CARB CYCLE Diéta (beszélgetés)
Ha nagyon szenvedek,akkor majd azt teszem.Egy kis szenvedés miatt még nem változtatok.
Nekem a tojás diéta első 3 napja volt nehéz, azóta voltak éhesebb, meg tök jó napok, de ennél a diétánál csak a szénhidrátos napokon kell az 1200 kalóriát figyelni, amúgy ha nagyon éhes vagy szerintem csipegethetsz az adott menüből, vagy a listáról valamit.
Kicsit egész nap éhes voltam,de azért ki lehetett bírni.Ebből látszik,hogy ha nincs megkötve a kezem többet eszek.Remélem a mérleg holnap már lefelé mozdul.
Nekem könnyen ment! nem tudom mi van velem remélem így is marad, pedig az ebédet igazán nem vittem túlzásba. Neked, hogy ment?
Hát erről én is, pedig a régi szép idők ingyen megcsinálta volna, csak gondolom had tapizzon a kujon :o)
Ismerősöm leleményesen megoldotta rögzítette több ponton szigetelő szalaggal, hogy hanyatt fekve is szépen mutasson mikor leveszi a gipsz mintát. :o)
Csokiba is lehet önteni,ha már erről van szó:-)
mert a cicije befolyt a hónaalá..
és mi alapján mintázza meg?Mert nálam már kincs ami nincs....
Ő mesélte, hogy egy 65 éves megrendelője szeretett volna mell torzót, de sehogy sem jött össze...
Azért a műtéten kívűl eszembe jutott egy mindenbe belefogó ismerősőm! :o) Bőr képeket készít női testek után, megmintázhatod fiatalkori tested, szó szerint, hogy aztán 60 évesen mutogassad az unokáidnak :o)No nem ez a lényeg..
bbibe akkor te is csatlakoztál,csinálod velünk?
Én is túrót ettem! És holnaptól kemény diéta!
Ez elkeserítő! Sosem lesz már az embernek kemény melle! Csak ha meg műtenek!
A mai napot elég vegyesen bírtam,most jó miután megettem a túrót.
Nekem is eszembe jutott,de olyan csúnyák a hegek a bőrön egy felvarrás után,úgyhogy tétovázok.Meg a műtéttől marhára be is lennék tojva...
Nem sajnos a mell zsírszövet.Nem is a megnyűlás,hanem volt egy telt kemény melled és lesz egy olyan kis puhányka...
Hű ma nagyon kiidegeltek a megrendelők!!!
A mell nagy részét zsírszövet teszi ki, viszont ha alatta a mellizmokat erősítjük akkor valamelyest lehet feszesen tartani.
Kriszti szerintem a mi esetünkben csak feszesebbé
tenni. :o)
Nekem az uram megígérte a második gyerek után, feltéve, ha lesz 2. (jó lenne)akkor ha gondolom, felvarrathatom. :o) Ha nagyon nem fog tetszeni elmegyek egy szabóhoz az biztos.
Megnyúlnak nagyon a mellek? Mert nekem 85D és jó lenne azt is lefogyasztani 75C vagy B-re! Tornával nem lehet feszesen tartani?
nekem a 2 év szopiztatás tett be, na meg most, ha esetleg elérem eredeti méreteimet, akkor lehet a térdemet verdesi majd :o)
nekem most 90 D
A cicidért aggódhat is.Nekem 90 kilósan 90dd-s melltartó kellett.Maradt még cicim igy is jócskán csak az anyag nagyon megfogyatkozott benne.Melltartóban és felöltözve persze jó,de annélkül..puha lett.Még tetszik az emberemnek,de még fogynom kellene.Bezzeg a hurka a hátamon nehezebben tűnik el..
Én most azt gondoltam,hogy nagyjából betartom.Brokkolilevest nem fogok enni,mert nem szeretem,de majd helyette egy csésze húslevest.Azért gondoltam,hogy amennyire tudom betartom,mert igy sincs semmi nagy nasi az életemben és toporok,föl egy kiló le egy kiló,akkor már haladjak is.
Kriszta a mintaétrendet én is csak iránymutatásnak veszem! :o)
Első körben legyen két hét, aztán majd hosszabbítunk :o) én változó időkben tudok gép előtt lenni, amúgy szinte non-stop fenn vagyok csak dolgozom közben.
Nekem az álmom a 68 kiló, ha ez meg van majd utána talán még a 65-62 a férjem szerint elég a 70-is :o)
Biztosan aggódik a melleim miatt :o)
Szia! :o) és a 4-5 deka sajt az ubival tízóraira nem segített? én elfejetettem tízóraizni :o)
Az ebédem egy marék saláta egy kicsi csemi ubi (eltenni való uborka) 6 szelet csirke mell sonka, trapista sajt, csipet tengeri só és egy evőkanál extra szűz olívaolaj :o)
Sziasztok!Csinálom én is.Kicsit éhes vagyok,mert a 4 tojás helyett csak kettőt lehetett enni.De reméljük ez vezet eredményre
Amúgy gratula az 5kg-hoz! Én napi 6x fogok enni kis adagokat! Délben elfogok tűnni , de 6 körül fenn leszek már! Addig írd le meddig tartson! Nekem álom súly 60 kg! :D
Csak én nehezen fogyok! :( De ez jó buli lesz!
További ajánlott fórumok: