Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
Hahó! Láttalak az előbb itt bújkálni!
Képzel a vonalzóm szerint holnap lesz ovum, és tuti lesz is, mert tegnap óta szurkálok. Úgyhogy a ciklusom első fele ily rövid, és úgy tűnik, ez már így is marad.
Most a fejembe vettem, hogy a párom szülinapjára zebrástesztet adok ajándékba. Úgyis mindene megvan, vagy amit akar megveszi, ezt az egyet tudom én adni neki.
Szia lujzim!
Picit vagyok,semmihez nincs kedvem,a vásárlás is megvár szépen.
Elegem van,örülj Moncsiga!!!!(olvastam odaát)
Szia!
Hogy vagy ma? Látom, rengeteg dolgod akadt.
Olvastam, amit írtál priviben. Hát nem semmi. Én tuti bokán rúgtam volna, minimum az ipsét.
Nyugi, nem lesz baj! Érzem.
Jó reggelt!
Most délelőtt nem igazán leszek,mert mindjárt megyek vásárolni,aztán eszek vmit majd rohanok uh-ra és mammo-ra.Elvben az utóbbira délre van időpontom,de mindig csúszik.Izgulok,hogy ne legyen baj nálam megint.
Látom, nincs kedved a társalgáshoz.
Majd holnap beszélgetünk. Addig próbálj megnyugodni!
Szia!
Kész vagyok,elegem van,de most már totálisan!!!
Miért ilyen Qrva hülyék az emberek???
Megyek is,csak a dominómat várom meg,sétálok egyet meg sütizem,mert az megnyugtat...Júj,de nagyon ideges vagyok!!!
Okés!
Nekem a gépem szemtelenkedett egy kicsit, de megrendeztem.:-)))
Bocsi, de ügyintéznem kellett.
Szia! Neked is szép napot! Jó szórakozást!
Itt leszek és várlak!
Puszi!
Elköszönök,megjött a bnőm! Majd vmikor délután 1-2 fele benézek.
Szia lujzika,szép napot addig is!
6 órája van alaphelyzetben,de a 7. a különangol.Van egy héten két órarendi órája angolból,de a hétfői az olyan tanfolyami,jobban szereti,mint a másikat.Sztem is túlzás egyébként.Főleg a szerda,amikor úgy van 7 órája,hogy fél6-ig tanul este.Na,akkor már valóban félig hulla mire hazahozom szegényt.
A híd nekünk is megfordult a fejünkben.De komolyra fordítva a szót,én mindig keresek,nézek,megyek,eltelefonálok egy héten vagy 10e ft-ot,mégsincs semmi.Vagy cigányos,vagy rohad a lakás,vagy nincs fűtés,vagy több millió tartozás van rajta.Ez a hetünk maradt csak,kezdünk teljesen begolyózni!!
Csak nem mentek a híd alá!? Biztos találtok 1 szupi lakot! Csak koncentrálj rá nagyon!
Minek ennyi óra!!?? Ez gyerekkínzás! A fiamnak max. 6 órája van 1 nap, csütörtökön pedig csak 4. Így is elég tanulnivalónk van, meg ugyebár nálunk is az edzések, meccsek.
Azért elég jól bírják a kiképzést!
Halaszthatod akkor nyugodtan!
Hívtam az ügyvédünket,hogy kikérjem a tanácsát egy lakásvásárlás ügyében,de gyorsan lebeszélt róla,pedig bíztam benne,hogy megoldható a dolog vhogy.Hát ez sem jött össze...
Szegény Benőnek ma megint 7 órája lesz,este 5-re megyek érte,már látom magam előtt meggyötört ábrázatát! :))
Én még sosem voltam mammográfián, de lassan rá kéne magamat szánni.
Tényleg olyan szörnyű?
Nem dehogy,sőt! :))
Csak közben teszek-veszek,mert jön egy bnőm 11 körül,és addigra szeretnék mindennel kész lenni.
Hivtam telefonon,de nem beszél velem.Vhol megértem,volt előzménye is a történetnek.Na,téma lezárva,megyek okulni! :))
Holnap reggel megyek mammográphiára,már régen voltam,ideje lesz,kivi vagyok,mert ugye a mellem mindig fáj.BRRRRR!!!!
Remélem, nem bántottalak meg.
Most én okoskodom, mikor nem tudom az előzményt, meg a konkrét helyzetet.
Ez nehéz ügy.
Az esküvői meghívót valóban személyesen illik átadni. Mi is bejártuk az egész országot emiatt.
Max. külföldre lehet levélben küldeni.
Én azért telefonon tisztáztam volna az esküvő előtt velük.
Igen,ezt terveztük megnézni,de Bence bármennyire is jól olvas,nem tud ilyen gyorsan olvasni és még a cselekményt is követni.Mérges voltam azért.Szegény főleg ő,úgy várta,imádja [{[{[A HREF=" [link] TARGET="_blank"]}]}]Jackie Chan[{[{[/A]}]}]t.
Én csípős csirkét ettem,sanyi és benő meg 5 ízű kacsát.Fini volt!
Szia Krisztám!
Hozzánk szombaton váratlanul betoppantak a szüleim. Épp takarítottam. Elmentünk velük a piacra, vettem magamnak 1 klumpát az irodába. Este mi elmentünk moziba a Csúcsformában 3-ra. Lehet, hogy ti is ezt akartátok megnézni? Mi is meglepődtünk, hogy feliratos, de szerencsére a család legkisebb tagja is tudta nagyjából követni.
Titanicra mi sem jutottunk el, mert vasárnapra elígérkeztem egy ismerősünkhöz, aki most költözött ki Érdre.
A kínait mi is imádjuk. Otthon is szoktam néha főzni.
Mozizás elmaradt,mert feliratos volt a film,amit Bence szegény olyan gyorsan nem tudott volna olvasni.Jó,hogy azt írta a txt is,hogy magyarul beszélő... Jó mérgesek voltunk!
Mindegy,elmentünk csavarogni,beültünk egy kínai étterembe,jól bekajáltunk,este jöttünk haza.
Ma is csak hézagosan leszek sajnos.
Várlak lujzika!
Megyünk moziba,szupiiii!!
A kiállítás részünkről megint elmaradt,a párom sajnál kiadni erre több,mint 10e ft-ot.De majd puhítjuk a gyerekkel!
Holnap reggel jövök egy picit!
Szia lujzika!
Én is látod,csak így nagyon össze-vissza és keveset vagyok,talán még egy-két órát itthon vagyok és ide tudok lesni.
Jó étvágyat neked!
Ha nem találkozunk,akkor szuper hétvégét nektek,hétfőn várlak!!
Most megyek ebédelni, meg intézkedni. Nem tudom, mikorra keverek vissza, ha egyáltalán még visszaérek.
Ha nem találkoznánk már, akkor kellemes 7végét, jó szórakozást!
Puszi!
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás