Bele fogok betegedni a saját hülyeségembe? (beszélgetés)
Mièrt is kellene magam szègyellni?
Mert leírom a vèlemènyem?Ez egy fórum, ès nekem ez a vèlemènyem, amivel lehet egyetèrteni illetve egyet nem èrteni!
Nos én nem leszek kedves és engedékeny, Veled! Az én véleményem az, s szerintem nem vagyok ezzel egyedül, hogy szégyelld magad de nagyon.Tudatosan a saját gyerekedet mérgezted! Gondold el betesznek nemdohányzôként egy szobába és méreganyagokkal telefüstölt levegôt kell szívj, nem tudsz sehova se menni!Nem tartom normális dolognak a dohányzás se terhesség alatt, sem semmikor!De ha valaki úgy dönt hogy gyereket akar tegye le azt a kiba.... cigit LEGALÁBB MÎG TERHES, jobb fél évvel elôtte, hogy kiürüljön a szervezetébôl a soxxxar! Az az anyuka,aki meg tolja a babakocsit cigivel a szájába meg rohadjon meg!Ez a legundorîtôbb dolog a világon!Ahelyett, hogy elfüstöl több tízezret, költse egészséges életmôdra!Ezt adja tovább a gyermekeinek, ezt a gondolkodást, élethez való hozzáállást, ne a büdös lehelletet, sárga fogakat!
Ha már ilyen felelôtlen voltál ne rinyálj, tudd a kisbabák nagy túlélôk, valôszínûleg nem köszönné meg neked amit vele tettél, de ahogy elôttem is îrták változtatni ezen nem tudsz!!Most arra koncentrálj, hogy miután veled lesz Ô, onnantôl szeressed, ôvjad és boldog embert nevelj belôle.Csak ez számît!
Bocs ha túl szigorû voltam, de a terhesség és az az alatti dohányzás nálam mindig kiveri a biztosîtékot!
Már késő!
Amúgy meg most már nem mindegy?
És a kérdésben feltett válaszodra: ha nem hagyod abba önmagad marcangolását, tényleg bele fogsz betegedni. De most már tényleg arra figyelj, a kicsinek mire van szüksége: egy erős, kiegyensúlyozott anyukára, aki ott áll mellette, akire számíthat. És ha valami gond lenne (remélem, nem lesz), akkor pláne erősnek kell lenned, hogy megtegyél mindent a baba egészsége érdekében. Szóval, fel a fejjel!
És nem ártana, ha valamivel lefoglalnád magad. Pl. én az előbb honfoglalóztam, és tök jól esik, hogy most azon bosszankodom, hogy ha nem ütök mellé, 800 ponttal többem lett volna, és közben nem a valódi gondjaimon agyalok.
Ennek a lehetősége elhanyagolható.
Esetleg az átlagosnál kisebb lehet a súlya, és nagyobb a koraszülés kockázata, bár az utóbbi téged nem fenyeget.(36.-37. hétben vagy,ugye?)
Hajlamosabb lehet továbbá a babád az asztmára,illetőleg a légzőszervi problémákra.DE!Ezek csak lehetőségek!Minden esélyed megvan rá, hogy teljesen egészséges, szép kisbabád születik. Vigyázz is rá nagyon!
És ne idegeskedj! Minden rendben lesz!
Letetted! Erre gondolj!
Ha folyton magad rágod, be fogsz vonzani valami rosszat! Tessék a picire, a jövőre és a szép dolgokra gondolni! Tudatosan!!
Ha letetted a cigit, nem vagy gyenge! Hidd el!:)
Én drukkolok neked nagyon, nehogy még a végén egy depressziót is "bedumálj" magadnak!!
Ne csináld már ezt,mert tönkreteszed magad,és rossz esetben a kisbabádat is!
Ami volt,elmúlt. Változtatni nem tudsz rajta.A lényeg, hogy letetted azt a vackot,még ha kissé későn is.Ezen most már ne agyalj,ez a múlt, nézz előre, a jövőbe,és gondolj arra,hogy nemsokára a kezedben tarthatod a kisbabádat.
És egészséges lesz!Erre gondolj!Oké?
Látni fog bizony..
(és nem álszent a hozzáállás)
Ezt látja a gyerek...na és?
Látni fog még sok minden mást is:D
(kicsit álszent nekem ez a hozzáállás)
az nem olyan sok, persze, pont 5-6-tal több , mint kellett volna, de LETETTED!
és a szoptatással majd megbocsájt Neked a babád! :)
Jó egészséget! :)
Ha az utcán tolta és ott cigizett az miért gond?
Az utcán a gyerek különbeket is beszív, mint egy kis cigifüst.
További ajánlott fórumok:
- Emberi hülyeségek.
- Mit lehet olyan fiúval kezdeni, akinek elvileg tetszem, de mikor odajön hozzám zavarba jön és össze-vissza beszél hülyeségeket?
- Orbitális hülyeségek, amiket álmodni szoktál...
- Csináltatok már akkora hülyeséget, hogy egyszerűen nem tudtok túllépni rajta?
- Nem viselem el anyám hülyeségeit többé
- Ti mit tennétek, ha 1 hónapig nem kapnátok "fizetést" mások hülyesége, és hanyagsága miatt?