Koronavírus fórum (beszélgetés)
Igen!
Rájöttem!
És akkor a kérdésedre a válasz, bár én azt hiszem jól használom.
Tehát, azt akarják sugallni, hogy NEM védő oltás, mert fertőződhetünk, továbbadhatjuk, stb.
Azt hiszik, hogy így ki tudják fejezni azt amit gondolnak...
Remélem sikerült most már megértenem!
A szinonima azt jelenti, hogy egy fogalmat több rokonértelmű szóval tudsz kifejezni.
Tehát, oltás=vakcina=szuri=injekció.
Mind ugyan azt jelenti.
Ki ezt, ki azt használja, kinek mi jön a nyelvére, kinek melyik szimpatikusabb, kifejezőbb, stb.
De még mindig nem mondtátok meg, mi a különbség. Hisz a két szó egymás szinonimája.
Mintha azt mondanám: burgonya és NEM krumpli!
Sőt, vaccine 😁
Te beszélni magyar?
Szinonima szótár:
"oltás" szinonimái:
szuri, injekció, vakcina"
Bocsánat, de annyiszor láttam már ezt leírva, hogy nem oltás, legfeljebb vakcina. Mégis, mi a különbség a kettő között?
az én ismerettségi körömben eddig az astra teljesitett a legrosszabbul az omikronra.
amúgy nem gyengébb jelentősen. nem azt jelentik az adatok, plusz az átoltottságnak is jelentős anyhitő hatása van a halálozásokra.
az enyhe éefolyás orvosilag csak, annyit jelent, hogy nem szorulsz korházi kezelésre, ebbe az otthnodban napokig magas lázad van, és hetekig köhögsz, stb is benne van.
Mikor voltam 3. oltáson szinte minden első oltásos Janssen vagy kínai volt. Egy-két Pfizer 3. volt és 1-2 gyerek.
Közben lett olyan ismerős, aki brit+3 oltásra elkapta a covidot. 2 hét szenvedés mindkettő ugyanolyan tünetekkel. Vagy ennyit ér az oltás vagy mégsem olyan gyenge az omikron:(
Mindegyik ellen tiltakozom, mert mindegyik kísérleti szakaszban van.
A kínait sem tesztelték 59-60 év fölöttiekre Kínában, de az legalább egész vírust tartalmaz. Tudok orvosokról, akik csak azt voltak hajlandók beadatni maguknak.
De az ! Még kb. 1 évig.
Nem oltás ! Jóindulattal vakcina.
Minden kötelességemet teljesítettem az életben !
nem kísérleti már jóideje.
de lehet oltásnak nevezni
perelhetsz, de az állampolgárság nem csak jogokkal, hanem kötelességekkel is jár.
Elvileg kísérleti vakcinát nem lehet kötelezővé tenni !!!
És oltásnak csak a kínait lehet nevezni, az mRNS-t tartalmazókat nem.
Ha mégis megtennék nálunk, nem írnám alá a beleegyező nyilatkozatot ! Utána pedig valószínű, bíróságra mennék, és nem sorolom, kiket perelnék be !
(Nem engem kérdeztél, de muszáj volt leírni a véleményemet.)