Bukottnak érzem a szexuális életem a párommal (beszélgetés)
Hm... lehet igazad, de azt gondolom, a férfiak a szex témára sokkal érzékenyebben reagálnak. Tehát a fórumindítónak nagy szerepe lehet a helyzet kialakulásában, mert valahogy ide jutottak. Ezt a pasi nem fogja, nem akarja, de képtelen is volna, ha akarná rendbehozni.
Sok-sok megbántottság, és egyik sem néz magába, vagyis a saját hibáját nem írja, nem találja. Ez a gond.
A nő az okozó a szerelemben pro és kontra, hiába adjuk át a főszerep látszatát.
Megint visszaolvastam...
Kedves Fórumindító! Ízlelgetem a szavaidat, és nekem furcsa, ahogy a "szex"-ről írsz.
Szerintem próbálj egyszerűen a közelében lenni, kitartóan símogatni (nem ott), csak cél nélkül, nekem merevnek, ridegnek tűnik az életforma: "Nem elégít ki, előveszem este a pasit."
S ha már megtiszteltél a problémáddal, gondolom, fontolóra veszed, amiket írunk. Kezdjétek a kályhánál, nem kell beszélni.
Vagy tudsz görcsök nélkül tüzet ébreszteni, vagy újat kell csiholni.
Ne a kielégülésért "szexeljetek", többen is írták ezt, csak az élvezetért, a csillogó csodákért. Ne a kielégülést hajszolva, követelve.
Ha akarod ezt a pasit, ez az utolsó és egyetlen esélyed. A szájtépés csak ront a helyzeten.
Ha meg akarod javítani a dolgot, magad kell először megváltozz, és igazán kívánatos légy. A követelés, kérés, hogy elégítsen ki, taszítja, hidd el!
Szia PassionGirl!
Orvosra nem gondoltatok még?
Előfordulhat ilyesmi egy hipofízis adenómától is,
ami kezelhető simán.Ha amúgy minden o.k és szeretitek egymást,lépjtek együtt,segíts neki!
Ilyen a férfi...az igazi férfi.
Kezet rá, h nem írtál ki semmit...helyes.
Rólam kiírt az excsajom egy fórumot anno...Én is kiírhattam volna egyet róla, de abból sírógörcs lett volna. Persze volt aki azt mondta, ne rinyáljak - én vagyok a ludas, mert megjártam pár bringával:)
Hát, ilyen ez a popszakma:)
Én is úgy látom...:)Női lesz a portál...:)
De szerintem ne tekintsünk el...Csak esetleg kivételezzünk:)
Lehet a sok munka miatt nálatok is a kifogás...vagy azért mert nem borotválkozol rendesen...:)3 hétbe belefér...fáradtság is, borosta is...:)én sem értettem miért volt azonnal kritika, hogy nem jó a párodnak veled...:)
Már rögtön a pasi nem okés látod?...:)
Javaslat:
1. Jobb klikk, törlés.
2. Biztos hogy a lomtárba dobja a következőt:'rossz szexpartner'?
3. Válaszd az igent...
Igaz én férfi vagyok,de ugyanettől senyvedtem.
Reggel azt mondta, hogy este. Este meg azt, hogy reggel.Simán kibekkelt hancúrozás nélkül három hetet is.
A kapcsolat többi része lehet szép...Szerintem nem.
Ez húsleves, hús nélkül...
Sokat gondolkoztam ma ezen a dolgon. Azt el tudom képzelni, hogy egy stresszes időszakban nem akarja, nem kívánja. De azt azért tudnia kellene - főleg mert mondod is neki, hogy neked szükségleteid vannak és egy normál kapcsolat nem működhet szex nélkül. Bocsánat, de már arra is gondoltam, hogy nem e a fiúkat szereti inkább, csak mondjuk saját magának is szégyelli bevallani, nemhogy a szülőknek, barátoknak...
Minden mellett mégis az irritál a legjobban, hogy nem veszi komolyan a problémádat.
Lehet erre még időt pazarolni, meg várni, hogy hátha beváltja az ígéretét, de szerintem olyanra vágysz, amit egy másik pasi szíve-örömest megadna neked, akár minden nap. Nem lehet probléma egy új kapcsolat keresése sem, hiszen azt írtad, szép vagy. Persze ne fuss azonnal egy másikhoz, aki meg épp csak azt akarja, de sokan vannak, akik várják életük párját. Add meg magadnak az esélyt és keresd meg a hozzád illőt!
Sok szerencsét, szívből kívánom!
Nos, a tanacsom a topikinditonak az, amit a tobbiek is javasoltak, megspekelve egy kis csavarral.
Tehat, mivel a szex a(z) (noi) elet/let alapja, ezert AZONNAL lepned kell. Am ezt tedd ugy, hogy megalazod a pasast, vegul is ennyi jar neki azert a sok rosszert, hogy nem okozott neked "sudden death"-ot.
Javasolnam, hogy amikor hazaer, te eppen hancurozz massal, majd amikor duhosen neked tamad, mondd neki ezt:
-Nezd apukam, en egy szabad lany VOK, te mar nem vagy SZIMPI tobbe, ezert MEGISMIZTEM Palival (tetszes szerint) es ez a KAPCSI mar nem erdekel.
Ekkor intesz egyet es ket telefonfulke meretu pasas kivezeti a (volt) parodat a lakasbol.
Vegul is ennyi jar neked...
Szia!
A jó ember figyel a másikra, nem kinevet.
Ez a pasi nem szeret téged, én már rég otthagytam volna.
Problémák: na igen, bízunk benne hogy megoldódnak de ez olyan probléma ami szerintem több mint probléma és ő nem is veszi komolyan az egészet. Valószínűleg mindenkivel ilyen lenne.
Teljesen más, hogy hétköznapi problémákról beszélünk vagy ilyen jellegű problémáról.
Megette a fene az egészet, ha már így trükközni vagy kénytelen :(
MOndd ki: nem működik a vonzás kettôtök között.
Ennyi. Akkor meg minek szenvedtetni itt egymást??
Nálam már sokkal előbb vége lenne a kapcsolatnak, minthogy követelnem kellene.
A 3 perces esetet meg elképzelni sem tudom.
Ha mindig is olyan volt, akkor nincs mit veszni hagyni, csak a nagy semmit.
Ha olyanná vált, akkor meg nem kérdés a hogyan tovább.
Meg persze de azért annak már elég súlyosan el kell fajulnia amikor egy nő már igenis követeli.
Elég frusztráló tud lenni ha vki 3 perc alatt végez és utána ott hagyja a másikat.
További ajánlott fórumok:
- Mennyire kívánhatja meg a férfi a nőt, ha van köztük szexuális kapcsolat?
- Csak szexuális kapcsolatba belemennétek?
- Hogyan dobod fel a szexuális életedet?
- Mióta tart a szexuális életem nem tudok eljutni a csúcsra. Ugyanaz a párom az első perctől kezdve és szeretem is őt. túl éretlennek sem mon
- Lehet még boldog szexuális életem ?
- Megint az unalmas "hogyan dobjam fel a szexuális életemet" téma