Végülis ki dönti el, hány gyereke legyen egy párnak? (beszélgetés)
9. Yourichi
tegnap 11:20
Én megtartottam, pedig nem volt semmim. Most minden megvan ami kell, annak az egynek, még ha szerényen is. Néha még gondolok rá, hogy esetleg még egyet, de túl nagy trauma volt az elsővel (sok komplikáció, idegösszeomlás, pelusra sem volt pénzem, teljesen szét szakadt a hasam is végig) és senki nem segítene még annyira sem a plusz eggyel. Lemondtam róla, néha még gondolok rá, de már nem lehet. A férjemet se nyaggatom már érte. Örülünk, hogy a nagy már egész ügyes és mindent neki tanítunk. Az újabb egészségügyi kockázatokról meg ne is beszéljünk. Alaposan is védekezünk mind a ketten egyszerre.
8. ssueB
tegnap 08:13
20 éve, főiskolás koromban a leendő férjem megkérdezte, ha véletlenül teherbe esnék, megtartanánk, vagy elvetetném? Ki is fejtette, hogy ha előbbi, akkor az közös döntés, utóbbit pedig nekem kellene felvállalnom.
Ugyanez a pasi kb 3 évvel később, mikor terhes voltam, úgy döntött neki jobb közben mással... szóval erősen megkérdőjelezhető a korábbi felvetése a közös döntés viseléséről.
7. andi6020 (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 21:13
Mocsok dolog ha nem teljesen közös döntés.
6. libikóka (válaszként erre: 1. - Fórumnyitó (anonim))
tegnapelőtt 21:02
Szerintem igen.
Természetesen megbeszélést kíván a történet,,, de a vége ugyan az.
5. komor
tegnapelőtt 20:34
Kb 75 %-ban a nő szerintem. De hogyan jött ki ez a szám?
Szakértői becslés! :)
4. andilaci (válaszként erre: 2. - Violet18)
tegnapelőtt 19:39
Igy van...ponotsan
3. fenevigye
tegnapelőtt 19:38
Mindkettő egyenlő döntésére szavazok.
2. Violet18
tegnapelőtt 19:31
Azt mondják egy okos nő mindent megtesz azért h legyen gyereke vagy ne...
tegnapelőtt 19:19
A nőnek nagyobb erre a befolyása szóval akkor a nő?
További ajánlott fórumok:
- Legyen meg mindene a gyerekemnek...
- Szerintetek szégyen, hogy nincsenek megkeresztelve a gyerekeim? Miért lényeges, hogy meg legyenek?
- Segítsetek! Hogyan lehet egy 6 éves gyereket rávenni, hogy összeszedettebb legyen, gyorsabb, figyelmesebb?
- Mi legyen a gyerekek tízóraija a suliban?
- Örökké gyerekek? avagy milyen szoros legyen a kapcsolat a szülőkkel?
- Mi motivált benneteket abban, hogy gyereketek legyen?