Koronavírus fórum (beszélgetés)
Végre az életben először okosnak hiheted magad, ugye?
Sajnos tévedsz.
Én is megnéztem, de még értelmét sem találtam.
2 perc 50 másodpercig köszönet nyilvánítás, majd kb. 5 percig birkázás, a maradék 2 percben a szokásos külföldi blődségek, mert azt hiszik, hogy elhisszük, mert idegen nyelven mondanak valamit.
Szánalmas, hogy ezt a zagyvaságot valaki értelmes és sokatmondó videónak állítja be...
Azt szokták mondani halottról jót vagy semmit, de meg kell jegyeznem ez a dokinak álcázott valaki a videóban elhangzottak alapján sokkal jobb humorral megáldott ember mert a művész Úr volt valaha.
Viszont az Sas József mellett szól, hogy ő azzal amit beszélt nem játszott senki életével.
Biztos vagyok benne, hogy nem allergia volt. Olyan fáradtság érzéssel, hogy dőltem, mint a zsák. De nem is ez a lényeg, mert hamar elmúlt. Hanem, hogy ha vírus volt, hány embernek adtam tovább vajon? És ha az orvost nem érdekli, engem se érdekeljen? Hogyan legyünk meggondoltak, felelősek, amikor jönnek a teltházas meccsek, misék?
Másrészt én is saját bőrömön tapasztalom az eü állapotát, illetve annak következményeit. (Pl. gyógytorna várakozási idő kb 2 hónap)
Én pont így voltam.
Kezdődött a torokkaparással, majd orrfolyás, tüsszögés, fejfájás...
Ho azt mondta, hogy allergiás vagyok, menjek tüdőgondozóba allergia tesztre. Hát persze, és már nem is vagyok allergiás. 3 hétig tartott kb. még köhécselek.
Hogy mi volt fogalmam sincs. Hasonlított egy sima megfázásra is.
Mivel a dokit nem érdekelte, így engem se. Annyit megtettem, hogy nem mentem be dolgozni az irodába.
Én se vagyok hajlandó tesztre költeni, mert fizetem a tb-t. Ha nem fér bele, akkor nekem se fér bele...
"Ha valaki észleli magán a tüneteket, akkor értesítse a háziorvosát és teszteltesse magát, valamint ne menjen közösségbe, kéri a kormányzat."
Pár hete voltak bőven olyan tüneteim, amiket ott felsoroltak. Szemem olyan fura vörös dagadt volt mint még soha. Aludtam is jócskán. Elhasználtam vagy kétszáz zsebkendőt. Föl is hívtam a háziorvost. Le se sz...ta. Így aztán én se. Pár nap múlva elmúlt. Tesztre nincs pénzem, de ha lenne se fizetnék nekik egy fillért sem.
Nem szeressem a nick neved második részét
Olvass a "citokin viharrol"
Én azért adok FFP2-nek egy utolsó esélyt;) Semminél biztos többet ér. Ha így is elkapom marad a felmondás:D Csak iskolában hordok FFP2-t, boltban orvosi vagy textil.
2 pfizer van bennem, harmadikat egyelőre nem szeretnék.
Egyelőre nem egyszerű az éljük az eddigi életünket és ne kapjuk el egyátalán verzió:( Bezárkózni biztos nem szeretnék.