Bukottnak érzem a szexuális életem a párommal (beszélgetés)
jut eszembe, ha még itt vagy, mit csináltok esténként? ahelyett?
szal hogy telik az este? lehet hogy itt a gond:
pl ha ő tvzik, te gépezel akkor úgy nehéz...
dada nincs :)
a bejárónő meg egencsak fiatalka, szóval nem lehet lazítani, mert házhoz jön a "konkurencia" :)
ugyanmár 26 éves pasi, ebben a korban az a "dolguk" hogy a kutyát futtában, madarat röptében - és szerencsére a tapasztalataim is ezt támasztják alá, még idősebb korosztályban is- itt a pasival gáz van.
Én is melózom, rengeteg órát, minden nap, folyamatosan kattog az agyam, nagy a hajtás, qrva sok a stressz na de hogy ne legyen napi szinten legalább egy kis időm "édelegni" a párommal az elképzelhetetlen, tizenéve... másrészt a stressz legjobb levezetési módja a szex, persze ha jó
ez jó:))))
az biztos hogy a gyerekvállalás sose javit egy kapcsolaton sem, ha az eleve xar
a nők képesek ócska kapcsolatba is gyereket tervezni, sőt szülni is, azt picsogni a hoxán, szóval ez a szempont nem pont mérvadó
másrészt van olyan barátom akivel terveztünk gyereket, ha x éves korunkig nem találjuk meg az igazit, frankón összebútoroztunk volna, összecsaptunk volna egy-két kölyköt, nem nagy valami; de ez terv marad, minketten "elkeltünk"
Próbálj beszélni vele! Valami mégsem szép és jó, ha könyörödnöd kell egy normális együttlétért. Nem lehet, hogy Ő is érzi, hogy nem megy olyan jól, és túl gátlásos / a kudarcot inkább úgy kerüli, h bele sem akar kezdeni?
Ha van valami gondja, meg tudja beszélni? Mondd el neki,h ez így nem mehet tovább, a meló valószínűleg csak hárítás (nekem 12 óra után sem volt ez sohasem gond). Nem lesz egyszerű, de valami oka biztos, hogy van, próbáld kiszedni belőle (sztem inkább lelki).
Viszont régen is ennyire volt igénye? Mert ha igen, akkor sztornó az előző, nincs miről beszélni. Akkor az igényeitek nem passzolnak, ês hosszú távon ezzel nem tudsz mit tenni. Innentől pedig rajtad áll, sajnos időnként ez is előfordul.
Hát akkor ez hosszútávon tuti nem fog működni. egy baráti kapcsolatban élsz ahol néha szexeltek egy rövidet - szó szerint. Ha a párod változtatni nem akar a helyzeten, meg sem próbálja akkor csak idő kérdése.
Ha egy kapcsolatban a szex nem működik előbb-utóbb más sem fog
lehet a meló az oka, esetleg stressz, vagy másik nő, vagy lehet hogy fiatalon kezdte és kiégett, vagy lehet hogy régen se ment neki...
mit mesélt a régebbi életéről?
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Hogyan dobod fel a szexuális életedet?
- Mióta tart a szexuális életem nem tudok eljutni a csúcsra. Ugyanaz a párom az első perctől kezdve és szeretem is őt. túl éretlennek sem mon
- Lehet még boldog szexuális életem ?
- Megint az unalmas "hogyan dobjam fel a szexuális életemet" téma