Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Bűnbakkölcsönző (beszélgetés)
becstelen borzasztó büdös bűn bak
Helyesbítek :büdös bakok lesznek...
Két fickója van az egyik büdös a másik titkos.
Hm a hülyeségen nem segít a bűnbak:)hmmmm annyit tehetünk hogy megajánlunk két virtuális bakot , még bűnteleneket.És akkor a sok bakolástól, bűnös bakok lesznek. A hölgynek arra van szüksége:)
Lehet abba kopoik bele a körme.
Akiről szó van azt ketten is bakkolják.
Nagyon komplex a probléma : az illető rágja a körmét, elzsibbadt a pacsulijától és hiába írt ki egy rahedli fórumot mégse hívja el randira az álompasi egyik nevén se...
Megoldható egy spéci virtuális bűnbakkal ?
Természetesen kedves Ügyfél,EGY RÖVID VÁZLATOT KÉRÜNK A PROBLÉMÁRÓL.
Lehet e más számára igényelni virtuális bűnbakot ?
Praktizáljál nyugodtan aztán ha valami nem úgy sűl el akkor keresünk Neked itt egy jóvágású bünbakot ...ennyi az egész.
Az igazi dokik is innen kölcsönzik alig bírjuk már a kiszállítást.
Eset az lenne, csak főnök nincs, én meg ugye még nem praktizálhatok,...és különben is, 4 óra, letelt a munkaidőm :)
Megy az üzlet?
Meghoztam az új bakkokat.Frissek illatosak.
Tessék csak tessék :D
Nem tudom hol van az Elnökasszony, de ha nem jelentkezik hamarosan, akkor én kábelt vágok! :)
ez a fránya szalag OLIA HOL A GOMB??...
Kedves ügyfelünk! :)
Kérdését rögzítettük, a választ rövid szöveges üzenetben megkapja, amint Szakértőink elkészítik a Tanúsítványt. Addig is szíves türelmét kérjük.
Üdvözlettel BK.
na végre, olia hol vannak a bakok?
Kedves Bűnbakkölcsönző!
Bűnbakot keresek ennek a förtelmes szélnek!
Fáradozásukat előre is köszönöm!
F. H.
:)
Én ezt nem tudhatom, én csak a gépi hang voltam, vagyis vagyok! :)
Jaj te ha mozgolódás lesz ki kell nyitni:)oszt egy valamire való bak van raktáron, az is ártatlannak vallja magát:)
:) tudok várni holnap reggelig akkor megint aktuális lesz a probléma...
Kedves ügyfelünk! :)
Kérdését rögzítettük, a választ rövid szöveges üzenetben megkapja, amint Szakértőink elkészítik a Tanúsítványt. Addig is szíves türelmét kérjük.
Üdvözlettel BK.
Ha reggel nehezen kelek ki az ágyból kit hibáztassak ?
:)
Szuper, köszönöm! Az a sok negatív ember, és hely. Sejtettem, hogy itt lesz valahol a bűnbak elásva. Hiába vagyok én tökéletes... Na majd ezek után másképp lesz. :)