Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
hú csajok
akkor nem is biztos, hogy jöttök?
csak, hogy ne várjak már ott akkor
holnap 11-kor találka a szökőkútnál
kék babakocsival leszek
nagydarab barnahajú csajt keressetek:)
punnyadás az nincs szerencsére mert Kendém nem hagy 1 perc szabadidőt sem
Én is csak olyankor tudok menni amikor Ő alszik
de sajna zabálta és zabáltam, hogy legyen tejem
válogatás nélkül zabáltam
Hali csajok
Gombi nem voltam zumbázni
nem bírtam erőt gyüjteni, hogy be is menjek
elmentem de visszafordultam
annyira szégyenlem magam, hogy így elhagytam magam szopi alatt, hogy még emberek közé sem szívesen megyek
Sziasztok! Nekem húzós volt a délelőttöm :). Próbáltam főzni a gyerek mellett, egész jól sikerült. Bár még mindig nem vagyok kész. Éhes vagyok :). A baba legalább mostmár alszik. Mindig akkor nem akar pihenni, ha valamit akarok csinálni.
Melyen volt a zumba?
jó reggelt csajok
hogy vagytok ma?
mizujs? gyerkőcök?
Már kicsit jobb a kedve, beszélgettünk és mosolygott is egy kicsit :), bár nem annyit mint szokott, inkább panaszkodott.
én is remélem, hogy pénteken jobb lesz az idő.
sziasztok
gombóc, ne aggódj, sajnos 2-3 napig az oltás megviseli Őket
nem lesz baja ne aggódj
lányok remélem pénteken jobb idő lesz
Mit főzöl?
Én mára rendeltem kaját, így nem döglök éhen :). Holnap meg főzni kell, és ki kell találni mi legyen. Mondjuk már egy vacsibak is el kellene kezdeni utánanézni.
Jó korán úton vagytok :). Nekem alszik még a babám, tegnap totál kikészült, még este benyomtunk neki egy kúpot láz ellen. Egész éjjel meg se mukkant. 4-kor már mentem megnézni, él-e még, aggasztott, hogy fel se kel :(.
Szép napot!
Ma mi jót csináltok? Mi kb 1 óra múlva megyünk sétálni. Megyünk nyomtatni verdát meg még válogatunk mi tetszik Nándinak, aztán, ha még kell valamilyen szín veszünk kartont. Hazajövünk és a színes kartonból kivágjuk a verdákat meg még amit kell aztán felragasztjuk Nándi ágyához a falra. Közbe még beiktatok egy gyors ebédfőzést meg egy kis porszívózást is.
ez jól hangzik
csinálhatna külön órát szoptatósoknak :)
kipróbálod és ha van valami akkor rögtön abbahagyod
Nekem segít a csaj olyan gyakorlatokat mutatni ami nincs hatással a tejcsire
védőnő az oktató
Az jó lenne, ha megkérdeznéd :), így el tudod mondani, hogy milyen volt.
Bevallom, kicsit azért tartok tőle, mert Ági írta, hogy másnap úgy érezte magát, mint akit agyonvertek :). De nagyon szeretnék mozogni, nem bírom kivárni a fél évet, viszont a tejet sem akarom elveszíteni.
nem
vagyis nem tudom
Én ismerem az oktatót és mondtam, hogy megyek de szerintem nem kell külön bejelentkezni
megkérdezzem holnap?
és akkor pénteken este mehetnél Te is már
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?