Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) fórum

Boxer kutyások, akik szívesen cserélnének véleményt, történeteket. stbbbb:):) (beszélgetés)

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯
2012. ápr. 4. 12:03

Sziasztok

Ma kutya vízit,

Liza szurit kapott veszettség..

Cimbit most ivartalanítják..(töketlen lesz, nem volna lett volna esze:):):))

Roxy 33.5-kg

Liza 24.5-kg

Cimbi 4.10-kg,

Jó súlyban vannak, mind a 3-man

A.A hogy vagytok,

UI:Jó időnek kell lenni:)

3639. Ata06
2012. ápr. 4. 08:24

A.A. mi van veletek? Nem voltál fent, nem adtál hírt magatokról! Várjuk ám a részletes beszámolót!

Persze tudom én, hogy nagyon elfoglalt vagy, de nekünk meg kiszúrja az oldalunkat a kíváncsiság!:))

2012. ápr. 3. 20:25
szerintem rántott, leves?
3637. Ata06 (válaszként erre: 3635. - _A.A._)
2012. ápr. 3. 16:09

Mi az hogy liszt leves? Az miért ízlik neki annyira? Mit raksz bele? Hogy csinálod?

Persze, hogy sokat iszik, hisz ennyi babót etetni!:O

Persze ,hogy egyedül Neked enged mindent, mert Te állsz a legközelebb hozzá! Ezen nem szabad a párodnak megsértődnie! Megértem őt is, de hát most legyen elnéző vele!

2012. ápr. 3. 12:40

Semmi baj Mentával, vagy védi a kicsiket, ez természetes..

Ne hidd hogy a szukák nem verekednek, nálam itt az élő példa naponta többször egymásnak mennek, de hagyom lerendezik egymás közt és kész, hála Liza hamar behódol Roxynak, pedig eleinte ő próbálkozott, de inkább a kajánál van balhé, de külön etetem őket:)

Mentának nem csinálsz tojás levest sz én szukám ellés után imádta , és tettem bele egy grízt is.

3635. _A.A._
2012. ápr. 3. 09:30

Nem félek, mert Menta júniusban ivartalanítva lesz, meg a szukák annyira nem harcolnak. El kell dönteniük ki lesz a főnök és kész.:) Nem ettől nem félek.:)

Sajna nincs szájkosarunk, meg sztem már attól megőrülne, ha olyat rátennék. A szájszíjtól is megbolondul, és le is szedi magáról fél pillanat alatt.:( Kivinni??? Ha ő nem akar jönni?:DDDD Az érdekes mutatvány lenne azt hiszem. Amikor arrébb tolni is alig bírom a ládában, ha nem akarja. Olyan erő van benne, hogy ihaj. Amúgy nem is gondoltam volna ezt. Mármint, hogy ilyen ereje van. Vasárnap este óta 4-szer hagyta el önként a ládát, és ment ki az udvarra. :DDDD Nehéz ügy ez így most. :( Jól eszik, de csak a kezemből. Kölyöktápot kap tejbe, joghurtba vagy lisztlevesbe keverve. De a tálból nem eszik ki, csak a kezemből!:))) Úgyhogy az etetés sem egy perc most nálunk. Jah, és persze a ládában eszik, ki nem jön onnan enni meg inni. Evés után ivás.....tegnap vagy 4 liter lisztlevest ivott meg. Ugyanis a vízre rá sem néz! Még éjjel is itatom. Meg kap mindennap egy calcimusc-ot is.

Viszont képzeljétek el, a párom sem mehet közel hozzá. Tegnap kétszer rámorgott. Az elsőnél nem voltam itthon, akkor megsimogatta Mentát, még csak nem is a kiskutyákat, és akkor morgott. Aztán este ott voltam én is, mondtam neki, hogy menjen a kutya fele. Kb. 1 méterrel volt a ládától, Menta már morgott. Én meg hangosan rászóltam, hogy NEM, nem szabad, buta vagy, fúj. Abba is hagyta, és nem morgott utána, de nagyon ideges volt.

A páromnak ez olyan rosszul esett, de mondtam ezt a pár hetet ki kell bírnunk így.

3634. Ata06
2012. ápr. 2. 21:52

Nem félsz, hogy idővel a két lány esetleg majd egymásnak ugrik? Mikor már a kicsi is ivarérett lesz és átakarja majd venni Mentától a főnökséget!

A dokit nem ártana kihívni! Ráadnál Mentára szájkosarat és amíg vizsgálná kivinnéd az udvarra!

Talán ha nem megy be a doki a házba, akkor nem akar Menta támadni. Meg hát Te is ott leszel és "megbeszéled vele" meg nyugtatgatod. Fontos lenne ,hogy a doki lássa! Menta hogy eszik? Nem adsz neki valamilyen jó kis vitamint? Mert most szedik el ám tőle az összes fontos dolgot! Szerintem most fog majd inkább fogyni! Nehogy legyengüljön az immunrendszere! Úgy örülök Nektek!:)

3633. _A.A._ (válaszként erre: 3631. - Ata06)
2012. ápr. 2. 21:30
Lett egy legkisebb(bár annyira nem is), és kicsilány. Ő lesz az enyém. :D Nem volt semmi gond éjszaka, nagyon vigyáz rájuk, ha már valamelyik visít, emeli fel a lábait, hátha alatta van. :)))) A farkukat nem vágatom le. Még mindig senki nem tudott meggyőzni ennek a pozitív oldaláról, és sztem nem is fognak. :))) Örülnek nekik, de szerencsére nem piszkálják őket. Nem is merik, mert már csak én nyúlhatok hozzájuk, a páromra is rámorgott Menta ma, pedig nem is a kutyákhoz nyúlt, hanem csak Mentát simogatta meg. Fura ez, hogy egész nap fekszik, hiszen eddig annyit futott az udvaron.... De azért elvan. Csak ez a lihegés szűnne már meg, mert megőrjít vele. De csak azért mert nem tudom mitől van, és nagyon féltem, nehogy valami baja legyen. :)))
3632. inci-finci (válaszként erre: 3631. - Ata06)
2012. ápr. 2. 19:16
Dettó:):)
3631. Ata06 (válaszként erre: 3630. - _A.A._)
2012. ápr. 2. 12:01

Istenem, de örülök, hogy minden rendben ment! Az éjszaka hogy telt? Van már kiszemelt?

Mi szerint döntesz? Természet számít? A farkukat vágatod vagy marad nekik? Gyerekek mit szóltak a kicsikhez? És a párod?:)

Menta hogy viseli az egész napi cumizást?

3630. _A.A._
2012. ápr. 2. 09:03
Tegnap megszülettek! :) 7 baba lett, 3 fiú és 4 kislány.:)) Minden rendben ment, hatalmas élmény volt! :))) Szépek, egészségesek.:) Teszek fel képet. :)
3629. Anatita81 (válaszként erre: 3628. - Ata06)
2012. ápr. 1. 19:44

Szia, nem pártoltam el! :)

Csak olvasgatok, mivel off a kutyám, ill. kutyáim...

3628. Ata06 (válaszként erre: 3626. - Anatita81)
2012. ápr. 1. 16:22

Szia!:))

Azt hittem Te már elpártoltál tőlünk!

Nem nagyon írsz!:(

3627. Ata06 (válaszként erre: 3625. - _A.A._)
2012. ápr. 1. 16:22
Nagyon izgulok! és figyelek ám állandóan írsz-e valamit! A facen is!:))
3626. Anatita81 (válaszként erre: 3625. - _A.A._)
2012. ápr. 1. 15:44

A zugolvasó is drukkol! ;)

Szeretnék aranyos kis boxi babákat látni! :)

3625. _A.A._
2012. ápr. 1. 14:48
Elfolyott a magzatvíz!!! :DDDD
3624. _A.A._
2012. ápr. 1. 11:49

Persze, felhívtam a csajt, volt is itt.:))) Nincs semmi baj...egyenlőre. Még nem indult be neki rendesen. Már újra kezdődött minden....liheg, keresi a helyét, persze közben kicsi pihikkel.

Ha már lesznek látható összehúzódások, és akkor sem lesz semmi, majd akkor szólók a csajnak és akkor doki. De kaphatnak kutyák is oxitocint. :) De egyenlőre most mi még tágulunk... :))))

3623. Ata06
2012. ápr. 1. 11:18
Én is szívesen segítenék Neked!:) Az asszisztenst felhívtad? Mit mondott?
3622. Ata06 (válaszként erre: 3619. - _A.A._)
2012. ápr. 1. 11:17

:DD Jó hogy ilyen viccesen fogod fel a dolgot!

Én majd idegeskedem helyetted is! :)

Lehet, hogy kéne neki egy kis oxitocin. :P vagy azt kutyuknak nem szoktak adni? Mert a túlhordás sem túl jó a babáknak!

3621. Tandus69
2012. ápr. 1. 11:09
Jajj én olyan kíváncsi vagyok, hogy mi történik most nálatok. Olyan szívesen ott lennék :D
3620. _A.A._
2012. ápr. 1. 08:38
Mértem....ugyanúgy 36.7 a hője.
3619. _A.A._ (válaszként erre: 3618. - Ata06)
2012. ápr. 1. 08:36
Itt vagyok folyamatosan. Itt van mellettem a ládája, úgyhogy szemmel is tudom tartani. csak tudnám miért maradt abba a vajúdás. Vagy az nem is az volt? De hiszen mindent úgy csinált, ahogy kell a megnyílási szakaszban. Mondtam neki, hogy lihegj is, mert az is le van írva, hogy azt is kell. Hát lihegett is. :D Na, de most komolyan....tényleg minden olyan volt! Már ide is készítettem mindent, ha kezdődik akkor kéznél legyenek a dolgok. Erre tessék.... Bár azt olvastam, hogy 4-36 óráig eltarthat ez a megnyílás. :( De már nem kínlódik, már nyugisan horkol. Olyan, mintha megszűntek volna a fájások. Vagy talán éjszaka csak jósló volt? Húúúúú ezer kérdés kavarog a fejemben. Megmérem megint a hőjét. Szegény....annyit hőmérőzöm már, hogy majd pelenkát kell adnom rá, mert nem fogja tudni visszatartani a nagy dolgot, úgy kitágul. :(((((
3618. Ata06
2012. ápr. 1. 08:29

Már leesett a hője, tehát már ma lesz valami!

Többször felnézek majd mi van! Tudósíts ha tudsz!:)

3617. _A.A._ (válaszként erre: 3616. - _A.A._)
2012. ápr. 1. 07:23
*Jó
3616. _A.A._
2012. ápr. 1. 07:23
ó reggelt! Fél óra alvás után fitten és fiatalon - gondolhatjátok mennyire!:DDDD Viszont nincs még mindig semmi. Hajnali 4-ig oké volt minden. Azóta meg alvás és horkolás van. Már kivittem az udvarra kétszer, hogy talán a mozgás segít....elvégezte a dolgát, kapart több helyen kint, ahova már lyukakat ásott régebben, bejöttünk, egyből be a ládába, lihegés, aztán szaglászás, forgás, kaparás...fekvés és alvás tovább. Az udvaron meg megint felélénkült amúgy. Mértem hőt 6-kor, 36.7 volt. Mivel nem látszik, hogy rosszul lenne, a babyk is úgy mozognak, hogy majd átszúrják a hasát, várok még nyolcig, aztán felhívom az asszisztenst, hogy jöjjön át, lessen rá.
3615. Tandus69 (válaszként erre: 3611. - Ata06)
2012. ápr. 1. 06:19
Hát az biztos, hogy kiélvezte minden pillanatát, amíg itt voltak! A macska nem hízeleg és bújik ennyire!!!! :))))))
3614. Tandus69
2012. ápr. 1. 06:16
Na vajon mi újság??????? Úgy izgulok!! Kitartás nektek! :)
3613. _A.A._ (válaszként erre: 3610. - Tandus69)
2012. márc. 31. 23:13
A nappaliban alszik, itt mellettem van a ládája. Én itt ülök egész éjjel a fotelban, és figyelem. :))) Egyenlőre még alszik, de közben is liheg, ha fájása van.:)))
3612. Tandus69 (válaszként erre: 3611. - Ata06)
2012. márc. 31. 22:03
Mindjárt teszek fel képet a face-re..
3611. Ata06 (válaszként erre: 3609. - Tandus69)
2012. márc. 31. 21:47

Kis édes! Talán fél ,hogy elmegy anélkül, hogy ő észrevenné!

Téged imád, de a lánykád az most van itt, majd ha elmegy akkor megint imádni fog! :DD

❮❮ ... 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook