Koronavírus fórum (beszélgetés)
Igazad van!
Lehet, hogy elütötte a villamos és most mindenkinek azt mondják, hogy az oltástól halt meg.
Szomorú, hogy az emberek a halállal is képesek "mókázni"...
Gondolom sötétség terén ránk gondolsz, oltottakra.
Hát köszi🤦♀️
A többi hülyeség mellett simán.
Rájuk hivatkoznak a tardok, mikor ezt hajtogatják.
Tudnál egy fontos dolgot, amit ezek mondtak? Emlékszel bármire?
Az is ott hangzott el, hogy járvány közben tilos oltani?
Melyik szélhámos mondta?
Neked ez persze, hogy semmi, de én néztem a konferenciát a neten, és az nagyon nem volt semmi, sok érdekes és hasznos dolog hangzott el ott, és ezeket köszönte meg az ott közreműködőknek. Nos én hallgatva a videót így tudok olvasni a sorok között, érted már? Lehet még mindig nem, de nem is baj, a lényeg, hogy sokan már értik.
Amúgy én nemcsak hiszem, hanem tudom is, hogy mennyire létezik az a bizonyos sötétség még mindig sok alvó ember fejében. :/
Basszus!
Mi közben megköszöni a semmit az egyiknek, majd a másiknak, ott mi van a sorok között?
Az 1,5 megköszönése?
Vagy mi?
Az egész video egy zagyvaság. Szerinted kit érdekel, hogy ő kinek köszöni meg a nagy semmit?
Én ma többször megköszöntem a kollégáimnak az együtt dolgozást, és nincs semmi a sorok között, de most nagy embernek kellene éreznem magam ettől?
Nem hiszem el, hogy létezik ez a mély sötétség...
Miért hülye kérdés?
A halottaim bizonyítványában minden esetben benne volt a halál oka.
Szívizom elhalás, agyvérzés, szepszis, stb.
Gondolom az oltástól elhunynak is ki lett állítva az halottija, amiben benne van, hogy mi volt a halála oka.
Csak erre kérdeztem rá.
És mivel nem az oltás, vagy nem is tudod, hogy mibe halt meg, így semmi nem igaz abból, amit írtál.
Fene tudja, én nem rettegek.
Megtettem, amit tudtam, ennyi.
A harmadik oltással is várok még, nekem kevés, hogy a kormány ajánlja.
Majd ha lesz nemzetközi javaslat, tapasztalat, döntök.
A Pöcs és Görény nem rendszerlellenes, csak kihasználják a kihasználható embereket.
Ezért kellene ezt a parttalan vitát befejezni. Azt hiszem egy kicsit mindkét oldal meg van vezetve. Ez az egész a büdös politikáról szól. A részedről nagy elismerésnek örvendő dokik, gyógyszerészek nem a rendszer hívei, ezért mint másban, ebben sem mennek a kormányunk után.
Az általad bohócdokiknak nevezett személyek, pedig akkor is azt mondják amit föntről sugallnak nekik, ha ez nincs is így. ( Most a magyar viszonyokról beszélek.) Mert hiába istenítik még mindig a kínai oltást, az valóban nagyon sok személynél nem működik.
Neked, nekem, meg még a többi acsarkodónak, pedig nem marad más, mint a félelem, idegeskedés, szorongás, hogy vajon jövő nyáron még leszünk-e vagy már egy gyertya ég majd a sírunkon.
Szóval ideje lenne ezt az egész vitát úgy gondolom befejezni, mert az igazságot majd talán a déd vagy az ükunokáink fogják megtudni.
A sorok között az van, amit odaképzelsz.
Kítűnő taktika, minden idióta rákattan.
Semmit nem mondott, nagyrészt köszöngetett a többi tardnak.
Te is szabadonébredő vagy? Majd a Fema táborban meggondolod magad.
Ilyeneket én is tudok írni!
Mi hátradőlve nézhetjük végig a 4. hullámot, de ti nagyon nem……
Akkor az indította el, aki belinkelte.
Sikerült kiválasztani az egyik legértelmetlenebbet a tardok videói közül.
Semmit nem kezdtem.
Tőmondatban leírtam: "Megnéztem, baromság."
Ez a magánvéleményem a feltett linkről.
Senki mást nem minősítettem.
Egyetértek, eddig minden járványt az
oltással szüntettünk meg.