Biatorbágyi szülő problémája.. (beszélgetés)
Ti mindent elhisztek??
Elmondom az igazi sztorit: Gondolom az volt, hogy a drága kis (stréber) gyermeke nem kapott ötöst az itt említett tanároktól/tanárnőktől és vagy a gyerek vagy a szülő kitalálta ezt a mesét..
Ismerem az itt említett tanárokat és tudom,hogy SOHA nem mondanának ilyet. A gyerekeknek biztos, hogy nem de szerintem magánéletükben sem mondanának ilyet. És mégvalami.. Ez az aggódó szülő egy felháborodott flúgos idióta... Így olvassátok. És mégvalami: a gyerekét mindenki utálta, de most mégjobban megutálta..
A válaszokat továbbítom majd az anyukának.
Én is eléggé meghökkentem levelén, ezért is továbbítottam. Érdekelne a tanárok véleménye is, mert manapság tényleg nehezebb a gyerekekkel, de nem hinném, hogy kollektíve így kéne bánni velük.
banyeg, ez durva!!!
Csodálom, hogy ezek a tanárok még élnek, és egy szülő sem nyírta ki őket...
Jegyző tudna talán segíteni!!!
JK - Nem érint csak továbbitottam.
Az elmúlt hetekben folyamatosan keresem a fórumot, hogy a nyilvánosság segítségét
kérhessem a Biatorbágyi 1.sz. általános iskolában tapasztalt súlyos válság miatt.
Baráti család már végigjárta a hivatali utat. Ők először az érintettekkel próbáltak
a végére járni a problémakörnek, mely az alábbi:
Gyermekek panaszkodtak eleinte csak a történelem-biológia szakos tanár nőre.
A tanerő igen érdekes nevelési és pedagógiai elveket vall. (Sajnos kénytelen vagyok
szó szerint idézni, amit a gyermekek megdöbbent és szorongó arccal kommentáltak.)
Tanítási órán kis „pöcsöknek” és kis „kurváknak” szólítja az illető pedagógus a
gyermekeket!!! Legutóbb miközben a táblánál magyarázott a „geci”és „köcsög” szavak
fűződtek a mondandójába. Egyik minapi órán pedig egy könyvvel úgy orrba vágott egy
kisfiút, hogy folyt a vére, majd még percekig ordítva ráncigálta. Bár csak ő ilyen
durva, de nem az egyetlen, aki nem éppen tisztelettel viseltetik a jövő generáció
iránt. Az eset óta a barátomék gyermekének rendszeresen fája feje.
A matematika-kémia tanárnő kis kretén megszólítással illeti dédelgetet féltett
kincseinket. Bár ezt a kifejezést a pedagógusok általánosan elfogadottnak,
gyakorlatilag a gyerek szinonimájának tartják e tanintézményben. Ezt használja
órákon például férfi testnevelő is.
A női testnevelő tanár minden keze ügyébe eső tárggyal dobálózik a gyerekekre. Olyan
is megtörtént, hogy futás közben kiverte gyermek alól a lábát, aki igen nagyot
esett.
Persze a legkiemelkedőbb mégis K.ZS.-néni, akitől elnézést kell kérnünk, amiért a
12-éves gyermekeink nem tudják mi az a leszbikus. Szégyenletesen hiányosan neveljük
a gyermekeinket!
A legdurvább talán mégis az igazgatónő reakciója volt, miszerint e szuperpedagógus
kiemelkedő érzékkel csak a saját anyanyelvükön szól a gyerekekhez. Nos ha az én
véleményemet nézzük az ilyen stílusról, akkor ez durva sértés volt rám és minden
szülőtársamra nézve!!!
K.Zs. legutóbbi húzása: Tanítási órán kontextus nélkül többször azt hangoztatta,
hogy Idézem: „a szar kenhető”
Valószínűleg megrendült a tanerő elmeállapota! Veszélyt jelenthet a gyerekekre. Mi
van, ha legközelebb, amikor megharagszik nem egy könyvet kap fel?!!
Az igazgatónő erre ismét csak azt reagálta, hogy nem lehet másként „ezekkel a
gyerekekkel”!
A barátomék, még mindig hisznek a hivatali útban. Szerintem csak a nyilvánosság
segíthet!
Kérek mindenkit, reagáljon, küldje tovább, másolja be fórumokba!
Egy aggódó anyuka!
További ajánlott fórumok:
- Pajzsmirigyműtét előtt állok; volt valakinek ilyen problémája mostanában?
- Nektek is az életetek legnagyobb problémája, hogy ki van nyitva a bejárati ajtó, amikor otthon vagyok?
- Hogy győzzem meg a férjem, hogy alkohol problémájával forduljon szakemberhez?
- Én meghallgatom bárki problémáját, de az enyém senkit nem érdekel, miért?
- Gócos, gyulladt mandulák, műtét. Van/volt valakinek hasonló problémája?
- Orrmandula megnagyobbodás. Van olyan, akinek a gyermekének ilyen problémája volt (van)?