Bemutatkozó topik (beszélgetés)
Sziasztok!
Telc nyelvvizsgára készülök, aztán láttam a fórumot :)
Sziasztok!
Véletlenül akadtam az oldalra az Update életmód kapcsán, azóta folyamatosan olvasgatom azt a topikot, és most úgy döntöttem hozzászólnék, ezért regisztráltam. :)
Üdvözöllek :Kedves Hoxa !
Teljesen véletlenül akadtam az oldalra! Böngésztem a google-ba és egyszer csak ott volt !
Még nem tudtam igazán híve lenni,de naponta benézek...sajnos kevés az időm ,de sok érdekes dolgot tudok itt majd felfedezni!
sziasztok :)
Teljesen véletlenül találtam ide,beírtam a keresőbe,hogy "fórumok",és így...de nagyon tetszik az oldal,pedig még éppen hogy csak itt vagyok :)
Hali Mindenkinek!
Reál hozammal kapcsolatban találtam meg a Hoxát.
Remélem jó időtöltés lesz,és hasznos!
Sziasztok!
Köpölyözés után keresgéltem, akkor találtam az oldalra.
Udvozlet mindenkinek!
Betegsegemmel kapcsolatosan es a szedett gyogyszerrol keresgeltem a neten.Tobbszor bejott a Hoxa.Jonak talaltam a cikkeket.Igy regisztraltam.Nem bantam meg.Szep estet mindenkinek.
Sziasztok! Napirai11 vagyok, azaz ez csak a nicknevem.
Nagyon szuper, hogy rátaláltam erre az oldalra, és regisztrálhattam. Bízom abban, hogy nagyon sok érdekes emberrel lehet itt beszélgetni.
Üdv: Napirai
Szia Mindenki!
Érdeklődnék, hogy mostanában kipróbálta-e valaki a Slim Integra fogyókúrás terméket? Mit tapasztalt?
ez egy vicc?
ugyanaz a szemely az osszes neven?
Szia mindenki!
Nemrégiben sikerült regisztrálnom, véletlenül találtam rá a fórumra és megtetszett.
Bár még nem igazán tudom, hogy mit is keresek itt, mert kissé furának tűnik idegen emberekkel beszélgetni, de hát ki tudja, lehet hogy jó lesz és megszeretem. További szép éjszakát mindenkinek.
Üdvözlet mindenkinek!
Teljesen véletlenül bukkantam rá az oldalra. Eleinte csak bele olvastam a különböző fórumokba, aztán természetemnél fogva késztetést éreztem, hogy én is beírjak egy egy postot. Most regisztráltam, hogy szorgos ujjaim táncot lejthessenek a billentyűzeten.
Sziasztok!
Nyelvvizsgával kapcsolatos keresgélés útján jutottam el erre az oldalra. Aztán rájöttem, hogy más témák kapcsán is jártam már itt régebben. Úgyhogy most már regisztráltam is. :)
Sziasztok !
Képeslapot kaptam a barátnőmtől és így jutottam el ide! Nagyon örülök, mert hihetetlen sok jó dolog van amivel itt találkozni lehet. Remélem sok kedves emberrel ismerkedhetem meg.
Mindenkit üdvözlök és kívánok szép nyári napsütéses időt ! Betti
Sziasztok!
Krisztina vagyok Békésről. A reálhozamos mizéria juttatott el idàig. Nagyon megtetszett itt a hangulat hát regisztráltam . Kellemes napot,jó szórakozást mindenkinek!:-)
Sziasztok!
Pajzsmirigy alulműködés és a terhesség útján találtam ide!Írjatok ha akartok!
Sziasztok,
egy ismerődöm ajánlotta az oldalt.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell vonalzót feltölteni az adatlapomra a bemutatkozáshoz?
- Tegnap szépen bemutatkoztam Előtte... :))
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Mennyire kell elegánsnak lenni egy bemutatkozó beszélgetésen?
- Mik az érdeklődést keltő bemutatkozó szöveg kritériumai egy társkeresőn? Ha van ilyen egyáltalán?
- Tegnap bejött a szülői értekezletre, bemutatkozni egy...