Csal a férjem!? (beszélgetés)
Az az érzésem, megnézve a lapját is, hogy ez egy dirrekt összeállított valami.
Vagy beteg szegény nő, vagy nem is nő az illető!
De hogy egy szava sem igaz az már biztos!
Sziasztok!
Végig olvastam az elejétől. A korkülönbség még ok, azt megértettem. Az viszont már nekem nagyon magas, hogy egyrészt az elején azt írta 4 éve Ő félrelépett, amit bevallott és a férje megbocsátott. Most meg azt írta, hogy 1 hónapja megcsalta a férjét. tehát ez már 2 alkalom.
A másik: szintén az elején írja, hogy van egy 1,5 éves babájuk, de itt már arról beszél, hogy idáig nem lehetett igazi anya és milyen szuper, hogy most terhes. (igaz lehet, hogy nem is a férjétől)
Az úszás kontra plusz meló..na afölött nem tudok napirendre térni...
valaki érti ezt a sztorit?? :)
Szerintem is tök jó :DDD
Rég nem jártam itt de látom egyre több elem rakódik a történethez.
Amit keres pénzt pluszba......az is titkos?
Titokban munkát vállalt? Titkosügynök lett vagy mi?
Egyébként fordulatos a történet, el kéne adni valamelyik kereskedelmi csatornának. :)
Hát őszinte leszek, nem is tudom melyikőtöket sajnáljalak most! Itt valami nincs rendbe, de ez csak az én érzésem.
Sok boldogságot nektek, ha igy igaz!
Amint fent lesztek elmesélem!
olyan boldog vagyok!
Hát mi sem mindent értünk!
Nekem ez a kapcsolat inkább olyan anya-fiú kapcsolatnak tünik, nem pedig egy szerelemnek!
Tényleg ezt irta, eddig én ezen át is futottam!
Hát akkor ez a Mária46 igencsak felelőtlen!
De majd ha jön, akkor elmagyarázza, hogy hogy is van ez!
Azért vessetek rám követ, de én sajnálom ezt a fiatal srácot! 19 éves volt amikor megismerkedtek és persze ebben a korban nagyon szerelmesek tudnak lenni, de a Máriának kellett volna annyi eszének lenni, hogy ha még kapcsolatot is folytat vele, nem kötelezi el szegényt! És ha csalja az asszonyt teljesen megértem! Nem is élte ki magát, ezenkivül egy 30 éves férfi nem biztos, hogy egy nála 16 évvel idősebb nőre vágyik, még akkor is ha ez valamikor jól működött. Akármilyen jól tartja is magát a nő, a férfi előbb utóbb a saját korosztályából keres magának úgy barátokat, mint barátnőket. Azért én azon is elgondolkoztam volna a helyében, hogy miért mondja az alig 30 éves pasi, hogy fáradt és miért nem akar vele lefeküdni?! Ebben a korban még nem szoktak fáradtságra hivatkozni, pláne nem a pasik! Én a helyébe elengedném ezt a gyereket, nem tartanám fogva. Mária46 nem bántani akarlak, de igy több embert is boldogtalanná teszel! Először is magadat, aztán a párod, és legvégül a gyermekeidet is! Jó ez neked?
Nem egy egyszerű eset.
Ha jól sejtem, akkor jelenlegi befutó szituáció a következő:
Férjtől elválás, fiatal sráccal összeköltözés,élettársi-házastársi kapcsolat gyerekszülés...nem problémamentes.
A srác még mindig csak 30 éves, ha jól számolom.
Tényleg nem egyszerű eset.