Celeb vagyok, ments ki innen! 2014- Beszéljük meg! (beszélgetés)
Bár itt lenne olyan jó meleg, hogy bikinfelsőben-hosszúnadrágban lehetne mászkálni...strandolni menni...
Ilyen fekete alapon rózsaszín pöttyös bikini nekem is kell jövő nyárra!
Igen,van esélye rá.Sajnos:(
A VV -ben is bent volt az első 3-ban!
Az egy dolog hogy kritizál,mint mi is ,de ez az Éva lenéz,tényleg megaláz mindenkit,pedig vannak ott olyanok is ,akik már letettek az életben valamit!
A szerkesztők szerint nem a vidámság és a szórakoztatás a lényeg, az emberek konfrontációt, háborút, egymás gyilkolását akarják látni.
Erre van igény!
Én nem tudom, mit esznek rajta...
Borzalmas egy nő, és amennyire futtatják...persze, mindenki kritizál, én is, de így...mindenkit leszólni, megalázni...és van egy olyan tippem, hogy benne lesz a háromban.
Igazad van,Ő beteg agyilag !
De miértelme annak hogy egymásnak uszítja a társaságot?
Showt szerntem vidáman is lehet kreálni!
De ,látod Balázséknak is Éva tetszik.
Pedig egy undorító nő!
Már a VV-ben is kiálhatatlan volt.z utóélete méginkább,de még hülyébb lett mint volt!
Javaslom forgatni szépirodalmi műveket.
De hogy messzire ne menjek, egy mostanában sokat játszott Quimby dalban is szerepel a szó.
Sztem ennek siman a "show" a lenyege, semmi tobb, es mivel tudtak a szerkesztok, hgy Eva ezt majd generalja, ezert hivtak, ennyi.
A musor kedveeert mindenki azt az arcat adja, amit varnak.
Eva valszeg sokaig bent lesz,pont ezert...
Provokativ... Valszeg, ezt tanacsoltak neki, de a habitusat tekintve,nem nehez eloadnia...
:)
Egyiküket sem ismerem, de nekem inkább Aleska a szimpatikusabb.
Minden hibájával együtt simulékonyabb, elfogadhatóbb.Nem tudom, a való életben milyen lehet.
Ez nekem sok.Mindenkit gúnyol, mindenkinek beszól...és ez a stílus! Az nem baj, ha vita van, de hogy a háta mögött gúnyol mindenkit....ő akar a középpontban lenni, de minden alap nélkül...az ilyen főnöktől mentsen meg mindenkit a sors!
Miért akar mindenkit megszívatni, megalázni?
Ahh', de most kisugarzasa sem olyan...
Ezt a tyukot vmi hatalmas trauma erte, ez fix! Vmi nem okeeee! :(
Nezzetek meg egy vacsoracsatat,amiben szerepel es rogton latszik az,amirol beszelek :(
Monokinizni és nudizni nem szoktam.Az nem az én világom.
Tényleg? Terhesen nem ajánlott a bikini?Miért rossz a babának?
Miben fogok én akkor napozni?
Én most néztem meg a Facebook oldalán
tényleg változott, az utcán nem biztos hogy meg ismerném
más lett az arca
További ajánlott fórumok:
- Szeretők egymás közt, beszéljük meg problémáinkat! (csak olyanoknak, akik nem ítélik el a szeretőket!)
- Celeb vagyok, ments ki innen!
- Celeb vagyok, ments ki innen! - Ki nézi?
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Mostanában nagyon sokszor hallom a tv-ben a celeb szót, és nem értem mit jelent? Csak én vagyok ilyen lemaradott? Tudja valaki mit jelent?
- Milyen számok mentek a Celeb vagyok ments ki innenben? Főleg az a kis pörgős szám érdeklne ami a végén szokott menni!