Koronavírus fórum (beszélgetés)
Azért bevallom nem vagyok nyugodt így sem, hogy voltam a közelmúltban covidos, plusz kaptam két oltást. Emelkednek a számok napról, napra sajnos.:(
Mindegy, egyelőre kivárok. Mást nem is nagyon tehetek mondjuk...
Nyilván vannak, akik az oltás mellékhatásától megbetegszenek vagy meghalnak. Na de a facebook? Sok ember akkor is hazudozik, amikor nem kérdezi senki.
Ha már nem lesz kísérleti fázisban akkor beadatod magadnak?
Valószínű voltak emberek, akik belehaltak az oltás utáni mellékhatásokban, biztos olyanok is voltak, akiknél ez visszafordíthatatlan egészségkárosodást okozott. Ezt nem vitatom.
Ugyanakkor a vírus áldozatai jelenleg sokkal többen vannak, ha azt nézzük.
A doktor, akinek, minden szavát úgy fogadod magadba, mint a száraz talaj az esővizet, mondaná meg akkor mit kell csinálni, hogy elkerüljük a vírust és annak szövődményeit. Mert az a baj ezt még egyik oltásellenes figurától sem hallottuk. Csak azt, hogy veszélyes az oltás. Sőt sokuk szerint vírus sincs ez mind kitaláció. A sok embernek, pedig körömgombásodástól halt meg.
Igen ez a vakcina kísérleti fázisban van, de valahol minden így kezdődik. Az ősember sem egyből puskát használt a vadászathoz, hanem az általad is tanult eszközöket.
Mi legalább teszünk valamit azért, hogy megvédjük magunkat és az egészségügyet a teljes leterheltségtől.
Aztán lehet, hogy pár év múlva tényleg mind alulról fogjuk már szagolni az ibolyát, de mégis azt gondolom, sokkal nagyobb bűnös az, aki a látható problémák ellenére is úgy tesz, mintha minden rendben lenne és az embereket is arra ösztökéli, hogy nincs jelenleg semmiféle vírus, csak népirtás folyik az oltással, mint az , aki megpróbál valamit tenni, az emberek egészségéért, még ha van is rendszerben valami hiba.
Rengeteg? Hol?
Facebook csoportokban, ahol a szomszéd anyjának a macskája mesélte....
Pöcsék meg nem létező betegségeket is elhisznek, ha azt írják, hogy az oltástól van.
Ez tesztelve van 😁
Értelmezési gondjaid vannak.
Minden oltásnak, gyógyszernek, vitaminnak vannak kockázatai, de ezt már írtam korábban.
Csak jelen esetben is, ez a kockázat elhanyagolható az előnyökhöz képest.
Vagy ez neked már bonyolult?
Nem akarod már végre befejezni ezt a témát? Kattanj már le róla, mert semmi értelme ennek a lázításnak itt! Nem oltatsz és kész! Mit foglalkozol állandóan másokkal? Engem baromira nem érdekel ki oltat, és ki nem!
Leírtam már párszor, hogy én szabad akaratomból, és a tavasszal átéltek hatására hoztam meg a döntésemet. Visszafelé nézegetni, rémhíreket olvasni nem látom értelmét. Egyrészt nem érdekel, másrészt már bennem vannak az oltások. Ha bajom lesz később, én látom a kárát. Harmadik oltásra egyelőre biztos nem megyek. Most figyelek és várok...
Én rengeteg oltottat ismerek és senki nem halt meg az oltástól és oltás után, pedig 12-től 80 felettiig van ismerősöm, akik oltottak.
Kovidban viszont halt meg ismerősöm, de szerencsére csak kettő. Egyik sem az idős korosztályban volt (52, 62).
A videó semmit mondó, egy katyvasz az egész. Lehet, hogy az idő szűke miatt, de zagyvaság. Nélkülözi a konkrétumokat, tapasztalatokat, így az egész csak egy sejtelmesnek vélt baromság.
Az oltástól nem fogunk meghalni, de az lehet, hogy nem véd annyira, mint amit elképzelünk.
Az oltatlanság viszont 100% lutri.
Honnan tudod, hogy az oltás miatt? Miben haltak meg?
Tudom, az oltások előtt Magyarországon nem is voltak betegek, a kórházak üresek voltak.
De, ha nem tudjátok megmondani a halál pontos okát, akkor miért takaróztok az oltással? Ezt soha nem fogom megérteni
Apropó, képzeld, ma megyek felvenni a 3. oltást, mert a memóriasejtjeim feledékenyek lettek így 7 hónap után és kicsit ráerősítek.
Lehet, utoljára vagyok itt...:p
Az ismerőseim többsége oltott, és semmi.
Neked halt meg ismerősöd az oltástól?
Ennek én is örülök. Akármerre tekergetem a fejemet, egy oltott ismerősöm sem halt még bele a szurijába...:)
Ami persze itteni szemmel, rendkívül furcsa.