Békéscsabai lányok ide:) Barátnő kereső. (beszélgetés)
nem, hanem a bajza utcára megyek
holnap 5-6ig
igen, majd olyan gyakorlatokat kapok amikben nem kell ugrálni és elméletileg így nem lesz hatással a tejcsire
figyi
Én 1x sem nyomtam neki kúpot
vizesruhával borogasd be a szuri helyét és azért figyeld a homlokát
de előre Én nem szeretek ilyet adni
olyan mintha előre bevennék egy fejfájáscsillapítót
de nagyon kell figyelni, hogy nehogy felmejnen a láza
ne aggódj ha fel akar menni a láza akkor akkor is felmehet ha adsz kúpot
A szoptatás melletti Zumbázás engem is érdekelne, mert ha lehet, akkor írd meg hánykor és elkísérlek, ha a férjem is itthon lenne akkor :). Teljesen felcsigáztál :)))).
Megjöttük az oltásból. Volt sírás, de én szerencsére nem sírtam :). Nem is néztem oda, vagy 2 m-re álltam a helyszíntől. Egész hamar megnyugodott a bébi, ügyes kisfiú volt :D. Csak egy nagy baj van. Mondta a doki, hogy be kell nyomni neki egy fél kúpot, de nem tudom, hogy mikor, olyan blamás visszatelefonálni, ti nem tudjátok véletlenül???
hidd el, hogy erős leszel
Én is bármikor ránézek a fiamra, alig bírom ki, hogy ne sírjam el magam, annyira szeretem de amikor oltották, sosem sírtam
úgy éreztem, hogy erősnek kell lennem mert most arra van Neki szüksége
Én is azt hittem, hogy sírni fogok oltáskor, de nem, erősebbnek éreztem magam mint valaha
Reggelt lányok
hogy vagytok?
Nekem úgy kb 15 perc séta a szökőkút, de nem bánom :). Rámfér :D.
Kocsival nem tudok menni úgy, hogy a babakocsit is viszem, mert nem fér be összecsukva se. Majd ha fél éves lesz, veszek olyan esernyőre csukhatót. Bár eddig is kibírtam, hogy nem vihettem magammal a babakocsit, kettesben úgyse megyünk messzire. Ha muszáj, akkor kibírjuk babakocsi nélkül is.
igen, a nagyszökőkútnál
az elég közel van Nektek?
mert én amúgy is kocsival leszek
feszesek az izmai és muszáj picit tornáztatni
ok. Melyik szökőkútnál? A sétálóutca közepén?
Miért kell gyógytornára járnotok?
gyógytornára járunk
na, akor pénteken 11 óra?
szökőkútnál?
Nekem is jó a péntek.
Nekem csak azért nem tetszett, mert nem annyira találtam ruhákat, mondjuk korlátozott volt az időm is, nem tudtam rendesen mindent átnézni. Amúgy is inkább újakat akartam, de csak két helyen találtam jókat, a Kyngás, és egy lengyel eladónál. Túl sok a bolt? Nekem nem tűnt úgy. Vagy használtruha árusra gondoltok? Úgy találtam, a neten jobb áron tudok hozzájutni a használt ruhákhoz még a postaktggel is.
Be is alkottam. Tegnap voltak vendégek, kaptunk kisrucikat is, délelőtt mostam a babaruhákat és bedobtam azokat is.. Ami fehér volt, az most világoskék lett. Kicsit szomi lettem, mert az új szerzeményeim között is volt fehér.. Én naiv azt gondoltam, úgyse csinálnak olyan babaruhát, ami fog.
Zebra, hova mentek tornázni?
Ági, milyen sütiket sütsz?
Tegnap csináltam csokis muffint :). Ez nagyon bejött, ez lesz a vendégvárós sütim :D.
ez a baj, hogy túl sok a boltos
esetleg mondjuk pénteken?
10-kor megyünk tornázni és olyan 11 körül lenne jó
vagy az korai?
gombóc
Én is voltam és Én sem megyek többet
de hidd el, úgy is mész
Én már 4 éve ezt mondom mindig és minden alkalommal megyek:)
hogy vagytok ma csajok?
mikor találkozzunk?
Mizujs? Hogy telt a hétvége?
Voltam a babaexpon, szerintem nem megyek többet :D.
Mindjárt fürcsi lesz :).
Mi is megyünk a teszkóba bevásárolni holnap.
sziasztok csajok
hogy vagytok? fiúk? mit csinálnak?
További ajánlott fórumok:
- Barátnő kereső:)
- Barátnő kereső :)
- Szerintetek az olyan fiú, aki mialatt barátnője volt, más lányoknak udvarolt, de a barátnőjének azt mondta őt szereti, mondhatott igazat?
- Barát/barátnő kereső oldalak
- Igaz Barátnő Kereső! :)
- A volt barátnőm meghízott mellettem a kapcsolatban és azóta csak a dundi lányok tetszenek. Normális ez?