Beszélgetés, ismerkedés (beszélgetés)
Micsoda fiatal kiscsaj jelölt meg az iwiw-en!!!!
;-)
gyakorlom ezt a trükköt :)))
Anyósom a terhesség alatt volt kicsit elviselhetetlen, állandóan azzal jött, h a szülés nem fáj, meg stb :D aztán egyszer elpattant a cérna és beszóltam, h nem is szült mert császározták. Azóta kezdett nagyon változni. Mióta Detti itthon van kicserélték :D
na!ritka jó anyós!!:-D
tipp:este a zuhanyzásnál ne túl erős sugárral a vízzel is masszíroztasd a melled
Igény szerint és csak akkor fejek ha nagyon alszik vagy tudom, hogy mennem kell valahová és előre fejek, hátha felkel. Egyelőre bejött ( kopkop ) nem csomósodnak a cicik és masszírozom, hogy ne is csomósodjon.
A háztartásra hála az égnek nincs gondom, Anyósom a mosáson kívűl mindent átvállalt, nem is enged semmit csinálni. Ez mondjuk nagyjából már a terhesség alatt is így volt. Amióta meg Detti megszületett méginkább átvállal mindent nem is hagyja hogy odaálljak.
Bejön neki a cici? Még szép! :-)
Igény szerint szoptatsz?
Így is van, használd ki az időt. Amikor Detti alszik, aludj te is, vagy netezz, tévézz. Ne vidd túlzásba a háztartást, úgyis megvár. Most én is aludhatnék, Luca alszik, bepótolnám az éjszakát, még főznöm sem kell, de mindig találok valamit.
tegnap este közölte, hogy jó lenne ha életem végéig szoptatnék, mert ugyan előtte is tetszett neki a cici de így fenomenális :D
Még bírom a nekiesés nélkül, főleg, hogy bent alszom a gyerekszobába, amikor éjjel felébred Detti mindig akkor hurcolkodok át.
Tegnap este az egész Megasztár alatt ébren volt, aztán éjjel fél 5-ig aludt 3/4 11-től. Evett , és aludt reggel fél 9ig. Utána ébren volt 2 órát most megint alvás van. Így én is tudok netezni :D
Igyekszem én :)
De már esnek ki a varratok :D Kezd megnyugtatni a dolog :)
már esnek ki a belső varratok szóval gondolom jól alakul ott bent.
Most már tisztasági betét kell csak, így könnyebb :)
csókolom :)
mi nagyon, ma Apa vigyázott rá, én elintéztem a TAJ kártyát, Anyaságit, Családit.
Aztán jövő héten menek a TGYÁS-t intézni.
Tortúra... :S 5 órát voltam el, még jó, hogy volt itthon lefejve tej :)
na volt a gyerekorvos, megnézte Dettit. Minden rendben :)
Jól vagyunk igen, hála az égnek minden ok, most már velem is :)