Koronavírus fórum (beszélgetés)
Én ma kapok eredményt, hogy mennyi antitestem maradt 6 és fél hónap után. Ennek függvénye lesz a 3. oltásom.
Nem nèzettem antitestet. Csak úgy elmegyek a harmadikra biztos ami biztos alapon.
Már túl vagyok a 3. oltáson is. 2 Pfizer,3. kínai.
Nagyon helyes. Akkor már csak viselkedni kéne megtanulnod. :P
Soha nem vágok át embereket, mindig is az igazmondásra törekedtem. Akik ismernek, ezt tudjak jól
Ez is nagyon érdekes, apám is 2 Pfizert kapott, és semmi baja, még oltás utáni reakciója se volt neki semmi, nagynéném is 2 Pfizert kapott, na neki viszont minden baja van azóta is. :/ De most már egyikőjük sem kéri a 3.-at, pedig ők is megrögzött oltás pártiak voltak még az elején.
Holnap megyek a harmadik oltásra.Mèg nem tudom melyiket kapom. Az első kettő Pfizer volt.
Te talán még soha senkinek nem hazudtál semmiben az eddigi életedben?
Megvetem a hazug embereket
Tudom, olvastam a sztorit, de már szinte megsajnáltam őt, úgy nekiestetek, pedig ő is bunkó volt velem előtte.
Ne zavarjon, hogy az a liba két különböző mesét adott be magáról. Én buktattam le.
Nem fura, én se feltétlenül mindenben értek egyet mindenkivel.
Annamari Parapluie volt itt, látom a memóriád már nem a régi. De taposni azt jó volt őt is kollektívan, igaz? Pfff... :/
Ha én tard vagyok, akkor te bully vagy, ahogy írta ezt neked korábban már más is itt?
Ki az az Annamari?
Zolcsika az ezobirkakból él, itt is ügyfeleket toborzott.
Neked fura, ha van olyan dolog, amiben valakivel egyetértek, másban pedig nem?
Sok embert tisztelek, a tardokat képtelen vagyok.
Igen, de lehet, hogy jelenleg épp egy kísérlet folyik. Az oltások variálhatóságával kapcsolatban. A lehető legjobb alkalom, és sok résztvevő van. Nem látok ebben semmi rosszat, valahol mindent el kell kezdeni. Ez csak találgatás a részemről, és lehet hogy tévedek.
Zolcsikával meg mi bajod? Vagy ő sem ér fel hozzátok? :) Fel tudtok ti egyáltalán nézni bárkire is /magatokon kívül/?! Bár én már semmin sem lepődöm meg veletek kapcsolatban, hiszen annak is nekiestetek, akivel előtte még együtt tapostatok másokat itt. Igen, "szegény" Annamarira gondoltam, már szinte sajnáltam őt, amiért hiénaként rávetettétek magatokat ő rá is. :/
Na mindegy hagyjuk is, ez már a múlt, és ezen sajnos már nem lehet változtatni.
Ja, ha ezosérült vagy, bejön.
Bár úgy látom törölte magát...
Na ő biztos nem én vagyok, bár általában egyet szoktam érteni a hsz-eivel, szerintem jókat szokott írni.
Akkor itt már elég sokan szembementek a szabályzattal.
A Zoli74 nickemet amúgy nem is nagyon használtam az utóbbi években.
De nyugodtan lehet rólam /is/ bármilyen véleményed, nekem is van rólad, így akkor kvittek vagyunk. :)
Több nickkel fórumoztál, ennyi. Szembe mentél a szabályzattal. Ez bőven elég a megitélésedhez
Való igaz, hogy gerincferdülésem van, így ebből a szempontból tényleg nem vagyok egyenes ember. :)
Akkor se vagy egyenes ember, kár menteni magad
Nem az egyenesség hiánya miatt kaptam a korlátozásokat, nem én tehetek arról, hogy itt sok embernek ennyire fáj a valóság.
Régi hoxásokat nem lehet ám olyan könnyen megvezetni...:XD
Én tényleg nem értem, hogy az oltatlan tábor miért lovagol az oltás lehetséges mellékhatásain állandóan? Eldöntötték nem oltatnak és kész! Most még azt sem mondhatják, hogy korlátozva, kirekesztve vannak. Örüljenek maguknak, hogy ők tudtak "bölcsen" dönteni.:)