Cigi nélkül avagy ki akar mostanában leszokni a dohányzásról (beszélgetés)
jaj tegnap bűnöztem!
nem bírtam már idegileg és 1 szál cigit elszívtam. De most már nagyon bánom, de akkor utána teljesen megnyugodtam.......
Ti hogy álltok?
Küldtem e-mailt, mert engem érdekel.
:)))
ebben bármelyik természetgyógyász tud segíteni, vagy csak az erre szakosodott?
És miből áll ez???
Sziasztok,
Ha a leszokáshoz segítség kell, akkor ajánlom figyelmetekbe az Érzelmi Felszabadítás Technika (ÉFT) nevű természetgyógyász módszert.
Mivel a dohányzást lelki hiányérzet (sóvárgás) váltja ki, amit jól lehet az ÉFT-vel gyógyítani, ezért praktikus segítség lehet nektek...
hát igen erre már én is gondoltam...
meg egy kicsit tartok is tőle, de rendszeres mozgás mellett szerintem nagy baj nem lehet, meg tényleg oda kell figyelni hogy mit eszel. mert képes vagyok én is ilyenkor megenni mindent még a hűtőt is! :)
most már megint szenvedek, áááááá nem akarom :)
miért is kellet rászokni! :)
Szia! Amit én olvastam, hallottam, tapasztalok:
A nikotin az anyagcserédet is befolyásolja, meggátolja bizonyos tápanyagok felszívódását, ezért ugyan olyan mennyiségü és minöségü kajából egy dohányos szervezete kevesebbet fog felhasználni, megemészteni és TÁROLNI is. Innen a hízás egyik része, a másik rész a pótcselekvésként elkövetett kajálásból adódik. (Én folyton éhes voltam, amikor leszoktam...)
Az anyagcseréröl azt mondják, kb. egy év alatt beáll, vagy mi, vagyis megszünik ez a hízás dolog.
A pótkaját meg ki kell iktatni.
Én nagyon sokáig halogattam ezt a leszokás dolgot, pont a hízás miatt. Aztán letettem a cigit és kiiktattam a csokit. :D (Nagyon édesszájú vagyok és eleve nem nádszál alkat...)
Három és fél hónapnál tartok, és talán 2 kilót híztam, ami szinte semmi az alapból meglevö kilóimhoz képest, ha érted, mire gondolok... :)
Egy év után visszaszokni pedig borzalmasan nagy butaság csak a kilók miatt. Egyrészt szerintem szinte kizárt, hogy ugyan azt a mennyiséget le fogja dobni csak az újra dohányzás miatt az ember lánya/fia, másrészt saját magunk arcul köpése...
Nem megijedni kell, hanem odafigyelni. És hidd el, küzdök a kiló ellen én is, de hogy ezt nikotinnal tegyem egy év mentesség után? Szerinted ez nem ostobaság?
köszike! :)
rámfér a biztatás! :)
hát ha hiszed ha nem , én is tiszta kábán ülök itt :)
pedig a ciginek nincs élénkítő hatása, vagy mi :)
hát mér boldogavv lennék ha legalább 1 hét eltelt volna cigi nélkül :)
Itt vagyok! :)))
Én is ilyenkorra már 3-4 szálat elszívok!
Hát nem egyszerű!
Én már tavasszal próbáltam.
Első nap átaludtam, második kábultan, de már élénkebben, és harmadik napon már néha el is felejtettem és egészen jól voltam. Na, akkor gyújtottam rá. Kíváncsi leszek most milyen erős leszek! Le a cigivel!
Hajrá Norci78!
sziasztok,
na ki az a bátor és erős aki elkezdte mától????
én igen, de nem a legfelemelőbb őrzés! :)
hullámokban tör rám, de akkor nagyon! :)de ilyenkorra 4-5 szálat már simán elszívok, úgyhogy ezt már betudom a haladás jelének! :)
Bocs, egy kis helyesírás javítás:
el tudom képzelni
:)))
Lehet hogy több elrettentő filmet kellene bemutatni a dohányosoknak, mert elképzelni sem tudják a borzalmas következményeit, és ha ennek hatására ha mondjuk minden tizedik leszokna már az is jó eredmény lenne.
Neked legalább sikerült, mert a saját ijesztő tapasztalatoddal szembesültél.
hát igen, a legtöbbször ez a fránya cigi befolyásolja az időmet, azért kelek korábban hogy kávézgassak egy kis cigi társaságában...:):):)
lesz ami lesz hétfőtől nincs büdös bagó! :)
ja és a könyv tényleg jó, olvassátok el. Igaz még én is csak beleolvasgattam...:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudok leszokni a dohányzásról?
- Mágneses Biorezonancia - Leszokni a dohányzásról. Mik a tapasztalatok?
- Ki akar velem együtt leszokni a dohányzásról?
- Próbált -e már valaki leszokni a dohányzásról Allen Carr módszerrel?
- Terhes vagyok és sajnos a dohányzásról még nem tudtam leszokni. A Nikoretta rágógumit lehet alkalmazni?
- A biorezonancia tényleg segít leszokni a dohányzásról??