Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Busaragu recept

Busaragu recept

A Busaragu hozzávalói:
1 kg busa
1 nagy fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
3 paradicsom
1 csokor petrezselyem
2 dl száraz fehérbor
1 babérlevél, só, bors


A Busaragu elkészítési módja:
A halat feldaraboljuk, besózzuk, negyedórai állás után lábosba tesszük a karikákra vágott hagymákkal, a félbevágott paradicsommal. Fűszerezzük, ráöntjük a bort, s lefedve kis lángon puhára pároljuk. Tálaláskor megszórjuk petrezselyemmel.

Tetszőleges burgonyaköret illik hozzá.


Kategória: Halas ételek receptjei


A busaragu elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook