Ciklus beállítása babavárás érdekében (beszélgetés)
Visszatértem!
Mi jót főztél?
Párom munkahelye??? Még a fizuja is a levegőben lóg.Brrr!!!!!!!!!!!
Jó étvágyat neked,én is befejezem a főzést,eszek,aztán futok is,de talán még leszek,míg visszérsz.!!
Elugrom ebédelni, mert mindjárt lefordulok a székről.
Ha már ettél, egészségedre, ha te is most fogsz, jó étvágyat!
Ajaj! Ezt ismerem már nagyon. A bürokrácia a legrosszabb az összes közül.
De legalább sikerrel jártatok?
Szióka Krisztám!
Kellemesebb programot is találhattatok volna.
Remélem, sikeres lesz az ügyintézésetek, utána pedig találtok már egy megfelelő othonnt is.
Várlak, puszi!
Szia lujzika!
Ma nem leszek délelőtt,mert megyünk ahhoz a közjegyzőhöz,akiről tegnap írtam.Elvben fél 10-re van időpontunk,de ez nem két perc lesz sztem.Aztám elmegyünk egy lakást megnézni,úgyhogy én csak vmikor dél fele érek haza.
Addig is jó dumcsit odaát! :)))
Mennem kell dolgomra, meg a fiamért.
Holnap találkozunk!
Addig is pusza!
Úszás után elkel egy meleg pulcsi, vagy egy mellény.
Én Halset-et szoktqm szopogatni és ilyenkor este megiszom 1 Coldrex-et is. Az jó a náthára, torokra is.
Én is megnéztem a bébit, szép nagy már.
Sajnos nekünk kifakultak az uh-képek. Akkor nem volt módomban lemásolni, most meg már késő.
Ha esetleg most lesz még 1, még DVD is lesz róla, az tuti!
Most rászoktam a kopasz barackra,az lemegy,imádom.Fáj a torkom megint,úgyhogy ha megyek Benőért,beszerzek vmi szopogatóst,a Mebucain szokott segíteni.
Tegnap Benő anyuéknál aludt,de ugye tegnap 30 fok volt,pólóban ment reggel is.Valóban jó idő volt,én sem fáztam.Ma meg ugye vittem gyorsan anyuékhoz reggel a kabátját,mert ma meg reggel 7-kor itt 10 fok volt.Most meg megint anyu vitte úszni és mondja,hogy Bence pólóban ment.Azért ez ma túlzás sztem,remélem nem fázik meg.Úszás után meg van annyi esze,hogy felvegyen egy hosszút.
Láttam Vicus babáját,már most milyen formás és édes!Elő is kerestem Benő 8 hetes uh-ját,jó volt nosztalgiázni! :))
Ilyen időben nem is tudja az ember, mit vegyen fel. Reggel megfagyok, napközben változó, du. megsülök. A kocsiban megizzedok, ha kiszállok, megfúj a szél.....
Igyál jó sok citromos teát, egyél szőlőt!
Na,a hatalmas kupac itt is adott,de hétvégére más program van,meg jobb túlesni rajta.
Jaj,de jó,akkor már megérte nyakadba szedni a várost!Nem fagysz meg az irodában,nem kell melegítős mamusz,meg tea,ott a puha meleg pulcsi!Nekem is az kéne,mert azért lettem most is beteg,mert hülyén(értsd,nem az időjárásnak megfelelően) öltözködöm.
Igen, sőt! Összekötöttem a kellemest a hasznossal és vettem magamnak puha, meleg, kötöttpulcsit meg kardigánt 2990 Ft/db áron.
A vasalást azt nagyon rühellem. Mindig hétvégére hagyom. Addigra összegyűlik egy hatalmas kupac.
Tulajdonképpen igen,még a vasalás van,de azt majd este meccsnézés közben megcsinálom.
Sikerült mindent "elügyintézned"?
Visszaértem!
Kész vagy a házimunkákkal?
Én látod,ilyen nagyon hézagosan vagyok,de vagyok.Közben írok máshova is,takarítok,szóval figyelek,mint a Big Brother! Várlak!
Jó ügyintézkedést!
Én is közben teszek,vezsek,intézkedek.
Míg kicsik voltak, előrébbhoztuk 1-2 nappal az ünnepet, volt fa is és reggelre érkezett az ajándék, aztán utaztunk. Most már ők sem igénylik a fát. Az utóbbi években ilyenkor melegebb helyre mentünk. Idén terveztük a síelést, de a párom visszalépett, mondván ő nem megy hidegbe.
Vagyok,vagyok,csak közben bokros teendőim elszólítanak néha.
És a gyerekek?Nekik nem hiányzik a karácsony?Vagy ilyenkor elmentek sielni,és akkor az nagyobb élmény?
Nincs karifa?? És hol van az a jó kis fenyőillat,a szép,szívet-lelket melengető látvány?Én nem bírnám.
Meg kell mondani az éhes népnek,hogy mindenki otthon ünnepeljen,koszt,kvártély itt nincs!Még ti menekültök???nem értem.
Ne hagyja magát!
Max. fa helyett, mert nálunk nem szokott karifa lenni. Legtöbbször itthon sem vagyunk, különben nálunk tanyázik a fél család, én meg főzőcskézhetek és egyebek. Hát köszönöm, ilyen karácsonyt nem kérek.
Csap,csap! Ma reggel felhívták,hogy ugyan óhajt-e dolgozni,mert ugye tegnap nem ment.Mondta,hogy mihelyst számlán a pénze,azonnal megy.Na,igéret az rögtön volt,de pénz még sehol.Most ügyfél helyett az irodába ment,mert ez nagyon bosszantó helyzet.
Most se figyelj a részletekre!Csak rosszalkodjatok amikor jól esik,és akkor jön a baba is!Tudom,néha már elcsépelt ez így,de te azért jól müxöl,idén eredménye is lesz.Majd nem szülinapra,hanem a fa alá kap a párod kétcsíkos tesztet! :)))
További ajánlott fórumok:
- Down-szűrés: vérvétel vagy amniocentézis. Avagy hogyan válik a babavárás aggodalommá?
- Ti hogyan tudtok elaludni félelem nélkül, ha egyedül vagytok éjszaka? Mit tesztek annak érdekében, hogy ne féljetek?
- Kalóriaszegény és zsírszegény édességek a jó alak és megelégedés érdekében
- Mit teszel meg annak érdekében, hogy megőrizd vagy visszanyerd az egészséged?
- Minden áron gyereket, avagy mit tennél meg, annak érdekében, hogy babád születhessen?
- 45 évesen babavárás