Miért szombaton vásárolnak a bevásárlókocsis nyugdíjasok? (beszélgetés)
Mostanában ismét divatos lett az a melegítő, ami csak néhány színben létezett régen. Kék, piros, zöld és az oldalán 2 fehér csík volt. Ezt hordta mindenki nem csak a nénik:D
Én szerettem. A hátamon volt felirat is (Spartacus), ott sportoltam.
És van igen az oldalt vastag csíkos is, ami Puma. Ez is jó melegítő volt, de sajnos már nem lehet kapni ezt a fazont. Ebből is volt kék és bordó, az oldalukon széles fehér csík volt.
Ne mááá! a nyugdíjasok egy napja meccset néznek?
Versember mi a véleménye erről a 8 évesednek, ő már csak tudja?
Hát torpedót húzhatsz alá... :D Meg vastag harisnyát!
Tényleg, az a régi melegítő létezik még? Piros, és az oldalán széles kék csík? Az a házmesternénis?
Körmös, tenyeres, fejesvonalzó.
Kivételezés, pofáraosztályzás. Janem... Az most is van.
A németeknél még a 70-es években sem volt fűtés a hálószobában, mondván, az az egészséges. Meg hogy takarékos, mert éjszakára minek fűteni?
Ugyanakkor erősen népszerűek voltak a fűthető ágybetétek.
(Azaz semmit nem spóroltak meg.)
Nem mondom, hogy jobb volt.
MÁS volt.
nem kellett áramot,gázt,vizet fizetni mert nem volt,
viszont horhatták a kútból,vághatták a fát,igy edzésben voltak,
tözelő se kellett ennyi,mindenki egy helyen lakott,a sporhelton meg megfőtt a kaja is,
a lámpába se kellett sok petróleum,úgyis korán mentek aludni,
mennyivel jobb volt,
Ugyan már, régen minden jobb volt, lehetett szülni otthon a sok sok gyereket, míg az utolsóba bele nem haltak, és oltatni se kellett őket, nem úgy mint ebben a gonosz világban. A népesség szabályozást elintézte a gyermekágyi láz meg a diftéria. Szép idők is voltak azok, aki megérte a hetvenet már matuzsálemnek számított, és egy gyógyszeruk se volt, mert nem is volt gyogyszer. Meg ott volt az a sok adalékmentes étel, én még emlékszem, hogy harisnyából szórtuk a DDT-t a krumplibogárra míg be nem tiltották.
De ez már egy masik mese.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek jogos, hogy a közeljövőben felülvizsgálják a rokkant nyugdíjasokat?
- Mennyire segítenek be a nyugdíjas (vagy nem nyugdíjas), de még aktív szüleitek a gyermeke(i)tek mellett elvégzendő háztartási munkákba?
- Ha valakiről tudom, hogy jogtalanul lett nyugdíjas, azt hol jelezzem?
- Kutyával a bevásárlóközpontba
- 10%-al emelik egyes nyugdíjasok juttatását. (Politikamentesen!)
- Válság, árstop, minden totál káosz, a bevásárlóközpontok...