Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Ciklus beállítása babavárás érdekében fórum

Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
2007. szept. 27. 14:08

Komolyan,nekem már olyan ez a cica,mint a gyerekem!Ha csak tehetem foglalkozom vele,masszírozom,kényeztetem,este ha nem jön hozzám véletlenül aludni,már rosszul vagyok.Úgy is hívom,hogy Kislányom.Tudom,zizi vagyok! :))

Na,megyek,mert még nem ebédeltem,aztán lassan mennem kell a gyogyiért.

Holnap majd csak 11 fele leszek.

Puszillak és szép napot a hátralévő pár órára!

Szió!

2007. szept. 27. 13:57
Szegény macs! De hát egy lakásban nehéz így. Nálunk csak 2 kutya van, de azok is a kertben. Házon belül nem bírnám elviselni őket.
2007. szept. 27. 13:54

Most kezdett esni.Épp azon gondolkodtam,hogy Benőnek van-e kabátja,mert épp most úszik,és onnan még vissza kell menni a suliba.Tegnap anyuéknál aludt,nem tudom,hogy vitte-e.Mondjuk már mindegy,bár kabi nélkül nem vitték el sztem.

Imádom egyébként az esőt,főleg az őszi esőt!Sztem ha megyek a gyogyiért,akkor utána a Határ úttól gyalog megyek majd Benőért a suliba.

Szegény cicumnak lesz egy kis műtétje.Mert állandóan tüzel,de kismacsekok úgy sem lesznek,így "kiüttetjük". De egy napig bent lesz a kórházban,sztem én azt nem fogom kibírni.Velem alszik,kel,eszik.Bele fogok őrülni!!

2007. szept. 27. 13:49

Igazad van, sajnos belénkdumálni nem lehet. Pedig mennyivel egyszerűbb lenne.

De most tényleg pozitívan gondolkodom.

Nálatok is esik? Itt most eléggé.

Ma a fiamék elméletileg akadályversenyre mentek. Gyakorlatilag az időjárás döntötte el,úgyhogy lehet, hogy maradtak tanulni, szegények. Holnap viszont nincs neki suli, mert a tanárok kirándulnak.

2007. szept. 27. 13:41

Tudod,én most már jó pár hónapos fórum-tapasztalataimmal felvértezve,azt mondom,hogy hülyeség és felesleges vkinek azt írni,hogy "tutti sikerül","minden rendben",meg ilyenek.Ugyanis ez tök unalmas már.Nekem legalábbis igen.

Az ember szívből drukkol annak akit szeret(mint én most neked),de ettől még beléddumálni úgy sem tudom a babót.

Viszont,most én is hiszem,hogy sikerülni fog neked,mert annyira mindent megterveztél,hogy mikor jöjjön,ha nem most?!

2007. szept. 27. 13:36

Minden rendben lesz nálatok. Lassan, de biztosan megoldódnak a problémák, és akkor indulhat a babaprojekt.

Olyan édes vagy, hogy így drukkolsz nekem. Nagyon jól esik! Köszönöm.

Én most a fejembe vettem, hogy zebrás tesztet produkálok ebbena ciklusban. Nem tudom, miért, de annyira biztos vagyok benne, hogy néha megijedek magamtól. Na meg attól, hogy mekkora pofáraesés lesz, ha mégsem.

2007. szept. 27. 13:20

Hát nem ilyen egyszerű.Sajnos egy 2 hónapra majd albérletbe kell mennünk,de most nem részletezem miért,nagyon bonyolult az ügy.De reméljük minden ilyen jól alakul!

A bébiprojekt csak a köv. hónapban indul,most egyelőre nem,mert ezzel az üggyel sok stressz lesz még,de majd nov-ben! :))

Addig marad az,hogy tiszta szívemből neked drukkoljak,hogy összejöjjön az a zebrás teszt!De hát összejön,miért is ne így lenne?!?!

2007. szept. 27. 13:17

Ezek szuper hírek!

Anyit gondoltam rátok, hogy találjatok egy jó kis lakást. De akkor most végre sikerült, és még időben is vagytok.

2007. szept. 27. 13:03

Ez egy 50nm-es(nekünk bőven,bőven elég!)belső kétszintes lakás,de még a tetőtere felé bővíthető.Nagyon aranyos,jópofa lakás.Van pici kertje is.Közben leszerveztem az ügyvédet,banki ügyintézőt,mert jelzálog van a lakáson,de szerencsére pont az én hiteles bankomnál,így egyből kiváltható.

Szóval most örülünk nagyon!!

2007. szept. 27. 12:39

Nincs mit, főleg, hogy másképp oldódott meg a dolog.

Na ugye, hogy ugye, megmondtam én!Milyen lakást?

2007. szept. 27. 12:11

Közben megbeszéltem az ügyvéddel,hogy inkább ő hozza ki,mert neki nem kell félnapi hidegélelemmel mennie érte.Meg ugye egy érkeztett,széljegyes kell,azt úgy is ő intézi,hisz ő viszi a papírt.MERT HOLNAP FOGLALÓZUNK EGY LAKÁST!!!!!!!!

Köszönöm neked,lujzika,olyan ari vagy,mindig segítesz!Puszi érte! :))

2007. szept. 27. 11:02
Remélem, még időben vagyok: tul.lap: hiteles 4e, nem hiteles 2e, térképkiv 3e
2007. szept. 27. 09:46
Nem tudod véletlenül,hogy mostanság hogyé adnak egy tulajdoni lapot és egy térképmásolatot?
2007. szept. 27. 09:42

Csak gyors bekukk.

Ügyi vagy megoldás terén.

Jó ügyintézést neked is!

Én is próbálom megoldani a mai napra szánt feladatokat, egyenlőre csak döcögve megy.

2007. szept. 27. 09:33

Most lett net!Most már lassan biztos szétrobbanok ettől a hülye szolgáltatótól!!!!!!!

Igen,pénz az ablakban!

Megoldottam a priviben írt rejtélyes ügyemet,délután az Árpád-hídnál lesz a nagy randi! :))

Most elvben ráérek 11-ig,aztán futás a bankba,mert vmi formanyomtatvány kell.

2007. szept. 27. 08:17

Értem. Akkor belecsaptok a lecsóba.

Pénz még mindig az ablakban?

2007. szept. 27. 08:07
Priviben írok!Ez oda való!
2007. szept. 27. 08:03
Milyen gyogyit hajkurászol már megint?
2007. szept. 27. 08:02

Szia Lujzika!

Én is csak picit vagyok,mert gyógyszert hajkurászom magamnak,de elvben déltől itt leszek.

2007. szept. 27. 07:58

Jó reggelt!

Mégis vagyok, mert itt az irodában fontosabb dolgom akadt, mint őrizgetni a villanyszerelőt.

Intézem az ügyeimet, de közben próbálok itt is lenni.

2007. szept. 26. 15:25

Biztos jól lefáradtál.

Nekem se volt ma unalmas napom. A múltkori devizás utalásban nem passzolt a név a számlaszámmal. A drága kföldi partenrünknek fogalma sem volt a saját adatairól, úgyhogy most jó kis keveredés volt. Mostanra sikerült is kibogozni.

Sajna már mennem kell. Holnap délelőtt nem leszek, mert a villanyszerelő fog szorgoskodni nálunk. Délután vizsont jövök mindenképp-

Addgi is puszi! Pihend ki a mai fáradalmakat!

2007. szept. 26. 15:04

Jaj,ez a hülye net kidobott mint mostanában szinte mindig!

Jaj,nagyon jó volt!Elvoltunk!Igaz,egy percet nem ültem,mert vitt mindenhova,az alig 160nm-es házukban.Hát a 35nm után csak lestem,hogy ekkorában hogy lehet lakni???

Neked milyen napod volt?

2007. szept. 26. 14:49

Szia!

Milyen volt a lízinggyerkőc?

2007. szept. 26. 14:15

Most estem haza,egy percet nem ültem ma,nem ettem,de amúgy minden szép és jó,nagyon jó napom volt!!

SZia lujzim!!

2007. szept. 26. 13:34
Ismét bekukk.
2007. szept. 26. 12:17
Megint kukucska.
2007. szept. 26. 10:38

Bekukkoltam, hátha.

Majd később visszatérek.

2007. szept. 26. 08:11

Szia Krisztám!

Ez tetszik: lízingelt gyerek. DDDD

Na, lekaptad apát a 10 körméről?

Én bizony becserkésztem, elméletileg pont időben, mert este éreztem a legjobban a szurkálást, aztán a lepedőakrobatika után 1 órával elmúlt.

Várlak!

2007. szept. 26. 07:11

Jó reggelt!

Megyek a lízingelt gyerekemért,majd vmikor 1 óra fele jövök!

Pusszancs!

2007. szept. 25. 15:28

Megnéztem,nagyon jópofa! :)))

Köszi!

❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook