Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Bukottnak érzem a szexuális életem a párommal fórum

Bukottnak érzem a szexuális életem a párommal (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7
97. 3d0696d927 (válaszként erre: 96. - Krisz42)
2013. jan. 4. 20:43

Hm... lehet igazad, de azt gondolom, a férfiak a szex témára sokkal érzékenyebben reagálnak. Tehát a fórumindítónak nagy szerepe lehet a helyzet kialakulásában, mert valahogy ide jutottak. Ezt a pasi nem fogja, nem akarja, de képtelen is volna, ha akarná rendbehozni.

Sok-sok megbántottság, és egyik sem néz magába, vagyis a saját hibáját nem írja, nem találja. Ez a gond.

A nő az okozó a szerelemben pro és kontra, hiába adjuk át a főszerep látszatát.

96. Krisz42 (válaszként erre: 95. - 3d0696d927)
2013. jan. 4. 20:30
Irta,h próbált az lenni,csábos fehèrnemű,stb.Mit csiholjon,ha még parázs sincs?Egyébként a ffinak kellene lépnie,mert mégis csak az ő dolga a csábítás,de ő az,aki nem viszonoz semmit.És nem csak orgazmus nincs,de élvezet se sok.Már bocs,de a ffi miét bújik ágyba vele?Mint kiderült,amaga pár perces élvezetéért,amiből csak az orgazmusa a lényeg számára.Ha pedig mulat rajta,akkor szerintem nincs miről beszélni.Már így is sikerült valamennyire lerombolnia az önbecsülését.
2013. jan. 4. 20:19

Megint visszaolvastam...

Kedves Fórumindító! Ízlelgetem a szavaidat, és nekem furcsa, ahogy a "szex"-ről írsz.

Szerintem próbálj egyszerűen a közelében lenni, kitartóan símogatni (nem ott), csak cél nélkül, nekem merevnek, ridegnek tűnik az életforma: "Nem elégít ki, előveszem este a pasit."

S ha már megtiszteltél a problémáddal, gondolom, fontolóra veszed, amiket írunk. Kezdjétek a kályhánál, nem kell beszélni.

Vagy tudsz görcsök nélkül tüzet ébreszteni, vagy újat kell csiholni.

Ne a kielégülésért "szexeljetek", többen is írták ezt, csak az élvezetért, a csillogó csodákért. Ne a kielégülést hajszolva, követelve.

Ha akarod ezt a pasit, ez az utolsó és egyetlen esélyed. A szájtépés csak ront a helyzeten.

Ha meg akarod javítani a dolgot, magad kell először megváltozz, és igazán kívánatos légy. A követelés, kérés, hogy elégítsen ki, taszítja, hidd el!

94. fairytalentum (válaszként erre: 1. - PassionGirl23)
2013. jan. 4. 19:50

Szia PassionGirl!

Orvosra nem gondoltatok még?

Előfordulhat ilyesmi egy hipofízis adenómától is,

ami kezelhető simán.Ha amúgy minden o.k és szeretitek egymást,lépjtek együtt,segíts neki!

93. f61909386c (válaszként erre: 92. - A9e26193e7)
2013. jan. 4. 19:14

Ilyen a férfi...az igazi férfi.

Kezet rá, h nem írtál ki semmit...helyes.

92. a9e26193e7 (válaszként erre: 91. - F61909386c)
2013. jan. 4. 19:10

Rólam kiírt az excsajom egy fórumot anno...Én is kiírhattam volna egyet róla, de abból sírógörcs lett volna. Persze volt aki azt mondta, ne rinyáljak - én vagyok a ludas, mert megjártam pár bringával:)

Hát, ilyen ez a popszakma:)

91. f61909386c (válaszként erre: 90. - A9e26193e7)
2013. jan. 4. 19:00

Én is úgy látom...:)Női lesz a portál...:)

De szerintem ne tekintsünk el...Csak esetleg kivételezzünk:)

90. a9e26193e7 (válaszként erre: 89. - F61909386c)
2013. jan. 4. 18:56
Ezt észrevettem. Ez ugye "a női portál" - néhány kivételtől és eltekintve:)
89. f61909386c (válaszként erre: 88. - A9e26193e7)
2013. jan. 4. 18:40

Lehet a sok munka miatt nálatok is a kifogás...vagy azért mert nem borotválkozol rendesen...:)3 hétbe belefér...fáradtság is, borosta is...:)én sem értettem miért volt azonnal kritika, hogy nem jó a párodnak veled...:)

Már rögtön a pasi nem okés látod?...:)

88. a9e26193e7 (válaszként erre: 86. - 91d4989ab9)
2013. jan. 4. 18:33
Miért is?
87. f61909386c (válaszként erre: 1. - PassionGirl23)
2013. jan. 4. 18:23
4 hónap hosszú idő. Annyit nem lehet ráfogni a sok munkára. Igaz, mondják, hogy a "praxis a szex halála", de ha ennyire sokáig nem működik az nem a munka miatt van. Más is lesz ott indoknak.
86. 91d4989ab9 (válaszként erre: 84. - A9e26193e7)
2013. jan. 4. 18:06
akkor xar lehetett veled neki:)
2013. jan. 4. 17:34
Na ha már nnyire kitárgyaltuk a dolgot,jön egy egyszerű kérdés:miért fekszel le vele?Közöld vele,h neked nem jó,őt ez nem érdekli,te nem egy automata vagy,ami kielègíti és étellel itallal működik,ha nincs kölcsönösség,akkor ott a keze,csinálhat,amit akar.
84. a9e26193e7 (válaszként erre: 1. - PassionGirl23)
2013. jan. 4. 17:31

Javaslat:

1. Jobb klikk, törlés.

2. Biztos hogy a lomtárba dobja a következőt:'rossz szexpartner'?

3. Válaszd az igent...

Igaz én férfi vagyok,de ugyanettől senyvedtem.

Reggel azt mondta, hogy este. Este meg azt, hogy reggel.Simán kibekkelt hancúrozás nélkül három hetet is.

A kapcsolat többi része lehet szép...Szerintem nem.

Ez húsleves, hús nélkül...

83. 5bcf1b7c01 (válaszként erre: 80. - 3f2a864951)
2013. jan. 4. 15:01
Ez így túl bonyolult :D
2013. jan. 4. 14:58

Sokat gondolkoztam ma ezen a dolgon. Azt el tudom képzelni, hogy egy stresszes időszakban nem akarja, nem kívánja. De azt azért tudnia kellene - főleg mert mondod is neki, hogy neked szükségleteid vannak és egy normál kapcsolat nem működhet szex nélkül. Bocsánat, de már arra is gondoltam, hogy nem e a fiúkat szereti inkább, csak mondjuk saját magának is szégyelli bevallani, nemhogy a szülőknek, barátoknak...

Minden mellett mégis az irritál a legjobban, hogy nem veszi komolyan a problémádat.

Lehet erre még időt pazarolni, meg várni, hogy hátha beváltja az ígéretét, de szerintem olyanra vágysz, amit egy másik pasi szíve-örömest megadna neked, akár minden nap. Nem lehet probléma egy új kapcsolat keresése sem, hiszen azt írtad, szép vagy. Persze ne fuss azonnal egy másikhoz, aki meg épp csak azt akarja, de sokan vannak, akik várják életük párját. Add meg magadnak az esélyt és keresd meg a hozzád illőt!

Sok szerencsét, szívből kívánom!

81. cb82b220ce (válaszként erre: 80. - 3f2a864951)
2013. jan. 4. 14:46
Na azért... :-) ez durva de nem rossz, nem rossz :-D bár ehhez vér ge.inek kell lenni :-D
2013. jan. 4. 14:30

Nos, a tanacsom a topikinditonak az, amit a tobbiek is javasoltak, megspekelve egy kis csavarral.

Tehat, mivel a szex a(z) (noi) elet/let alapja, ezert AZONNAL lepned kell. Am ezt tedd ugy, hogy megalazod a pasast, vegul is ennyi jar neki azert a sok rosszert, hogy nem okozott neked "sudden death"-ot.

Javasolnam, hogy amikor hazaer, te eppen hancurozz massal, majd amikor duhosen neked tamad, mondd neki ezt:

-Nezd apukam, en egy szabad lany VOK, te mar nem vagy SZIMPI tobbe, ezert MEGISMIZTEM Palival (tetszes szerint) es ez a KAPCSI mar nem erdekel.

Ekkor intesz egyet es ket telefonfulke meretu pasas kivezeti a (volt) parodat a lakasbol.

Vegul is ennyi jar neked...

79. féknyom (válaszként erre: 1. - PassionGirl23)
2013. jan. 4. 14:01

Szia!

A jó ember figyel a másikra, nem kinevet.

78. Krisz42 (válaszként erre: 76. - Sour)
2013. jan. 4. 12:55
Az tény,h mindenhol ezek vanbak,most lesz félmeztelen időjárás jelentő,de arról nincs szó,h pasik himbi-limbivel szabadon mondanák el a háziasszonyoknak,milyen lesz az idő:)Engem már hidegen hagy, h mindenkinek minden kinn van.Biztos én vok az egyedüli nő,aki smink nélkül megy ki az utcára ,nincsenek műkörmei sem,de azt vettem észre,h a ffiak között is van olyan,akinek ez nem is kell.Pl.nem tudom hogy nyúlnék önfeledten vagy szenvedélyesen a páromhoz,ha közben a saskörmeimre kell figyelnem.Én tavaly a saját körmeimet is gyönyörűen meg tudtam csináltatni,de mindenkinek kényelmesebb zsírt leszívni,szilikonoztatni,stb.,mint fizikailag tenni azért,h ne lógjon minden.Egyébként ne aggódj,néha a ffiak se különbek,van aki azt kepzeli annyira jópasi,hogyversengjenek érte a nők és igen,adjon magára,de amikor már több időt tölt a tükör előtt,mint egy nő,na az már gáz.
77. 5146e98818 (válaszként erre: 54. - Adfa0d8bdb)
2013. jan. 4. 12:48
Ebben is van igazság.
76. sour (válaszként erre: 37. - Ee1dc9ba06)
2013. jan. 4. 12:29
Na ezt óriásplakátra kellene szó szerint kiírni, asszem sokan mégis csodálkoznának. Nem tudom mi van az emberekkel? Otthon semmi nem jó, félrelépni, vagy csak tudomást se venni semmiről, majd lesz vmi, egy nagy szar az egész. Leértékelődtünk, és ezek miatt a lotyók miatt, mert azok vannak mindenhol. Pl nem értem, egy átlag nő de teljesen mind1 milyen, kövér, sovány, vagy teljesen jól néz ki, attól szebb, ha kint a segge és a melle? De tényleg ez van mindenhol. És ami még számomra kaotikus, h nem látni pasikat félmeztelen se, csak majdnem meztelen nőket. Pedig elvileg egy pasira 6 nő is jutna. Akkor ki kíváncsi erre a sok lotyóra? Bárhova kattint az ember neten is, társkeri oldalak, meg szexoldalak bukkannak fel, még mese oldalakon is, ami már tényleg brutál. És emiatt nincs a legtöbb férfinak szüksége igazi szexre, mert akárhova néznek pucér p.nák mindenhol.
2013. jan. 4. 12:29
Végig olvastam az előző fórumaidat! Már nagyon nagyon sok hónapja húzod így. Meddig fogod még? :-S
74. cb82b220ce (válaszként erre: 71. - PassionGirl23)
2013. jan. 4. 12:23

Ez a pasi nem szeret téged, én már rég otthagytam volna.

Problémák: na igen, bízunk benne hogy megoldódnak de ez olyan probléma ami szerintem több mint probléma és ő nem is veszi komolyan az egészet. Valószínűleg mindenkivel ilyen lenne.

Teljesen más, hogy hétköznapi problémákról beszélünk vagy ilyen jellegű problémáról.

73. 5bcf1b7c01 (válaszként erre: 71. - PassionGirl23)
2013. jan. 4. 12:14

Megette a fene az egészet, ha már így trükközni vagy kénytelen :(

MOndd ki: nem működik a vonzás kettôtök között.

Ennyi. Akkor meg minek szenvedtetni itt egymást??

72. PassionGirl23 (válaszként erre: 70. - Cb82b220ce)
2013. jan. 4. 12:09
Ez igy van, bár általában a baj, h minden más jól működik és egy probléma miatt nehéz feladni... Azt próbáljuk elhinni h sikerül megoldani... És egy idő utan azon vesszük észre magunkat h a megoldás az lett, h elfogadtuk a problémát... Én ezt el akarom kerülni!!! Emiatt harcolok magamban, ami miatt lassan befordulok...:/
2013. jan. 4. 12:05
Sokan nem tudják mennyire rossz érzés tud lenni, mikor felveszel egy szexi fehérneműt, próbálkozol, és a legrosszabb hogy még érzed h áll a dákó, és utána ott hagy az ágyban, ez fáj....
70. cb82b220ce (válaszként erre: 69. - A94ac54e89)
2013. jan. 4. 11:55
Na igen. Sajnos sokan elkövetjük azt a hibát, hogy ilyen vagy olyan probléma miatt mégis sokáig húzzuk és sokáig maradunk egy rossz kapcsolatban és utána jövünk rá, hogy kár volt ennyi időt pazarolni rá. Leginkább akkor jön rá az ember amikor rájön sokkal jobb is lehet.
69. a94ac54e89 (válaszként erre: 68. - Cb82b220ce)
2013. jan. 4. 11:50

Nálam már sokkal előbb vége lenne a kapcsolatnak, minthogy követelnem kellene.

A 3 perces esetet meg elképzelni sem tudom.

Ha mindig is olyan volt, akkor nincs mit veszni hagyni, csak a nagy semmit.

Ha olyanná vált, akkor meg nem kérdés a hogyan tovább.

68. cb82b220ce (válaszként erre: 65. - A94ac54e89)
2013. jan. 4. 11:46

Meg persze de azért annak már elég súlyosan el kell fajulnia amikor egy nő már igenis követeli.

Elég frusztráló tud lenni ha vki 3 perc alatt végez és utána ott hagyja a másikat.

1 2 3 4 5 6 7

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook