Bemutatkozó topik (beszélgetés)
Sziasztok!
HSG-vel kapcsolatban kerestem infókat, így találtam az oldalra.!
V.
Sziasztok!
Véletlenül találtam ide, ahol annyi az olvasnivaló, hogy csak a fejem kapkodom:-) hát itt ragadtam!
"Eltemet a múltam, de a leckét megtanultam. Lehet a felszín más, de itt legbelül én ugyanaz vagyok, aki voltam."
"Nekem káosz kell, nem bírom a rendet, zaj kell, ami megöli a csendet. Élet kell és szabadság, nem valami ostoba hazugság."
Böngésztem a neten...és idetaláltam!
Hm..és itt is ragadtam.. :)
Tévelyegve a neten láttam egy képet, melyen rajta volt a logó. Így találtam ide, melyről később persze azt is megtudtam, hogy női portál...
Bár rájöhettem volna a sok ultrahangos képből...
De ha nem baj, maradok.
Há-eF.
Sziasztok!
Egyik jó barátom ajánlotta ezt a honlapot,ami az elsö olvasgatás után megfogott.
Annyi érdekes olvasni való és recept található itt.
Köszönöm,hogy köztetek lehetek.
Üdvözöllek benneteket!! :))
Sziasztok!
Nagyon sokszor találkoztam már a honlappal miközben a google-ban keresgéltem.Így aztán körülnéztem...és itt ragadtam.:)Azóta mikor nincs konkrét célom itt olvasgatok , vagy játszom.Azt se tudom hová kapjak annyi érdekes dolog és téma van. Örülök, hogy idetaláltam! Mindenkit üdvözlök!:)
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell vonalzót feltölteni az adatlapomra a bemutatkozáshoz?
- Tegnap szépen bemutatkoztam Előtte... :))
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Mennyire kell elegánsnak lenni egy bemutatkozó beszélgetésen?
- Mik az érdeklődést keltő bemutatkozó szöveg kritériumai egy társkeresőn? Ha van ilyen egyáltalán?
- Tegnap bejött a szülői értekezletre, bemutatkozni egy...