Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Nyári kapros zöldségsaláta recept

Nyári kapros zöldségsaláta recept

Elkészítési idő 30 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény
Zsírszegény Zsírszegény

A Nyári kapros zöldségsaláta hozzávalói:
6 db uborka (vagy egy kígyóuborka)
2 db sárga paprika
1 db vöröshagyma
2 db keményre főtt tojás
1 doboz kukoricakonzerv
1 pár virsli
2 dl tejföl
4 ek. majonéz
2 ek. mustár
fél citrom leve
2 ek. repceolaj vagy szőlőmagolaj
ízlés szerint: patikasó, őrölt színes bors, őrölt kömény, petrezselyemlevél, kaporlevél, grill zöldségfűszer, édesítőszer


Nyári kapros zöldségsaláta 1.Nyári kapros zöldségsaláta 2.


A Nyári kapros zöldségsaláta elkészítési módja:
Az uborkákat alaposan megmostam és egy drótszivaccsal enyhén körbesúroltam. Ezt követően minden hozzávalót felaprítottam és egy keverőtálba helyeztem. Hozzáadtam a felszeletelt virsliket, a lecsepegtetett kukoricát, majd a tejföl, a majonéz, a mustár, a citromlé és az étolaj következett. Megfűszereztem és egy evőkanállal alaposan összekevertem. Végül az egészet egy zárható dobozban egy éjszakára a hűtőbe tettem, hogy alaposan összeérjenek az ízek.

Jó étvágyat kívánok!


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A nyári kapros zöldségsaláta elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook