Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Köretek receptjei » Burgonyapecsenye recept

Burgonyapecsenye recept

Elkészítési idő 40 perc

A Burgonyapecsenye hozzávalói:
4 db nagyobb burgonya
2 ek. liszt,
4 ek. tej
3 db tojás
1 csokor zöldpetrezselyem
étolaj
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors


A Burgonyapecsenye elkészítési módja:
A meghámozott burgonyát nyersen megreszeltem és a levét kinyomkodtam. Hozzákevertem a lisztet, a tejet, a három tojássárgáját, az apróra vágott zöldpetrezselymet, a fűszereket és a tojásfehérjékből vert habot. Forró étolajba egy kanállal galuskákat szaggattam belőle és szép pirosra sütöttem.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Köretek receptjei


A burgonyapecsenye elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook