Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok? (beszélgetés)
Nem tudom.
Miért tudnám?
Azért mert az egész életemet erre tettem fel? :))))
Hosszabbították a közmunkát az egész csoportnak, február végéig.
Ő kicsit jajgatott, de megvigasztaltam, ha el tud helyezkedni atomfizikusnak, felmondhat. :D
te is csak gyűlölködsz. Azok a nyugdíjasok, akik ott szédelegnek a kocsijaikkal a piacon, azok a családjuknak vásárolnak.
Amúgy itt, a Vahot utcai MDF piac csak szombaton van nyitva.
Ha elmennél a Nagycsarnokba, akkor ott a bámészkodó turistáktól nem tudsz közlekedni, nem csak a nyugdíjasoktól, akik ugyanúgy emberek, mint te vagy...illetve jobbak.
szóval nagy marhaságot kérdeztél. neked biztosan nincsenek idős szeretteid...bár nem hiszem, tudod-e, mit jelent valakit szeretni.
Köszi, a mai picit mát megcsináltam.
Mindjárt lefekszem, reggel megpróbálok ébren maradni, miután a fiam elindult munkába.
Ez igaz!:)
És milyen jó nagy tömeg tud ott lenni.
Nézzél banyatankot is!:)
Szeretem mert ott mindent kapni, tán még vállról indítható rakétát is :-)
Igaz, nem olcsó. Mármint a piac.
Oké szombaton nézek a piacon. Vagy horgolok.🤗 Bár most jöttem rá, hogy én még nem is vagyok nyugger, majd agusztusban leszek, ha minden igaz (40 év).
De időben fel kell készülni😃 Otthonkát is nézek😊
Nem értem miért rohangásznak, keltik a feszültséget 90 percen át. Nem egyszerűbb lenne rögtön a 11-esekkel kezdeni?
Na, most jött a gól...
Dehogy divat.
Csak nem jutott el időben a pedikűröshöz, mert eltankozta az időt a piacon 😋
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ha valakiről tudom, hogy jogtalanul lett nyugdíjas, azt hol jelezzem?
- Kutyával a bevásárlóközpontba
- 10%-al emelik egyes nyugdíjasok juttatását. (Politikamentesen!)
- Válság, árstop, minden totál káosz, a bevásárlóközpontok...