Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Baj, hogy papucsban járok biciklizni? fórum

Baj, hogy papucsban járok biciklizni? (beszélgetés)

12. *lime* (válaszként erre: 1. - AnitaKitty1)
tegnap 18:36
igen baj, mert balesetveszélyes
tegnap 18:12
Én legtöbbször szandálba szoktam.
tegnap 18:11
Nekem nem.
9. globus (válaszként erre: 8. - Amaunet)
tegnap 17:28
Derekamra kötött kardigánban karikáztam. Férjem szólt mögöttem, hogy mindjárt feltekeredik a kardigán cipzár része keréknél, vegyem le.
tegnap 17:26

Mindig edzőcipőt húzok és nadrágot.

Szerintem a hosszú szoknya is olyan balesetveszélyes, mint a papucs.

tegnap 17:14
Nem tiltja szabályzat, de azért zárt cipő biztonságosabb. Volt már úgy, hogy akkor esett le a papucsom, amikor fel akartam ülni, valahogy melléléptem a pedálnak ijedtemben. Nem éri meg balesetet szenvedni miatta.
6. simple (válaszként erre: 1. - AnitaKitty1)
tegnap 17:03
Neked baj? Mondjuk zoknival a papucs azért erős.... Illetve ha elesel, rommá törheted magad, a lábad szétmegy, jobban, mint cipőben.
tegnap 17:03
nem
4. Kedvesenfanyar (válaszként erre: 1. - AnitaKitty1)
tegnap 16:48

Én is bicikliztem már papucsban, zokni nem volt rajtam. :D

Viszont, sokkal-sokkal biztonságosabb cipőben tekerni., ezért nem jellemző rám a papucsban kerékpározás, mondjuk nem faluban élek, nagyobb a forgalom, ha lecsúszik a lábam, nem az árokba borulok, hanem egy gépkocsi, vagy busz elé.

3. andi6020 (válaszként erre: 1. - AnitaKitty1)
tegnap 16:38
Én is. Mondjuk nem zoknival. Az brutál pronyó 😅
2. fenevigye (válaszként erre: 1. - AnitaKitty1)
tegnap 16:28

Egyáltalán nem baj. Járjál abban, amiben jól érzed magad.

A falukban vannak emberek, akik szeretnek pletykálni. Ne figyelj oda, legtöbben azért csinálják, mert nincs jobb dolguk, néhányan pedig csak okoskodnak.

Ezt azért tudom, mert pici faluban születtem/nőttem fel,ahol a tanya nagy településnek számított.

Most is kisvárosban élek, ahol az emeberek köszönnek/segítenek, és mosolyognak egymásra.

5-éves koromban keztem dolgozni, egy pohár frissen fejt tej, és egy szelet penészes héjú kenyér volt a napi fizetésm. Lovat vezettem, szántás, lókazás, stb. közben.

A kenyér héját a budli bicskával levágtam, a belseje jó volt. Befejeztem, fontos dolgom van pár órára.

tegnap 16:15

Áprilistól októberig itt a faluban biciklivel járok szinte mindenhová (Kisbolt, Zöldséges, Posta, stb...).

Ha az idő engedi, nem szoktam cipőt húzni, papucsban megyek, van hogy zoknival :-) Például reggel is így voltam a boltban... :-)

Más is szokott papucsban bicajozni, vagy mindig cipőben?

Nekem soha semmi gondom nem volt még így...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook