Bölcsis lesz a gyermek :-) (beszélgetés)
Szia!
Nálunk még nem voltak látogatáson, azóta sem. Szerintem idén már nem is jönnek, mert jövőhét csütörtökön lesz utoljára bölcsi, aztán már csak jövőre január 3-án.
Kötelező gondolom, hogy kijöjjenek... még ha sok értelme nincs is...
De...néha van....
Volt családlátogatás. Előzö nap du szóltak, hogy másnap jönnek. Alig voltak 10 percet, és szinte semmiről sem beszélgettünk. Amiről szó volt, azt már egyébként is megbeszéltük a bölcsiben, és tudtunk mindenről...
Ezért felesleges volt időt pazarolni.
Sziasztok!
Volt már valakinél "családlátogatás" ?
Nálunk már eltelt pár hónap és még csak most szóltak, hogy valamikor kijönnek hozzánk.
Üdv: Enikő
Hát ez nem semmi!!! Szomorú! :-(
Nem tudom ilyen esetben mit kéne tenni....
Sziasztok!
Nálunk két csoportot összeengednek az udvaron, így 24 gyerekre kell felügyelni 4 gondozónőnek.
Szerdán én is ott voltam Danival végig, és az udvaron nem figyeltek a gondozónők a gyerekekre!
Ketten a kerítésnél beszélgettek, a másik kettő meg felszívódott. És nem 5 percig voltam egyedül a lurkókkal!
Közben két kisfiú püfölte egymást rendesen, 3 gyerek meg a homokozóban szórta egymás szemébe a homokot.
Hát csak ezért készültem ki. Legszívesebben kézen fogtam volna a fiamat, és hazahoztam volna.
Hagyjam egyedül ezekkel???
Szia! Tényleg! :-) 29 e van!!!
Hogy ment?????? :-)
Ja! És egy csoporton belül is 2 szoba van. Így nincs sok gyerek 1 csoportba.
Remélem érted, hogy értem! :-)
Szia!
Nekem nem kellett a közelben maradnom már a 4. napon. Bár mi közel lakunk a bölcsihez, kb: 5 perc gyalog. :-)
Persze, hogy felügyelik a gyerekeket!!!!!!!
Nálunk úgy van, hogy 5 csoport van és mind az 5 csoportnak külön "udvar része" van, így nincs sok gyerek együtt, így 1 gondozónő elég felügyelni.
Miért volt szörnyű a mai nap?
Szia!
Nekem holnap, a negyedik napon kell magára hagynom Danit, de a közelben kell majd lennem. Persze ez nem gond.
Nálatok felügyelik a gyerekeket az udvaron?
Úgy félek... szörnyű volt a mai nap.
Szia!
Nekem a 3. napon kellett ott hagynom! Azóta minden rendben, már ott alszik! :-)
Nagyon sírt az első héten, de muszáj volt ott hagynom. Aztán megnyugodott hamar, csak az elválás volt rossz!
Sziasztok!
Ma volt a második napunk a bölcsiben, nagyon nehéznek érzem. Végig ott voltam Danival, mégis...
Nem tudjátok, hányadik napon kell őket otthagyni?
Szia!
Olvastam a naplódban, hogy miket írtál a füzetbe! :-)
Jó sok lett! :D
Nálunk ki kellett tölteni egy lapot (A4) amelyben a szülők adatai(igazolvány, telefonszám, lakcím stb....)gyermek adatai, van e a gyermeknek allergiája, ki hozhatja el a böliből stb... ezek szerepeltek és ezt beragasztják majd a kis füzetbe, így ezért elég 1 oldal jellemzés! :D (a többi a papíron van)
Szia!
Leírtam, hogy itthon mikor alszik el napközben, hány órát alszik, nem allergiás semmire, itthon mit iszik, miből iszik...(én csak vizet adok neki napközben, reggelire tejet/kakaót)
Az én fiam egész nap "pörög", jön-megy, így az ülős játékokkal nem sokáig lehet lefoglalni....
Ilyeneket írtam... :D
Igen kellett!!! :-)
Én is izgultam, és eddig elég jó! Nem számítottam erre!!! :-)
Nektek is menni fog!!!
Te már írtál jellemzést? :-)
Azért kicsit irigyellek...már ti valamilyen szinten túl vagytok a nehezén. Én még mindíg csak izgulok.
Ja! Neked is kellet egy füzetbe jellemzést írni a gyerekről?
Sziasztok!
Tegnap volt az ÖTÖDIK nap a bölcsiben! :-)
Pár percet sírt csak amikor eljöttem!(hallgatóztam) :-)
Azért ez elég jó szerintem!!! Örülök! :D
Jövőhéten már 8 ra kell menni és szerdán már ott alszik "elvileg" vagyis ott kell hogy aludjon!
Ma van a harmadik nap a bölcsiben és már ott kellett hagyni! :-( Nagyon-nagyon sírt! Nemsoká megyek vissza, mert háromnegyed 12 kor van az ebéd!
Ma eszik ott először. Hát nem könnyű ez az egész!!!
Enikő
Hajrá! Szorítok.
Mi 29-én kezdjük, de azért igyekszem minnél többet társaságba vinni. Ld: a naplóm.
Sziasztok!
Túl vagyunk a második "napon"! :)
Tegnap(hétfőn) 9-10-ig voltunk bent, végig kint voltak az udvaron.
Ma 9-11-ig voltunk, szintén az udvaron, én 10 órakor bementem, kisfiam sírt, de aztán megnyugodott és 11 kor hozták be.
Hát itt tartunk.
Holnap már ott ebédel. Minden nap 1 órával tovább van.
További ajánlott fórumok:
- Milyen farsangi jelmeze lesz gyermekednek?
- A férjemnek gyermeke lesz mástól
- Ha a Te babád is ősztől lesz bölcsis, itt a helyed:)
- A tesómnak 5 gyermeke van (diplomás) esélye sincs munkát találni.. Lesz így a nyugdíja?
- Akiknek bölcsis a gyermekük...
- Ha beteg bölcsis/ovis gyermeked miatt nem tudsz dolgozni menni, hogyan oldod meg a munkahelyeden a hiányzást?