Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)
Írok, mindenképpen!:)) Még jól érzi magát!!!! Kint van udvaron. Sétálgat erre arra. :)))))
Alig eszeget.... :( De már csak kibírjuk ezt a pár napot valahogy! :)
Lassan itt az idő:)
Írj ha van valami:)
Nekem is volt egy pincsi fiú keverékem az mindent jelölt bent a házban már ki voltam tőle, éjjelente 4-5 pisi, de beteg is volt szegény :(
Ata a kutyus azért nem jelöl mert ivartalanítva van.
A dr-nő Cimbire mondta hogy ivartalanítsuk mert mindent jelölni fog ide nem most nincs rá:(
Na lépek később felnézek hulla vagyok és vát a meló:(
Azt elhiszem!!!!:))) Csak én Mentából indulok ki, hogy semmit nem rombolt a házban, amikor kicsi volt. Persze, tudatosul bennem, hogy nem minden kutya egyforma!!!!!:DDDDDD
Nekem a pincserem kan volt, és ő is jelölgetett a lakásban.:( Lehet, hogy ez is kutyafüggő?.
Köszi, majd utána nézek ennek a "gyógyszernek".:)
Eljött a nap.....57 naposak vagyunk. Innentől már bármikor eljöhet az idő. :)))))
Hát én találkoztam itt olyannal akinek lakásban születtek a kölykök.., utána fel kellett újítani a lakást.;)
Ata is 6 éves lesz. Kap egy antioxidánst, ami az ízületi gyulladásokra nagyon jó! És nem drága.
1 hónapig elég és 3000Ft. körül van! Érdemes lenne megpróbálnotok!Recept nélkül kapható állatpatikában, de sok webshopban is kapható!
A neve SELEN PET.
Ata is fiú és nem pisil le itthon semmit! Ha meg van szoktatva a lakáshoz, akkor nem pisil egyáltalán bent, csak ha kimegyünk sétálni!
Holnap folyt. most le fog merülni a gépem!
De az elsőnél van amikor ügyetlenek, és nem tudják mit is kezdjenek azzal a kis csomaggal, ami kipottyant belőlük. Épp az előbb szálltam ki a ládájából, mert bele ült mellé mentem, és a mancsával húzta oda a kezem....simogattam. Elvettem a kezem megint magához húzta.:)))) Aztán elfeküdt én meg mellé ültem, és simisimi volt.:))) Úgyis olyan rossz napom van, rossz passzban vagyok, és úgy meg tud nyugtatni, ha simizhetem. :))))) Boxosoknál császár? Ezt nem hallottam még. Nekik nincs nagy fejük.:DDDD Én inkább mopsznál, bulldognál...stb. hallottam, hogy sok a császár, mert, hogy azoknak nagy a fejük.
Nah, remélem ezt azért mi elkerüljük! :))))))
Kész szülésznők lesztek :)
:)
Atával fedeztettél ?
Vidéken is? Mert ha már el kell vinni is, akkor már majdnem mindegy, ilyen benzinárak mellett. :(((
De én azzal az állatorvossal akarom csináltatni, aki mostanában is kezelte, mert bízom az asszisztensében, akivel ugye nagyon jóban vagyok, és így sokkal könnyebben vetem alá a műtétnek.:)
Nem kell se lámpa, semmi, mert kandallóval fűtünk, és így van akár 28 fok is a lakásban. :))))
Jól szigetelt a ház, úgyhogy télen is, éjjel 11-ig tettünk a tűzre, reggel hétkor még 21-22 volt, hogy 23 fok volt a nappaliban, még a leghidegebb éjszakák után is! Úgyhogy ebben szerencsém van, nem kell külön semmi. Fa van, ha kell egész éjjel fűtök nekik.:)) De erre biztosan nem lesz szükség. :)))
Én bátor?:))) Miért?:) Pár hete még úgy volt költözöm lakásba, és vittem volna a kutyát is!!! Akkor ott születtek volna meg a kölykök, megoldottam volna!!!:))
A szuka.....hát elsőnek is, ami nagyon szembe-vagy inkább "orrbatűnő", hogy nincs olyan erős kutya szaga mint a kannak. A másik meg, hogy sokkal könnyebben tanítható, nem olyan makacs, sokkal szófogadóbb, sokkal bújósabb....nem jelölnek meg mindent, nem pisilnek jobbra meg balra... :) Meg egyáltalán kicsilány.:))))
Maffink 6 éves még csak. Lenne gyógyszer, de nagyon drága, de azt mondta a doki, hogy valójában nem fáj neki mindig, csak, ha éppen begyullad, vagy megerőlteti. Sajnos az izomsorvadással nem tud senki semmit kezdeni. :( Úgyhogy ha nagyon kínlódik, adok neki algopirynt, meg direkt kutyáknak való fájdalomcsillapítót. Lenne műtét is, 100000Ft felett, és közel sem biztos, hogy utána jobb lenne, mivel nagyon nagy a kutya.:(
Úgyhogy éldegél így, amíg bírja meg bírjuk.
Maffit tavasszal hoztuk, akkor már 9 hetes volt, úgyhogy kint nőtt fel, kint szokta meg, télre már elég nagy volt, hogy ne fázzon, kapott szigetelt kutyaházat, úgyhogy ő kinti kutty. Nyáron bejött Mentával, mondtam a páromnak, hagyd, kíváncsi vagyok, hogy mit csinál....hát én el is felejtettem, hogy ő fiú...és az első dolga volt, hogy oldalba pisilte a kanapét...XDDDD Úgyhogy azonnal kifele vezetett onnan az útja!!!!:)))
Menta nyáron született, nagyon beteg volt amikor hozzám került, még csak fél éves volt akkor decemberben, úgyhogy nem volt kérdés, hogy ő marad idebent! Őt nagyon féltem még a széltől is!!! :D
Visszatérve a kölykökre, biztos nem lesz könnyű odaadni őket!:(( Én is halálra bőgném magam!
Lehet, hogy oda se adnám, aztán mi meg éhen halnánk!:P Biztos örülne a párom :), azt hinné meghibbantam! :P
Atának is két testvére volt csak! Csak egyszer fedezett a kan? Mert állítólag-ezt is olvastam :P-, egymást követő több nap kell, mert nem egyszerre lökődik ki az összes petesejt.
Ezért van az,hogyha egyik nap a tervezett kan fedez, de véletlenül betéved a szomszéd kanja is;), akkor különböző kölykök születhetnek!:)
Szóval egymást követő több napon is áthozták? Vagy Te vitted házhoz?
A zöld zebránál szokott lenni akciós ivartalanítás minden évben. Különböző állatorvosok vesznek benn részt. Érdemes utána nézned, hogy mikor van! Azt tudom, hogy mostanában többen is velük ivartalanítattak!
Ha nem sikerül őket eladni jó helyre, akkor mit csinálsz?
Megtartod mind? ;)
De jó Neked!:))
Hogy fogod melegíteni a kicsiket? Betakarod vagy infra lámpával? Állítólag akkor sokkal nyugodtabbak és nem nyifognak.
Jó, hogy ilyen bátor vagy!:) Meg az is klassz, hogy van kertetek! Ha nekem is lenne tuti belevágtam volna!
Mi a különbség a kan meg a szuka között?:) Leírnád?
Olvastam is róla már, de nagyon kíváncsi vagyok a Te tapasztalatodra! :)
Akkor jól emlékeztem, hogy van egy fiúcska is! Mikor megismerkedtünk (virtuálisan):) ,akkor még nagyon jól volt! Ugye? Csak most tűnt fel, hogy nem kerül szóba! Édes kis csillag kutyus!:(
Ő nem veletek alszik a nappaliban? Vagy Mentánál is ez csak kivételes? Hogy bírta kint a téli nagy hidegeket? Nem próbáltál neki valamilyen roboráló szert, ami idős kutyáknak való? A doki nem adott valamit az ízületeire? Azért borzalmas állandó fájdalommal élni!:( Mennyi idős?
Persze tudom.:D Szerintem már az összes létező weboldalt elolvastam, ami ezzel a témával foglalkozik.:DDDDD Elméletben tökéletesen a toppon vagyok, csak kíváncsi leszek, milyen béna leszek, ha ott lesz előttem a történet....:DDDDDD
Meg talán már az összes ilyen témával foglalkozó videót is megnéztem....van amelyiket többször is már! Nagyon felkészültem az eseményre!!!! :DDDDDD
Igen, én szerettem volna őket! Én ilyen dolgokba, nem hagyok beleszólást senkinek!!!:DDDDD Akinek nem tetszik az vagy megszokja, vagy megszökik.:DDD Hát itt megszokták inkább. XDDDD Mindenképpen egy szukát tartok meg. Nekem soha többet nem kell kan kutya!!! Menta az első szukám, gyerekkoromban is csak kan kutyáink voltak, de ezután kizárólag szuka jöhet szóba!!! Annyira más mint egy kan!:))))
Igen, van egy másik boxim is, de ő beteg. Ő kint lakik egy kennelben. Sajnos annyira fáj már a lába, hogy nem tudjuk kiengedi az udvarra, mert utána nem bír lábra állni. Nagy az udvar...egyfolytában járja körbe...és nem bírja egy idő után.:( Meg Menta sem hagyja, játszana vele egyfolytában, ugrál rá..... Ő meg nem viseli el már ezt.:( Megpróbáltuk, hogy kint volt egy nappalt és éjszakát.....és emlékszem, hogy reggel volt, és azt hallottam, hogy valami sír az ablak alatt. Hát Ő volt....nem bírt már felállni, annyit ment egész nap meg éjszaka. A kennel sem pici neki, mert az udvarból van lekerítve egy kb 3x6 m-es rész, és ő ott lakik.:)))
Sajnos már annyira el vannak sorvadva az izmai a hátsó felén, hogy feneke is alig van, olyan kicsike neki.:(
Tulajdonképpen Te szeretted volna a kicsiket? Miért? Milyen kutyust szeretnél megtartani? Fiút ,lányt?
Nem volt Neked még egy boxid? Egy fiú, nem?
Képzeld...11 cicink van.:DDD Csak ez egyik, egy fél pár...kicsi kis alig valami, és abból is jön tejciiiiiiii!!!!! Ezt el sem akartam hinni!!!:DDDD
Eszegetett délután is, akkor már nem hányt.:))))
Amúgy teljesen jól érzi magát, játszik, labdázik az udvaron, futkározik, ugatja a macskákat szokás szerint...vagyis tette ezt délután.:))) Szóval a kedélyállapota tökéletes amúgy!:) Inni is iszik rendesen.:) Megevett délután meg este két nagy csirkefarhátat is. :)
És olyan bunyó van a pocakban, hogy csak na!!!
Holnap már 56 napos lesz, holnap után akár már jöhetnek is a babák..... :))) Csak addig húzzuk ki, utána már nem fogok ennyit aggódni. :)
Nálunk a kutya nappaliban van, nem jöhet be a hálóba. :) Úgyhogy a kiskuttyok is ott lesznek majd. :) Csak nyitva van a szoba ajtó, mert kandallóval fűtünk, és csak így melegszik fel minden szoba.:) Meg már úgy megszoktam, nem is tudnék csukott ajtónál aludni.:DDD Mentus is ki szokott kéretőzni éjjel...csak odaáll a szoba ajtóba, és már a szuszogására felébredek....:))))
Úgyhogy, végül is nem a fülünkbe fognak vinnyogni, de tuti be fog hallatszani.:DDDD
A páromnak nem sok választása van!!!!XDDDD Ő nem akart kutyát sem lakásba....de úgyis az van, amit én akarok....amíg én takarítok!!!!!! Úgyhogy jött a pincser....utána jött Mentus...amikor is azt hallgattam, hogy ha megnő megy ám ki az udvarra!!! De én ezen csak nevettem, mert tudtam, hogy úgysem így lesz ez!!!! Most is mondta a párom, hogy nem tartunk ám meg kutyát....én csak annyit mondtam erre, hogy bízd csak ide!!!XDDD
Sziasztok
A lányom már jobban van hála, nem lázas stbbb.
Ata , nem tudom mi lesz ha Liza támad, majd akkor kiderül, de szuka és ebből kifolyólag a kan megadja magát, de Tysonnál nem így volt:) ő terrorizálta Roxyt :) Sokat jut eszembe.
Ma is volt durva balhé köztök:(
A hátsó szomszédban van egy kis tacskó keverék, neki adtam Pulyka mell csontot, ma is mentem hátra és már jött is a kerítéshez:) aranyos ott szokott trappolni a boxosokkal:) mellette meg a Malamut:)
Hát igen kéne képeket felraknom de nincs időm , csinálom a kutyahámokat:(
Lizáról a másik helyen vannak képek felrakva..
Zigi, nálunk eleinte Liza ment neki Roxynak, most meg egy ideje fordítva van a kölyök szinte már fél Roxytól :(
A.A: Nekem már voltak kis kutyáim, 1x 7 kölyök , Német juhász, igaz azok kint voltak, de ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ volt velük gond,
Néztem a képet a kutyunak 10 cicije van, és szegény mekkora már, pár nap és meg lesznek a picik, de ez a hányás nem jó dolog,
Roxynak 13 cicije van furcsa a dr-nő annyit mondott hogy még nem látott ilyet a praxisában pedig már nem fiatal doki:)
a kutyák jól vannak, egész nap kint henyélnek, jó meleg van :), kis hülyék locsoltam a mogyoróbokor tövét és a sárból ittak :) A munkámból kifolyólag sok a nejlon az udvaron, nagy zsákokba kötöm össze , de a két kutya egyetértésben mindig szét szedik :) ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Viszont ne kiabáljam el, a szomszédomnak van albérlője, és pici babájuk van, eddig még nem volt zenebömböltetés hála, de remélem nem is lesz, :)