Csak egy rövid kérdés (beszélgetés)
Szia!
Ühüm! :)))
Van kávém?
Figyelj, ebből a szempontból nincs jelentősége. Biztos.
1x volt nálam, a dolog folyamatban van. Az egész levelezést meg nem én kezdtem. De az legalább korrekt módon működik.
meg a munkahelyi barátságnak is vannak fokozatai, nem?
véletlen beszélgetés a konyhában, aztán már a jösz kávézni, ebédelünk együtt? stb
és a nagy választóvíz, amikor melón kívül is elkezd találkozni az ember
nem derült ki, meddig jutottatok el
Azt hiszem tényleg megint kénytelen vagyok így eljárni. Már fáraszt.
Én úgy láttam az elején, hogy elég egyértelmű vagyok.
Talán ha megírtad volna "rendesen" az elejét, nem kérdeztünk volna ennyi hülyeséget. :)
Szóval a lényeg hogy szerinted vagytok eléggé barátok a karácsonyi ajihoz, őszerinte meg.
Hát ez némileg szopacs, de akkor én télleg kicsit visszavennék ebből a nagy heves levelezésből (válasz csak napok múlva, meg ilyenek).
Szia!:))))
jó reggelt! fel ébretünk kérem??:)
Ezt miért nem lehetett értelmesen két mondatban leírni a topiknyitóba, hogy van egy lány a munkahelyemen, összebarátkoztunk, rengeteget levelezünk, mégse ad ajándékot. Nem értem, miért kellett ehhez 40 kérdést feltenni, mi vagyok én, riporter? :D
na mindegy, most így félszáz hsz után legalább kezd körvonalazódni a szitu
Mi a francért küld egy kolléga napi százezer privát emailt? Gondolom, mert flörtöltök?
Akkor már rég nem a kedves ismerősös sztoriról van itt kérem szó...
További ajánlott fórumok:
- Hülye kérdések fóruma, csak pihenteknek!!! :- D
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Csevegő rövidlátó szemüvegeseknek, akik nem érzik magukat annak...És a nagy kérdés:személyi okmányra fotó, szemüveggel, vagy annélkül?
- Ha csak egy rövidke kérdésed lenne...
- Csak egy rövidke kérdés!
- Szeretnék segítséget kérni egy számomra fontos kérdésben, mert rövid időn belül döntenem kell