Bemutatkozó topik (beszélgetés)
Sziasztok
már jártam itt régebben más néven, most visszatértem
sziasztok......lupin vagyok.....kombucha alap anyagot kérnék valakitől aki foglalkozik vele.
a világ legjobb készitménye.....soha nem kell gyogyszer...segitsetek............
érte megyek bugapesti pestlőrinci vagyok.ha kell fizetek érte.....sos...segitsetek puszi lupin
Sziasztok!
A Google-ba írtam be az "ezotéria" kifejezést, így találtam az oldalra.
Célom az volt, hogy olyan oldalt találjak, ahol ezotéria, és szellemi dolgok iránt érdeklődő közönséget találok - akik között megtalálhatom azokat, akiket keresek.
Én a Dianetika, a Dianetika auditálás híve vagyok. (A Dianetika auditálás egy szellemi gyógyító terápia, mely hatékonyan kezeli a lelki problémákat, pszichoszomatikus betegségeket, és visszaállítja az ember lappangó - benne rejlő, ki nem aknázott - képességeit.)
Olyan személyeket keresek, akik szeretnének Dianetika auditálásban részesülni. Valamint keresek a Dianetika auditálás párban végezhető formájához párt, akivel együtt dolgozva érhetjük el - egymást kölcsönösen a terápiában részesítve - a Dianetika auditálás célját, a Clear állapotot.
Bízom benne, hogy sikerül ezen célomat elősegíteni a hoxa.hu oldalán megejtett regisztrációmmal, későbbi tevékenységeimmel, hirdetési lehetőségek igénybevételével. Persze mindezt olyan formában, hogy ne sértsem a hoxa.hu felhasználói-, fórum- és más szabályzatait, illetve ne zavarjam különösebben azokat a személyeket, akik esetleg ellenségesek a Dianetikával szemben - akár jogosan, akár tudatlanságból/félrevezetettségből eredően - és akiket e miatt zavar az, hogy ha a Hoxa közönségét a Dianetika megismerésére, elsajátítására, gyakorlására ösztönzök.
Illés Lali
Sziasztok!
Böngészés közben cseppentem ide, érdekelt egy téma
bővebben, de csak akkor tudtam tovább lépni, ha
regelek. Nem bántam meg, sok érdekes téma van, amit
"kalóz" olvasóként nem is figyeltem.
Mindenkinek további szép napot kívánok! :)
Sziasztok!
Pajzsmirigy alulműködésem van, de ezt csak az egyetem harmadik évében fedezték fel. Hét év alatt 40 kilót felszedtem, most a pajzsmirigy gyógyszer és az itt talált diéták segítségével megpróbálom ezt leadni.
No ennyit rólam.
Puszi Mindenkinek
Sziasztok!
Fiatal Anyuka vagyok! A babám most 8 hónapos életvidám kislány. Egyre aktívabb, és ahogy nő egyre több bennem a kérdés!
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell vonalzót feltölteni az adatlapomra a bemutatkozáshoz?
- Tegnap szépen bemutatkoztam Előtte... :))
- Hölgyek! Ha egy számotokra ismeretlen férfi a bemutatkozás után közli veletek, hogy ivarérett vagyok, mit gondoltok?
- Mennyire kell elegánsnak lenni egy bemutatkozó beszélgetésen?
- Mik az érdeklődést keltő bemutatkozó szöveg kritériumai egy társkeresőn? Ha van ilyen egyáltalán?
- Tegnap bejött a szülői értekezletre, bemutatkozni egy...