Bemutatkozó topik (beszélgetés)
Egy Balaton melletti településen élek. Már nem vagyok nagyon fiatal (62 éves), bár lélekben fiatalnak érzem magam. Három éve vagyok özvegy, jobbára egyedül élek, néha a kisebbik fiammal, ami azt jelenti hogy velem lakik, de hetente három-négy napot a barátnőjénél tölt.
Nagyon szeretek olvasni, mindenevő vagyok, szeretem a zenét, a komolyat, a könnyűt, és bizony azért a mulatósat is hallgatom. Van egy kiskutyám, bent lakik a házban, ha már nagyon sokáig egyedül vagyok, bizony azt veszem észre hogy vele "beszélgetek".
Remélem hogy itt idővel barátokra találok, mert abból bizony nagy hiányom van.
Sziasztok!
Hamarosan au pair leszek, és ezzel kapcsolatos kérdések miatt regeltem a fórumra. Ahogy szemezgettem a többiek hozzászólásait, nekem is megtetszett a társaság. :)
Üdv!
Sziasztok csajok!
Örülök,hogy rátok találtam,mert látom,hogy jelen időben vannak a levelezések.Remélem szívesen láttok engem is.Én az első lombikomon veszek részt,jelenleg a 9.gonapeptyl szurit adtam ma be,a menstruációm 2.napján vagyok,jó erős görcsökkel kinlódok,és pénteken megyek uh-ra.Amúgy Pécsen a Kaáliba járok,a Mánfai doktorhoz,nagyon meg vagyok vele idáig elégedve.
Sziasztok!
Pilates.lap.hu-n koszaltam, mikor meglattam ezt az oldalt...
kicsit csaltam, mert olyan 95-90kg koruli vok (remelem inkabb 90:P ) De! 1.5 eve 125kg-rol keztem, es lelekben idetartozom!
Tovabbi szep napot mindenkinek,
pussza (K)
Szia mindenkinek!-)
Én csak a neten kószáltam, mert levelezőtársakat kerestem és itt kötöttem ki.DD
Helló:)
Én egy régebbi hoxázó vagyok,csak újat kellett csinálnom,hogy egy lány leszálljon rólam:(
Így talán békében lehetek azokkal akiket megszerettem és akik engem is szeretnek:)Jobb megoldás nem volt.
Amikor időm engedi itt vagyok..:)
Szép lett a fejléc is:)
Puszi mindenkinek:Nami
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell vonalzót feltölteni az adatlapomra a bemutatkozáshoz?
- Tegnap szépen bemutatkoztam Előtte... :))
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Mennyire kell elegánsnak lenni egy bemutatkozó beszélgetésen?
- Mik az érdeklődést keltő bemutatkozó szöveg kritériumai egy társkeresőn? Ha van ilyen egyáltalán?
- Tegnap bejött a szülői értekezletre, bemutatkozni egy...