Császárral szülő és tápszeres babát nevelő szülők írjatok! (beszélgetés)
Megvagyunk!!!Tegnap délután nagyon nyűgös volt Beni.Remélem ma jobb napja lesz.Anyósom van itt.Újabban állandóan zaklat.Múlt héten is 3x volt...:(((
Hát pedig elképzelhető..vagy ezek a hülye frontok. Én is tökre fáradt vagyok...fáj a fejem. Ők is érzik ezt az időt! De remélem nem lesz semmi gond
3 napja megint alig eszik Beni...Elegem van..Nyűgösebb is mind szokott..Remélem nem lesz beteg!!
Képzeld, nekem a testalkatom miatt is mindig 90-100 között volt a vérnyomásim még terhesen is. Most meg 120 körül van, ami nálam már magasnak számít! Majd mondom ezt a neurológián...Szerintem ez nálam sok! Másnál ez tökéletes...de nálam...
Mnaócskám a 2 napja kapja újra a főzeléket, napi egyszer. Eredménye ismét keményebb kaki. Úgy segítettünk neki. Őrület!! Most azt fogom csinálni, hogy két napig kap főzit két napig nem. Lassanként fogom bevezetni neki, mert az emésztőrendszeren nem az igazi még...
Na látod azt sose mérem...de ha fáj a fejem megmérem
Nem lehet,hogy magas a vérnyomásod??
Nekem is sokat fájt a fejem és sajnos most ez megint előjött. gy kelek reggel, vagy napközben jön rám:((
Én meg nagyon migrénes voltam szülés előtt!!!Azóta nem volt!!Szerencsére!!
Hát nem is tom. Kicsit mintha zavarodottabb lennék, de szerintem a fáradtság miatt. Majd 27-én megyek kontrollra. Nem tom mit néznek majd kiderül..
Ma délután meg Izát visszük a neurológiára..mert gyógytorna kell neki és megnézi a doki. Remélem nem lesz semmi baj
De azóta minden ok veled?
Miért is lett neked császár??Jól emlékszem az agyvérzésed miatt??Bocsi,ha tévedek...
Igen kár:) Pedig nagyon jól kijönnénk szerintem..hasonló gondokkal küzdünk:( Támogatnánk egymást:))
Még nincs fogacska..,de mindent a szájába vesz..,és rágja!!Van borostyánnyakláncunk..,én már feltettem neki!!Tényleg kár,hogy ilyen messze laktok!!
Nektek jött már ki fogatok?? Iza állandóan mit csak ér és meg tud fogni gyűri befelé a szájába. Mikor ettük a főzit, a kezében markolászta a textil pelust és azzal törölgette az arcát. Jó volt, mert legalább nekem nem kellett:))) Néztem nem látok semmit az ínyén..kivi vagyok mikor lesz ebből fog. Meg persze a rengeteg nyál...
Én meg sok-sok puszikát küldök neki, hogy egyem is meg a gyönyörűséget:)))))
Ügyes a csajszi!Ezt Beni küldi neked! nmum ű,u,um,
Igen ez így van! És az volt a legundorítóbb az egészben, hogy rezzenéstelen arccal ült ott és védte magát, hogy ő mindent megtett a gyerekért..csak orvoshoz sem vitte el..na mindegy. Iza megevett 100 gramm főzit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! JUHÉÉÉÉ+ 20 GRAMM TÁPIT:)))))
Nem láttam..,szerencsére..!!!Nem bírok ilyeneket nézni..Mikor beteg gyerekeket mutatnak..,az is szörnyű..!!Az ilyen ember nem anya..,SŐT!!NEM IS EMBER..!!!Még az állatok is gondoskodnak a kölykeikről...!!
Beni mama! Láttad tegnap a híradóban, hogy egy ana kiéheztette az 5 hetes csecsemőjét, aki emitt meghalt??? Azt hittem lefordulok az ágyról. Hogy lehet valaki ekkor kö....???? Mi meg totál depisek vagyunk hogy nem akarnak enni a gyerekeink...Na mikor mi bevittük Izát a klinikára, hogy alig eszik valamit, akkor azt mondta a stupid doki hogy amíg megeszik 20ml-t addig nincs gond! Na most ezek után ráborítanám az asztalt.Hogy mondhat egy orvos ilyet?????
Majd nem sokára megint próbálkozok a főzivel...nem tudom. Izgulok. Tök gáz, hogy izgulok minden etetésnél. Tudom, hogy ő ezt megérzi...de nem tok ellene tenni. Sajnos:(
Az exem is császáros volt.
Tényleg sokat nőtt!!!Gyönyörű kislány!!!
Beni mama! Nézd meg a képeimet! Tettem fel olyat ami Iza születése után készült az apja kezében!! Mekkora volt akkor és most mekkora:))))
Úhhh...sajnálom...Hát nem egyszerű az élet. Milyen jó is lenn ha egy helyen laknánk..összejárnánk az tuti:)))
Én 1,5 éve!!Ezelőtt a terhességem előtt 3 hóval is terhes voltam..,de az elment::(((
Igen..már 9 és fél hónapja vagyok a 4 fal között...bolondító.....
További ajánlott fórumok: