Bűnbakkölcsönző (beszélgetés)
És igen, véééégre! Szuper! :)))
még gondolkodom, hogy van-e olyan problémám, amihez kell kölcsön-bűnbak :)
Az ötlet zseniális! Komolyan! :) Igazán felvidítottatok! De úgy látom, hogy még mindig legalább 3 ingyenes szolgáltatás van!
Egyébként jó lenne tisztázni azt is, hogy Erzsébet utalvánnyal lehet-e fizetni, mert... ugye ez sem mindegy!
De, ha már itt vagyok, nézzük,hogy az én problémám miatt kit okoljunk.
Nincs pasim, 1,5 éve. Aki előtte volt, annak a szeretője voltam, mellesleg megjegyzem, hogy mielőtt az lettem évekig jártunk együtt, és életem legnagyobb szerelmének tartottam. Végül meguntam, hogy mindig én legyek a második, és leléptem a színről. Azóta egyedül vagyok. És, ha őszinte akarok lenni, már baromira unom.
Szóval, kit hibáztassunk??
De jó, hogy idetaláltam! Nekem szükségem van egy bűnbakra (egy szexis bakra is, de ezt most hagyjuk). Szóval, a problémám, hogy nem sikerül 1 hét alatt olyan szép karcsúra gyúrnom magam, mint pl. Jessica Biel, és a lottón sem én vittem el a telitalálatot.
Itt van az utolsó reményem, mert ha megtaláljátok a bűnbakot, akkor mindez sikerülni fog.
jajj most jöttem rá, van egy problémám nekem is:)))
szóval a párom minden találkozást úgy kezdi, hogy de csinos vagy.
mára már elég uncsi, és nem is igaz, direkt teszteltem:) takarítós cuccban is annak talál, pff.
na kit hibáztassak?:)))
Mennem kell lassan, ha valakinek szüksége van bűnbakra írjon, holnap reggelre megtaláljuk.
Ne feledjétek, már csak 4 embernek ingyenes :D
Nem lehet, azt nem lehet. Köztársaságra volt már precedens 2-3 alkalommal. Azzal nem fakszniznak.
Este majd jövök, addig gondold át a dolgot. Lehet benézek a fóromra, de nem jelenti azt, hogy írni is tudok.
Vállalja, hogy X ideig meghatározott napi időtartamra lehet szidni, akár telefonon keresztül is, ő pedig sűrűn bocsánatot kér a hibájáért.
Amennyiben ennek az árát sokallja valaki lehetőség van e-mailen, illetve skypén keresztül is megtenni, csekélyebb díjazásért.
Szuper!
De legyetek szívesek a Szíriuszt sem kifelejteni, hiszen az ott ragadt őseinkre is célszerű gondolni.
Amúgy: tartalmaz az ár valamiféle kis kedves emléket a bűnbakról? Bögre, póló, bekeretezett kép, puzzle?