Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Busaragu recept

Busaragu recept

A Busaragu hozzávalói:
1 kg busa
1 nagy fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
3 paradicsom
1 csokor petrezselyem
2 dl száraz fehérbor
1 babérlevél, só, bors


A Busaragu elkészítési módja:
A halat feldaraboljuk, besózzuk, negyedórai állás után lábosba tesszük a karikákra vágott hagymákkal, a félbevágott paradicsommal. Fűszerezzük, ráöntjük a bort, s lefedve kis lángon puhára pároljuk.
Tálaláskor megszórjuk petrezselyemmel.


Tetszőleges burgonyaköret illik hozzá.

Kategória: Halas ételek receptjei

A receptet beküldte: , jún. 6. 21:16

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2018, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | Facebook