Ciki, ha egy férfi sír? (beszélgetés)
Még mindíg azt mondom, hogy nagyon!
De már meg tudom érteni.
Csak a könny áztatta szem tud tisztán látni,
akár nő, akár pasi.
:-)
Már hogy a fenébe ne,igazad van:))
Ez a játék része!:DD
Szerintem minden nőben és férfiban is van némi,még elfogadható rafinéria.Ennek fegyvere a duzzogás,sírás,hízelgés és egyéb olyan dolog, melyről azt gondoljuk,hogy így jobban meghódítható az illető.Mindenki kedvezőbben és szerethetőbben akarja magát megismerteteni másokkal és ez nem " szemétség!"
Ezeket aztán a jó érzésű ember elhagyja.Tegye a szívére a kezét bárki és utána írja le,hogy Ő ilyet sohasem tett.
Szerintem sem ciki.
Viszont találkoztam már olyannal, aki ugyanúgy "fegyverként" használta a sírást, mint sok nő...
Ez viszont nem csak ciki, hanem szemétség is. Szerintem.
Szerintem egyáltalán nem ciki... ez majdnem olyan állítás, mint "A férfiak nem félnek semmitől" :-D
Ne fojtsa el senki az érzéseit, mert attól csak rosszabb lesz, és szenvedni fog.
Igen.
:DDD
és pont.
:)
Ha szeretünk, megkockáztatjuk, hogy nem fognak viszont szeretni.
Ha remélünk, megkockáztatjuk a csalódást.
Mégis vállalnunk kell a kockázatot, mert az életben az a legnagyobb kockázat, ha nem kockáztatunk.
aki nem kockáztat, az nem tesz semmit, és nem lát semmit; annak nincs semmije és ő maga is semmi, mert nem tanul, nem érez, nem változik, nem fejlődik, nem szeret és nem él.
ja nem, abszolút nem....újraolvasom, lehet félreérthető voltam a szeretet motivációjának boncolgatása volt a cél.
:)
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek ciki ha egy 30éves férfinak nincs semmije?
- Ciki ha egy férfi a női portálba írogat?
- Egy fiatal nő kezdeményezheti a tegeződést egy idősebb férfi felé, akit gyerekkora óta ismer,de már ciki a csókolom?
- Ciki egy férfinak a dauerolt/göndörített haj?
- Ciki nőként férfinadrágot hordani?
- Nem ciki a férfi dauer