Bűnbakkölcsönző (beszélgetés)
Péemes a főnök, járulj elé kéréseddel...
Szedem... igen, ez gond, de kell, kapaszkodó.
Szteroid kivéve? Miért, az méreg. Szteroidot soha!
Kalóriát nem számolok, azt számolja az, akinek két anyja van.
Futni nem tudok...
De kérem, mi itt a megoldásról beszélünk. Mi lesz a bűnbakkal? Bűnbakot akarok!
EGYSZERŰEN A TÜKRÖS BŰNBAKOT NEM TUDJA ELFOGADNI:)
A reklamációkezelés az én asztalom, vállalom ha kell:-)
Látod, te már megtaláltad a bűnbakot, másoknak meg majd ez az új módszer segít! :)
Hm Kedves ügyfél, szedi még a gyógyszert? Ha nem akkor szteroid kivételével nincs felmentése fogyi alól.Sajnálom, de futó cipő húzást írok elő és kalória számolást.
Ez olyan lesz, mint amikor gödröt ásunk? :)
Arra talán még nagyobb lenne az igény, bár gyanítom inkább a környezet részéről:)Kapásból beadok egy kérvényt itt valakinek nagyon kéne:)
Inkompatibilitási problémák miatt nem működne néhány embernél....
:)
Gondolj csak a sokszínűekre. :/
Azoknál nem működne jól, és akkor meg folyton a reklamáció.....
Nem! Nem én tehetek róla! Már leírtam.
Miért gondoltad hogy rád gondoltam??
Egyébként igen ;)
Tudod az élet nem habossüti. De annak, aki a humor oldaláról képes megközelíteni a problémákat sokkal, de sokkal könnyebb.
Nem megoldás a móka, kacagás, de oldja a stresszt, így könnyebben jön a megoldás is...
mondom én, hogy egy tőről fakadóan zsibbadtak vagyunk! A lenti hsz-eket olvasva nekem is ez jutott eszembe :D
ha a legközelebbi tükörhöz mész és bele pillantasz ha egyedül vagy meglátod őt minden súlyfelesleged okozóját:))))
Aki profi az önmagának is tud bűnbakot kinevezni:)
Ide azok írjanak akiknek segítség kell :)
Ne haragudj a tulaj nem ér rá mindenkivel személyesen foglalkozni.Képzett munkatárasak várják a kedves érdeklődőket. Ajánlom figyelmedbe a lenti hsz-em:)
Csajok, felesleges a vita. Akinek szüksége van a szolgáltatásra jelentkezik, akit zavar a téma és a humor keres más topicot. Nagy a net, elférünk.
Nem... ez komoly téma, ne vicceljük el. Gyógyszer miatt híztam el. Régen tényleg betegesen zabáltam, de évek óta csak akkor eszem, ha éhes vagyok. Hagyjuk inkább az egészet.
Miért, te bűnbakot közvetítesz? Úgy érted, megjelölöm a problémámat, és te találsz egy bűnbakot, mondjuk pl. a sarki szelet?
3 évig fogyóztam,sokat fogytam és tartom szintén három éve.Tehát kölcsönzök neked egy bűnbakot, a kezed az oka, amivel az ételt a szádba teszed. Meg a lábikód ami nem megy sétálni futni, vagy a körzeti orvos aki nem tudja a betegséged megtalálni.Vagy, ha a legközelebbi tükörhöz mész és bele pillantasz ha egyedül vagy meglátod őt minden súlyfelesleged okozóját:))))
Nekem van humorom, csak azt gondolom, ez a téma nem igazán vicces. A bűnbak olyan valami, ami igazából nem hibás, csak megteszik felelősnek. De az esetek többségében valaki igenis felelős a problémákért.
Látom, te magadtól is találsz bűnbakot, nincs szükséged segítségre. Sajnos, te sem a mi célcsoportunkba tartozol.
Végre egy normális ötlet/topik
Jóóóóó!
:)
Székletlazítóra nincs szükségem, az emésztésem csodálatos, egyszerűen briliáns!
Humorérzék kölcsönzőt is nyithatnánk társvállalkozásként.