Koronavírus fórum (beszélgetés)
Aha, persze.
A 13 éves lányaim reálisabban látják a világot. Te túl sok filmet nézel, sajnos az agyadra ment.
Pedig de. Lefognak majd páran és beléd döfik.
Lehet, egyszerre a 2 dózist.
Írtam lentebb, hogy túl van ez az oltástéma tolva egy kissé. Ez lehet nem túl szerencsés, de akkor mégis mi a jó megoldás? Ezt már persze nem tudod! Zárkózzunk, maszkozzunk, online oktassunk a végtelenségig? Ne szóljon másról az egészségügy, mint a covidról? Valahogy csak rá kell az embereket venni, hogy mozduljanak meg, mert a sült galamb magától nem fog berepülni. Lehet rossz az út, amelyen járunk, de ha el sem indulunk rajta...
Na de tényleg hagyjuk ezt, mert meddő vita az egész, és ezerszer lerágott csont is már! Örülj neki, hogy te tudtál "okosan" dönteni, de ne akarj Teréz anyát játszani másokkal szemben!
Nem válaszolsz: elolvastál már egy biológia könyvet?
Most futottam bele, Parragh szerint kötelezővé kellene tenni az oltást. Erre mit lépnél?
Mégis minden baromságnak bedőlsz, már a másik nickeddel elárultad. Ideális balek vagy nekik.
A biológiakönyvet elolvastad már?
Ha Pöcséken múlna, még a himlő és a gyermekbénulás is tarolna.
Te meg ezeknek a szélhámosoknak hiszel...
Butább vagy, mint gondoltam, pedig az nem semmi.
Én is sötétezlek, ert irritálóan az vagy.
De ha feltűnt, nem az oltatlanokat általában, hanem személy szerint téged.
Talán mert az egyik diplomája az?
Tisztánlátó... tipikus tardmágnes szöveg.
Akkor kérdezd meg Channát, hogy hogy merte lesötétezni az oltatlanokat. Vagy csak neki lehet, nekünk nem lehet az oltottakat?
És a Rusvai meg Szlávik félék hogy veszik a bátorságot ahhoz, hogy rábeszéljék az embereket az oltásra?! Na látod.
Ez a legkisebb hazugságuk.
Azon jól szórakoztam, mikor Görény fehér köpenyben, fonendoszkóppal osztotta az észt.
Még mindig nem értem miért sötétebbek az oltottak az oltatlanoknál? Hogy meri ezt így kijelenteni bárki! Azért vagyunk sötétek, mert próbálunk valamit tenni a járvány megfékezésére?
Lehet rosszul döntöttünk, de még mindig jobb, mintha nem csináltunk volna semmit, hanem ölbe tett kézzel várnánk a csodára. Én egy oltásellenzőre sem mondtam még soha, hogy sötét lenne. Mindenkinek saját döntése, hogy mit csinál.
Nem mondom, hogy nem tolják már túl ezt az oltástémát kormányzati szinten, meg az is tény, hogy nem mindenkinek fog az oltás beválni, de amit Tamasi, Lenkei, meg Gődény művel az mennyivel jobb? Hogy veszik a bátorságot ahhoz, hogy embereket próbálnak lebeszélni az oltás beadásáról?! Honnan tudják olyan biztosan, hogy nem fognak működni, és még kárt is okoznak pluszban?
Igen biztosan haltak meg jó páran oltás után, mert rosszul jöttek a dolgok össze, de még mindig jóval többen haltak meg covidban, vagy küzdenek a szövődményeivel.
Hát ki másra gondolna.
Nekik lehet mindent. Birkázni, stb., de ha mi mondunk bármit, akkor az olyan csúnya, pedig sosem mi győzködjük őket.
Mi lazán rájuk hagyjuk, de ők erősködnek, tukmálnak, hülyéznek, birkáznak...