Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Próbált -e már valaki leszokni a dohányzásról Allen Carr módszerrel? fórum

Próbált -e már valaki leszokni a dohányzásról Allen Carr módszerrel? (beszélgetős fórum)


1 2 3 4
97. batman2 (válaszként erre: 90. - Hiteles)
2019. nov. 3. 10:44

Szia!

Tudnál nekem abban segíteni, hogy hogyan tudom megszerezni a hanganyagot, nekem is szükségem lenne rá nagyon. :)

Köszönöm a segítséged, üdv

96. eddit (válaszként erre: 66. - Minerva223)
2017. ápr. 17. 22:15
Tortent azota valtozas nalad?
2016. dec. 17. 14:13
Igen,egyszer leraktam általa 2 évre, nagyon könnyen, de aztán visszavettem (mint ahogy írja a könyv is, akinek könnyen megy a letétel, az könnyen fel is vesz.), és most márciusba elolvastam újra, és megint sikerült. Azóta nem szívom. Akinek nem sikerül, az azért lehet, mert nem érti, nem olvassa figyelmesen. ez egy pszichológiai könyv, nehéz értelmezni,de ha egy napot rászán valaki, sikerülni fog. Nekem pl. több barátnőm is, ajánlásomra ezzel szokott le.
2016. szept. 15. 09:49

Szia!


Húgom kapcsán hallottam a könyvről: elolvasta, és könnyedén leszokott, ráadásul pont akkor, amikor a barátaival egy hosszú hétvégét töltöttek együtt, tehát mindenki ivott, cigizett körülötte. Azt mondta, nem esett nehezére megállnia, hogy ne bagózzon, és nem is volt másnapos - ezt is sokszor a nikotin okozza. Gyorsan én is belevágtam: egy hónapja elolvastam a könyvet, és azóta nem cigizek. Egy italozós estén mondjuk elszívtam párat, de másnap eszembe sem jutott újra rágyújtani. Mindenkinek melegen ajánlom a könyvet, Allen Carr szépen leépíti a leszokást megnehezítő önsajnálatot. Nagy segítség!

2016. júl. 16. 14:39
Én megpóbáltam, elmentem a fő és a két megerősítő tanfolyamra, de nem sikerült. Próbáltam abbahagyni, de nekem elvonási tüneteim voltak és azt mondtam, ha már ennyit fizettem és azt ígérték, hogy e nélkül sikerül abbahagyni a dohányzást, akkor miért fizettem ekkora baromi nagy összeget ha mégis vannak elvonási tüneteim. Vállalnak garanciát. Ajánlom mindenkinek aki e mellett a módszer mellett dönt, hogy jól olvassa el mit ír alá, mert most, hogy élni akartam a "visszafizetési garanciával" először azzal jöttek, hogy de hát én a duplagaranciát kértem, ami abból áll, hogy 1 éven keresztül annyi megerősitő tanfolyamon veszel részt, ahányan csak akarsz, de pénz az nem jár vissza. Én a 3 hónapost választottam. Ennél vissza kell hogy fizessék, ha nem sikerül leszoknod.De készüljetek fel, mert én elültem a hátsómat, az első fő szemináriumon, ami több mint 8 órán át tartott. A másik kettő 4-4 óra, lehet egy kicsit több. Nekem az volt a benyomásom, hogy sokan, akik befizették az összeget - nem voltak meggyőzve, de szerintem magukban azt mondták, hogy ha már ennyit kifizettem, akkor jobb ha abbahagyom Persze lehet az is, hogy rájuk hatott a módszer. Nem tudom. Nálam nem működött.
2016. máj. 17. 19:53
Nagyon tetszik!
2016. máj. 12. 14:31
Bocsi 2-szer sikerült!
2016. máj. 12. 14:06

Szép napot!Én nem Allen módszerével kezdtem el letenni a cigit.Nikotin tapaszoztam.Nem csináltam végig a kúrát mondván nekem ez már megy.Ment is valóban nem gyújtóttam rá a de a sóvárgás az embertpróbáló volt.Vettem NikotinSprayt mondván elkap akkor egy fújjás aztán kész!Valóban azis ment egy darabig de aztán azt vettem észre naponta egyre több fújjás kell.Igy leálltam.Maradt a megtürtöztetés illetve a sóvárgás amit mindennap elkell viselnem.Tegnapelött szörföztem a külömböző fórumok közt régi bejegyzések Allen módszere .Na mondom ez nekem sose ment nem tudtam 3 percnél tovább hallgatni egyszerűen idegesített.Mondom ennél a próbálkozásomnál eddig kimaradt így elkezdtem hallgatni , jöjjön ezis legalább telik az idő!Tegnapelött és tegnap végig hallgattam.Mostmár kimerem mondani Megszünt az a "kicsi" sóvárgásom is a Cigi után.Végleg sikerült letennem a "Mocskos Parazitát"!!Egyébként ez év február 3-tól nem cigizek!Közel a 4 hónap:)!!Mindenkinek sok sikert aki pedig teheti vagy olvassa el vagy hallgassa meg hangoskönyv formában!Veszteni való nincs!

További szép napot!

2016. máj. 11. 12:35

Szép napot!


Igaz kicsit kihalt a fórum de hátha azért még valaki be-be kukucskál:)

Én nem Allen módszerével kezdtem el letenni a cigit.Nikotin tapaszoztam.Nem csináltam végig a kúrát mondván nekem ez már megy.Ment is valóban nem gyújtóttam rá a de a sóvárgás az embertpróbáló volt.Vettem NikotinSprayt mondván elkap akkor egy fújjás aztán kész!Valóban azis ment egy darabig de aztán azt vettem észre naponta egyre több fújjás kell.Igy leálltam.Maradt a megtürtöztetés illetve a sóvárgás amit mindennap elkell virelnem.Tegnapelött szörföztem a külömböző fórumok közt régi bejegyzések Allen módszere .Na mondom ez nekem sose ment nem tudtam 3 percnél tovább hallgatni egyszerűen idegesített.Mondom ennél a próbálkozásomnál eddig kimaradt így elkezdtem hallgatni , jöjjön ezis legalább telik az idő!Tegnapelött és tegnap végig hallgattam.Mostmár kimerem mondani Megszünt az a "kicsi" sóvárgásom is a Cigi után.Végleg sikerült letennem a "Mocskos Parazitát"!!Egyébként ez év február 3-tól nem cigizek!Közel a 4 hónap:)!!Mindenkinek sok sikert aki pedig teheti vagy olvassa el vagy hallgassa meg hangoskönyv formában!Veszteni való nincs!

További szép napot!

88. Kittus4 (válaszként erre: 80. - Bözserózsa)
2016. márc. 20. 13:43

Én úgy tudom, hogy a Rövid úton leszokni a dohányzásról és a Végre nem dohányzom ugyan az a könyv, csak az egyik újabb kiadás. Én tavaly vettem meg a könyvet a címe: Leszokni a dohányzásról? Igy könnyű! 3500ft volt azt hiszem a Libribe. Mas cím, de ugyan az a könyv.

Én már 2x elkezdtem, és mind kétszer abba hagytam kb. a felénél, mert tudtam, hogy ha elolvasom leszokom... Milyen nagy butaság! De így volt, féltem leszokni. Most megint a felénél járok és nem fogom abba hagyni, elhatároztam, hogy véget vetek a lassú ön mérgezésnek. A konyv sikeres, mindenki aki itt van elhatározással jott ide, bele kell vágni, aki pedig nagyon fel a leszokástól az menjen el egy szemunariumra, biztos vagyok benne hogy le fog szokni!!! De kell az elhatározás, és nem szabad meghátrálni! Pár nap múlva boldog nem dohányos leszek én is!!!

2015. dec. 28. 18:54

Sajnos sokat dohányoztam. Többfèlekèppen szerettem volna leszokni, de nem sikerült. Megtaláltam a neten a hanganyagot. Gondoltam nem veszítek vele max 3 órát, míg végighallgatom.

Két nap alatt hallgattam meg. Figyeltem rá! Minden szavára!

A hanganyag végén el akartam szívni egy szál cigit, de nem bírtam. Borzalmas íze volt. Elnyomtam. 3. nap délután jutott eszembe, hogy ma még nem is gyujtottam rà. Sőt semmiféle kényszert nem éreztem rá.

Le akartam szokni az tény. Kb. 2 hétig nehéz volt ha mellettem rágyújtottak, de szándèkosan kerültem ezeket a helyzetet.

Egy darabig szàmoltam mióta nem dohányzok. Ma már nem tudom: 3 vagy 4 éve. Büszke vagyok magamra. Most már csak azt nem értem miért is dohányzoztam valaha.

Mindenkinek ajánlom, akiben meg van az elhatátozás,de egy kis segítség kell hozzá!

Talan a hanganyag biztosabb lehet, mert nem veszik el a lelkesedése aki lassan olvas!

86. Time2
2015. nov. 15. 19:19
Én mindenkinek csak ajánlom... Elhatároztam!!!! Elolvastam!!!! Sokat segített, abban hogy megerősítse az elhatározásomat! Nem mondom ,hogy soha egyetlen pillanatra sem hiányzott a cigi, mert hazudnék. Sokszor szívtam bele a levegőben a bulikon, ahol a barátaim bőszen fújták a füstöt. Jól esett az "illata". De kb fél év múlva már idegesített a "szaga" is. Most januárban lesz 2 éve hogy egyetlen slukkot sem szívtam. 27 évig dhányoztam, az utolsó 5-6 évben láncdohányos voltam, napi 2 dobozzal.Minden az agyban dől el!!! Ha már elhatároztad, csak kell még egy löket, egy megerősítés , akkor olvasd el..... Én rákészültem. Kivettem egy hét szabit, és tudatosan, csak magamra koncentrálva , végigcsináltam az első hetet.... Sok folyadék, vitaminok......magány / Nekem személy szerint könnyebb volt ha nem vagyok társaságban, és ha nem nagyon telefonálok. :) / De megérte!! :)
2015. jún. 25. 22:25

A könyvvel is sikerült. Azért ezzel sem csak egy döntés, aztán kész . Jó ideig figyelni kell, mert amikor átsuhan a gondolat, hogy rá kellene gyújtani, akkor gyorsan elő kell venni a mondatot " Hát nem csodálatos, hogy egy boldog nemdohányos vagyok ? " Mert ez a mondat ebben a módszerben a csodaszer , ezzel lehet gondolati úton kiváltani azt a dopaminszintet, amit eddig a nikotin a receptoron keresztül az idegsejtbe hatolva tett. ( a dopamin az agy örömközpontjában élvezetet, örömet stimulál . A nikotinelvonás a dopaminhiány miatt nehéz, ha nincs, ami ezt más módon pótolja )

Allan Carr azt írta : bízz bennem és ugorj ! Én előbb utánakutattam, mi is ennek a mondatnak a hatóereje , aztán ugrottam. ÉS MŰKÖDIK !

84. szabónész (válaszként erre: 66. - Minerva223)
2015. jún. 11. 10:22

Menj el egy szemináriumra. Én 45 év után, napi másfél doboz cigarettáról szoktam le vele.

Egyébként nagyon szkeptikus vagyok, de sikerült.

Nem volt hiányérzetem, nem voltak elvonási tüneteim, nagyon pici akaraterőre volt szükségem, hogy ne gyújtsak rá.

83. bözserózsa (válaszként erre: 81. - Éva19461104)
2015. jún. 7. 11:21
Ja, és még azt szeretném kérdezni, hogy neked sikerült-e ezzel leszokni?
82. bözserózsa (válaszként erre: 81. - Éva19461104)
2015. jún. 7. 11:20
Köszönöm szépen, megpróbálom én is itt megszerezni. A könyvet szívesebben olvasnám. :)
81. Éva19461104 (válaszként erre: 80. - Bözserózsa)
2015. jún. 7. 01:05

Nem hinném, hogy könyvesboltban megtalálod. Netes antikváriumban inkább. Én a www.rukkola.hu könyvcseréldében csíptem el egyet, az is 1990. évi kiadás.

Egyébként az általam ajánlott videó pont ennek a könyvnek ( Rövid úton leszokni a dohányzásról ) a felolvasása.

2015. jún. 4. 22:19

Azt szeretném kérdezni, hol tudnám megvenni Allen Carr Leszokni a dohányzásról c. könyvét? Van több könyve is:

-Nikotinstop

-Rövid úton leszokni a dohányzásról

-Végre nem dohányzom

Szerintetek melyik a legjobb? Vagy mindegy? Hol lehet ezeket a könyveket megvenni?

2015. ápr. 11. 02:06
ez a modszert nem ismerem/eloszor hallok rola/,de parom skin patch/bortapasz segitsegevel szokott le amiben pici nikotin van,es minden heten kevesebb.
2015. ápr. 11. 02:00

Van egy Facebook oldal, ahol megtalálható a könyv felolvasása videóként: [link]

Valahol írta valaki, hogy hallgasd meg, ha kell, százszor, amíg nem érzed, hogy elszánt vagy az utolsó szál cigit elszívni.

Cigitöltés alatt hallgatom. De közeledek.

2014. jún. 8. 11:55
Leszokni a Dohányzásról így könnyű! Ugyanaz a kemény meg a papír borítású is ugyanazt találod benne. Az olvasást meg célszerű nyugalomban folytatni olyan időpontban amikor egyedül vagy minden sorát értelmezni ez a legfontosabb , hogy nagyon figyelmesen úgy gondolom pont ez a különbség a hangos könyvel szemben hogy nem a szádba adják a szót hanem te gondolkodsz el rajta szerintem abszolút megéri nem mindegy hogy 2500ft vagy 160 Ezer :) kicsit nevetségesnek tartom hisz nem mondanak ott sem többet mint a könyvben leírtak ;) Sok sikert minden leszokni vágyónak :)
2014. máj. 29. 14:34
Egynapo szeminárium:fizetés hogyan történik?
75. cullinan (válaszként erre: 72. - Timhddd)
2014. máj. 25. 17:27

Nekem letöltötték a neten és azt olvasom. De ugy tudom már több könyve is van, Te pontosan melyik könyvét olvastad?

Most már nagyon kiváncsivá tett, persze én is elkedztem, de igy a gépen nem tudom olvasni, meg szeretném inkább venni a könyvet!

Gratulálok neked!!

2014. máj. 16. 09:44
Gratulálok!:x
2014. máj. 15. 17:20
Egyébként nem a könyv hanem épp a dohányzás a nagy agymosás gondolj csak bele ;) nem véletlenül nem reklámozzák a trafikban meg más helyeken a könyvet. Ami a cigaretta doboz alján található az gusztustalan mégsem fog senkit elrettenteni a dohányzástól ez könyv épp arról szól mennyire jó cigarettázni nem mellesleg aki írta nagyon sokáig cigizett napi 100-99 szálat nem kell ide a 100000ft os előadás hidd el 2500ft és megváltozik az életed sok sok sikert ;)
2014. máj. 15. 17:12
Sziasztok! 10 évig dohányoztam kisebb nagyobb kihagyásokkal volt hogy pusztán akaraterővel letettem 3 évre és ugyanúgy visszaszoktam :SS Ez a könyv 2500ft ba került és megváltoztatta az életem 1,5 éve nem dohányzom és az első pillanattól kezdve nem is kívántam nincs bennem a megfosztottság érzése mint amikor pusztán csak akaraterőből raktam le hatalmas megkönnyebbülés a sikertelensége csak annyiban rejlik ha nem olvasod el anyukám és a legjobb barátnőm is elolvasta azonnal lerakták akaraterő nélkül ezt én sem hittem volna el ha csak hallom szerintem mindenki döntse el maga hisz e benne vagy sem 2 doboz cigi ára talán megéri ;) semmiféle akaraterő sem szükséges a könyv mellé maximum annyi hogy elolvasod 3 embernek is oda adtam eljutottak a 20,oldalig és nem folytatták az olvasást nos ilyen hozzáállás mellett nem is lehet nagyot tenni :) Én minden leszokni vágyónak ajánlanám ennél egyszerűbb olcsóbb módszer nem létezik ;)
2014. máj. 13. 09:43
errol a modszerrol meg sosem hallottam.
70. cullinan (válaszként erre: 69. - Knezsu)
2014. máj. 6. 21:02

köszi, és gratulálok neked!!

Nekiálltam már az olvasásnak:)

69. knezsu (válaszként erre: 68. - Cullinan)
2014. máj. 5. 23:34
szia! én a könyv hatására hagytam abba. sajnos az első próbálkozás csak 1 évig tartott ki, aztán kb. fél évre visszaszoktam.. most januártól mondhatom magam újra füstmentesnek, ismét a könyvet olvasva tettem le. most sokkal könnyebbnek éreztem, mint korábban. talán az segített, hogy tudtam, milyen az élet nélküle. egy próbát mindenképpen megér, ha tényleg abba akarod hagyni. :)
2014. máj. 5. 15:27
szeretném, ha olyanok irnának, akik a könyv hatására hagyták el a dohányzást.
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook