Baj, hogy papucsban járok biciklizni? (beszélgetés)
Mindig edzőcipőt húzok és nadrágot.
Szerintem a hosszú szoknya is olyan balesetveszélyes, mint a papucs.
Én is bicikliztem már papucsban, zokni nem volt rajtam. :D
Viszont, sokkal-sokkal biztonságosabb cipőben tekerni., ezért nem jellemző rám a papucsban kerékpározás, mondjuk nem faluban élek, nagyobb a forgalom, ha lecsúszik a lábam, nem az árokba borulok, hanem egy gépkocsi, vagy busz elé.
Egyáltalán nem baj. Járjál abban, amiben jól érzed magad.
A falukban vannak emberek, akik szeretnek pletykálni. Ne figyelj oda, legtöbben azért csinálják, mert nincs jobb dolguk, néhányan pedig csak okoskodnak.
Ezt azért tudom, mert pici faluban születtem/nőttem fel,ahol a tanya nagy településnek számított.
Most is kisvárosban élek, ahol az emeberek köszönnek/segítenek, és mosolyognak egymásra.
5-éves koromban keztem dolgozni, egy pohár frissen fejt tej, és egy szelet penészes héjú kenyér volt a napi fizetésm. Lovat vezettem, szántás, lókazás, stb. közben.
A kenyér héját a budli bicskával levágtam, a belseje jó volt. Befejeztem, fontos dolgom van pár órára.
Áprilistól októberig itt a faluban biciklivel járok szinte mindenhová (Kisbolt, Zöldséges, Posta, stb...).
Ha az idő engedi, nem szoktam cipőt húzni, papucsban megyek, van hogy zoknival :-) Például reggel is így voltam a boltban... :-)
Más is szokott papucsban bicajozni, vagy mindig cipőben?
Nekem soha semmi gondom nem volt még így...
További ajánlott fórumok:
- Lehet biciklizni a terhesség ideje alatt?
- Illetlenség bikinifelsőben és rövidnadrágban biciklizni?
- Esküvőre el lehet menni elegáns papucsban?
- Bicikli 6 évesnek (de nem akar biciklizni megtanulni)
- Kétkerekű kerékpáron hány éves kortól tudnak megtanulni biciklizni a gyerekek? Pótkerékkel v. nélküle jobb-e megtanítani?
- Természetbe járóknak, akik szeretnek kirándulni, túrázni, futni, biciklizni, de nincs kivel, Magyarországon belül vagy külföldön