Koronavírus fórum (beszélgetés)
Mint egyszerű, öregedő öregasszony, kérlek benneteket, kedves oltatlanok, oltás szkeptikusok és ellenesek! Győzzétek le az ellenérzéseket, és adassátok be valamelyik vakcinát! Három oltás után többen is életben vagyunk. De egyre sz@rabb a helyzet. Magatokat mentitek elsősorban, ha megteszitek. Se harag, se semmi nincs bennem, csak szomorúság.
Én is egyre úgy érzem, hogy elegem van ebből a csoda szép, fejlett világból.Csak a pénz hajszolása, a magamutogatás a neten, stb,stb.Lehet másnak furcsa az egyszerű életmód,de megfizethetetlen az a körülmény, ami távol a zajos világtól körülvesz. Miért ne lehetne pl:mosogatógép nélkül is tiszta edénnyel rendelkezni?
Iránymutatónak ajánlanám Ben Fogle Vademberek sorozatát. Érdekes és vannak benne megszívlelendő dolgok, de úgy általánosságban, kösz nem.
Én már megkaptam az emlékeztetőt is.
Ott nem követem az ilyen oldalakat. Maradok a sportnál, zenénél, színháznál.
FB-ra tevődött át az acsarkodás, azt szerencsére könnyű ignorálni.
Inkább ne! Jó ez a nyugalom. :)
Nahh, de unalmas az este,írjatok valamit :)
Vasárnapra legyen ám sztori!
Egyetértek a leírtakkal.Keress egy ellenséget-bármit-s máris komoly hatást lehet gyakorolni az emberekre.
Pont ez az egészben a lényeg. Az utolsó mondatod.Sokan ezt nem értik meg egész egyszerűen. Pedig ehhez nem kell az orvosira járni.
Idő kérdése. A vírus majd megoldja az oltatlanok társadalomról való leválását.
Mint tudjuk egy pandémia - főleg a légúti - addig tart, amég van fogékony ember.
Hát részben már most is ezt csinálom. De mondom várjunk még ezzel, hátha nem lesz rá szükség végül, úgy értem a teljes leválásra.
Ha le akarsz válni, akkor dolgozz otthon vagy legyél gazdag, a kaját is rendeld házhoz vagy max. csak bevásárolni járj. Azonban az oltatlanok legalább 90%-a pont, hogy jogokért és buliért kiabált, eszükben sincs leválni.
Nem lenne egyszerű feladat, az igaz, de csaknem jutunk el idáig sem. Bár én nagyon nem tudok optimista lenni továbbra sem a jövőt illetően, és félő, hogy -ahogy Balkáni kobra is írta- végül mindannyian megszívjuk, ki így, ki úgy... :/
Afganisztánba kell költözni, ott most biztos nem foglalkoznak az oltással.
Nagyjából sehogy, max ha kerestek egy barlangot.
De szerintem ezt te is nagyon jól tudod.
Nem tudni még biztosra, hogy mi lesz a dolog vége. De amúgy valóban már erre vonatkozóan is kellene lassan elképzeléseknek lennie, hogy hogyan lehetne esetleg leválni valamilyen szinten erről a társadalomról az oltatlanoknak.
pedig szinte biztosan kötelező lesz egyyszercsak, pláne ha sikerül az általános koronavirus oltás fejlesztése, és az is átmegy a teszteken. pont ugyanúgy kötelező lesz, mint a többi kötelező oltás.
Lehet menni társadalmon kívülre, ha nem tetszik. ez a lehetőség most is megvan. Ha kellenek a társadalmi előnyök, akkor be kell tartani pár alapvető szabályt. A közösség csak így tud előnyöket adni.
Követhetnéd a példájukat.
Tudod nagyon sokan /több millióan/ úgy állnak ellent ennek az egésznek, hogy inkább nem lázadoznak, nem tüntetnek, nem írogatnak FB-re, Hoxára, hanem csak simán nem oltatják be magukat.
Channa sokmindenhez ért, ezt nem vitatom, speciel az oltások témájában nem értünk vele egyet, hát ez van. De nem kell túl komolyan venni azokat, amiket ő és a többi oltáspárti ír, mert mindegyik csak egy vélemény, ahogy a mi hozzászólásaink is csak vélemények, egyik sem szentírás.
Egyenlőre fogalmam sincs, mert ezt a forgatókönyvet nem én írom.
Persze, azért 😁
Mindig van kifogás.
A valóságban a molylepketenyésztőknek több támogatója van, mint nektek.
De hogy jönnek be hozzám, betörik az ajtót vagy az ablakot? És ha éppen nem tartózkodom itthon? Vagy addig jönnek, amíg egyszer itthon nem találnak? És ha elutazom valahová, akkor utánamjönnek a világ végére is? :)
Te már csak tudod, hogy mi igaz belőle. Minden fórumon mindig tudsz mindent, úgy érzed, mindenki felett állsz.
Nem is értem , miért ez a fórum címe. A helyesebb az lenne:
Beoltatod magad koronavírus ellen? Fórum csak igennel válaszolók részére.
Hát esőt jósolnak holnapra, szóval kérdéses a dolog, hogy mennyien lesznek. Legutóbb meg kánikula volt a Kossuth téren, akkor meg azért maradtak otthon sokan. Lehet, hogy kimegyek, bár nem sok esélyt látok arra, hogy bármi is változna a holnapi nap után.
Hááát, végülis egy Pfizer ampullában 6 adag van.....
Megint az lesz, mint a szatyrosoknál.
Kimegy pár tíz idióta, és egymással is összevesznek.
Fogadjunk, te se leszel ott.
Jó hogy nem mindjárt egyből 3-at, vagy addigra már 4-et vagy 5-öt, pff... :/