Bűnbakkölcsönző (beszélgetés)
Az maga az ördög :)
Megfelel?
:DD Igazán nagylelkű vagy, kedves tőled, de önkéntes bak nem játszik, rajta megesne a szívem; nekem egy igazi mocsokra van szükségem, aki korábbi tetteivel rászolgált a szerepre...
Azért maradj a közelben, ha minden kötél szakad!:)
Kedves Bűnbakkölcsönző! Szükségem lenne egy instant jószágra többszörösen elbacott életem feldolgozásához. Magamat nem hibáztathatom, az mégis hogy nézne már ki!
A vér szerinti kötelékeket is kihagyhatjuk a szórásból, őket inkább elfelejteni szeretném, mintsem napi szinten legeltetni vinni. Nos, akad számomra prémium bak készleten, vagy az én esetem már bőven kimeríti a „Magad Uram, ha „bűnkbakkölcsönződ” nincsen” esetét?
Ui.: Sürgős lenne, nagyon!
Kéne egy bűnbak.
Semmisenemjó.
Ezért kéne hibáztatni őt, úgyhogy multifunci kéne.
Semmi se jó úgy ahogy van! ;)
Megértelek! :)
Jó reggelt!
Visszahoztam a már agyonhasznált bűnbakot.
Teljesen lerongyolódott, itt-ott megkopott, talán kórházi kezelésre is szorul.
Azért persze nagyon nagy szívességet tett.
Köszönöm így utólag is, igazán nagy hasznát vettem.
További eredményes működést!
F. H.
Ui.: Már ajánlottam Önöket a klubban is. :)
A kérdés : ki rontotta el ?
A bűnbakot leginkább a politilában a futballban és a házasságban keresik.
Na meg a bűnüyekben.
Furcsa világban élünk. Ha tudjuk ki a bűnös, akkor is ismeretlen elkövetőt jelentünk fel.
Bár nem én vagyok a cég vezére, de én mindig a kolégákat nevezem ki bűnbaknak ebben a témában:)
Én nem szoktam beteg lenni, már a 3. telet úsztam meg megfázás nélkül. Ha bejön egy kolléga úgy dolgozni, hogy beteg én azon nyomban közlöm vele, hogy levegőt vehet, de nem fújhatja ki, nem foghatja meg az egeremet, nem jöhet a közelembe és senki közelébe, és a legjobb az lenne, ha szépen hazamenne, hogy fertőtleníteni tudjuk a helységet. Ha véletlenül felfedezem magamon az általa behurcolt kórt, akkor bizony az orra alá dörgölöm:) Addig mondom neki, hogy miatta lettem beteg, amíg nem látom rajta, hogy mélységesen megbánta, hogy bejött, és persze csak akkor hiszem el, hogy őszinte a megbánása, ha legközelebb otthon marad:)))))
Bár a betegségem, ha megkaptam pont úgy kínoz, mint bűnbak nélkül, de sokkal jobban érzem magam, ha megmondhatom neki, hogy csak ő egyedül a hibás az én betegségem miatt:)))
:DDD
Akkor nem is Ő a bűnös, hanem az, aki nem ismeri az almalyukasztót! :DDD
Jesszumpepi az a pasi...
Pedig én nem vagyok egy sztárfaló, de azért valljuk be ott van a szeren...
Ja, persze őt is a zlinda vitte el. Ő a bűnbak, úgyhogy egyértelmű.
Tudok ajánlani egy Z.mány L.da nevű bűnkbakot, állítólag ő a hibás.
Jude Law-ot is elvitte. Gyanítom a többiért is ő a felelős.