Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. fórum

Békéscsaba és környéke. Akik itt laknak. (beszélgetés)

515. xxLady
2008. márc. 1. 20:27

Közben felhívtam azért anyukámat, hogy meggyőződjek róla, hogy semmi gond.. hát néhány cserép leszánkázott az udvarra, mi ennyivel megúsztuk (meg beáztunk, de ez nem újdonság sajnos). Viszont Csorvás és Gerendás között nincs közlekedés, a kidőlt fák miatt, és az áramellátás is akadozik :( .

Remélem holnap már szebb napra ébredünk, bár azt olvastam a szon-on, hogy hétfőn fog tetőzni ez a szeles idő! Csak kevesebb záporral, zivatarral jön. Nem így képzeltem a tavasz kezdetét :(.

Jó éjt kívánok mindenkinek!

514. Anita123 (válaszként erre: 513. - XxLady)
2008. márc. 1. 20:22

Igen.Sajnalom,h nem lehetek ott veluk.De majdcsak tul lesznek rajata.Tenyleg igaz az a mondas,hogy:

"Szegeny embert az ag is huzza!"

513. xxLady (válaszként erre: 512. - Anita123)
2008. márc. 1. 20:06
Hát ez hihetetlen!!! Tényleg szerencse, hogy nem történt nekik bajuk, remélem mostmár kicsit megnyugszanak, bár tudom hogy szörnyű lesz majd holnap nekikezdeni a károk összetakarításának és rendbetenni az épületet :(.
2008. márc. 1. 20:03

Nem serultek meg szerencsere!Csak nagy lett a karuk.

Nincsen uveg az ablakokba az ablaktokok tonkrementek a cserepet lefujta szel stb.Azt mondtak Anyukamek az egyik szobabol semmi nem mardt.

Meg jo,hogy nem esett bajuk.Tesom meselte,h repultek az uvegszilankok.Szegeny Anyukam nagyon megilyedt.O pont pihent az ablak melletti agyon mikor ez tortent.Csak annyi ideje maradt,h kifusson a szobabol.

Tenyleg szerencse,h nem tortent baj!

2008. márc. 1. 19:57

Anitám remélem nem sérültek meg anyukádék.

Jó éjszakát szép álmokat mindenkimnek.

510. Maruszja (válaszként erre: 508. - Anita123)
2008. márc. 1. 19:07

Nagyon sajnálom anyukádékat Anita! Mi azonkívül, hogy fújt a szél nem érzékeltünk semmit.

Remélem, hogy nincs semmi probléma tényleg?

509. xxLady (válaszként erre: 508. - Anita123)
2008. márc. 1. 19:03
És nagyon nagy a baj?:( Ugye nem sérült meg azért senki?!
508. Anita123 (válaszként erre: 506. - Maruszja)
2008. márc. 1. 18:56
Anyukamek devavanyaiak.
507. xxLady
2008. márc. 1. 18:32
most kérdeztem meg az öcsémet msn-en! Csorváson is volt vihar, szerencsére nálunk nagyobb kárt nem tett azon kívül, hogy a kutyuskáink megijedtek :(.
506. Maruszja (válaszként erre: 505. - Anita123)
2008. márc. 1. 18:22

Szia Anita!

Igen, a Beolon azt olvastuk, hogy Dévaványán és Medgyesbodzáson volt a legnagyobb, de Békéscsabán is volt, pl. a Főiskola tetejét leszakította a szél. Mi különösebbet nem észleltünk itt a belvárosban. Fújt a szél és esett az eső, de különösebben nem volt gond.

Szép estét Nektek!

2008. márc. 1. 17:29

Hellosztok!

Most beszeltem Anyukammal es sirva meselte,hogy mekkora kart tett a hazukba a vihar.

A megyebe mashol is volt vihar?

504. jjhmarta (válaszként erre: 499. - XxLady)
2008. márc. 1. 16:22

Írtam neked privit, mivel sokn olvasák a topikot nem szeretném kiadni a nevünket, hisz általába mindenki nick névvel van fenn a portálon.

Nekem tetszik Csorvás.

2008. márc. 1. 16:17

Józsi elveszett? Hol az egyetlen fiúnk?

Józsi Nektek is jó hétvégét kívánok!

502. Maruszja (válaszként erre: 498. - Jjhmarta)
2008. márc. 1. 16:16

Szia Tyka!

Holnap, vasárnap este 7 óra körül fognak érkezni. Ma sok mindent megcsináltunk, de még maradt holnapra a hálószoba, előszoba, fürdőszoba, WC takarítása. Holnap még ágyat húzunk, ezért hagytuk holnapra a hálószobát, mert azt átengedjük nekik, hogy kényelmesen aludjanak. Mi meg, majd megleszünk valahogy.

Holnap főzök, mert hétfőre is nagyjából megcsinálom a kaját, hogy legyen időnk dumálni.

Jó hétvégét kívánok Nektek is és sok puszit küldök!

501. Maruszja (válaszként erre: 496. - Anita123)
2008. márc. 1. 16:14

Szia Anitám! Én ebből nem csinálok problémát, mert még nem érzem magam öregnek, és nagyon örülök neki, ha a fiatalok tegeznek. Mindig is ilyen voltam. Itt viszont mindenkinek kötelező mindenkit tegezni!!! Tykával mi vagyunk a rangidősek és mi is kérünk mindenkit erre! De azért aranyos volt XXLady, hogy nem mert egyből letegezni, ezért is írtam azt, hogy tegezzen.

Szóval felénk szar az idő. Esik az eső és hüvös van. Mára kidolgoztuk magunkat. De még holnapra is van mit csinálnunk.

Jó hétvégét kívánok Nektek és sok puszit küldök!

500. Maruszja (válaszként erre: 495. - Szilvi0410)
2008. márc. 1. 16:11

Szia Drágám! Örülök, hogy Te is itt vagy! Találtam egy másik csorvási kislányt, lehet hogy Ti ismeritek is egymást. Idecsábítottam, aranyos mert egyből írt is ide a topikba. A másik kislány csabai, ő még nem jelentkezett be. De reméljük, hogy Ő is be fog ide is lépni.

Jó hétvégét kívánok Nektek! Sajnos vacak az idő ki sem lehet jóformán mozdulni. A férjem le sem akarta vinni a kutyát, de annyira rimánkodott, hogy mégis levitte, de csupa sárosan jött fel, majd nem megfürdettem annyira megmostam. Holnap talán már jobb idő lesz, bízzunk benne.

499. xxLady (válaszként erre: 497. - Jjhmarta)
2008. márc. 1. 15:58

Köszönöm a kedvességed.. te is szép országnyi messzeségből érkeztél:). És tetszett Csorvás? megkérdezhetem hogy hívják a párod bátyját?

Egyre borzalmasabban dudál a szél, és szakad az eső :( Hát ma sem fogok már kiszabadulni a négy fal közül.

2008. márc. 1. 15:56
Marcsikám mgjöttek a vendégek?
2008. márc. 1. 15:55

Köszöntelek én is xxLaDY körünkbe és nyugodtan tegezzél te is is mindenki más is. Én a férjem révén lettem békésmegyei, mivel ö Csorváson született. Mi 8 évig laktunk Csorváson mostmár 32 évecsabán lakunk. de párom bátyja Csorváson a nővére Gerendáson lakik. Sajnos mostmár jobbá

ra csak a temetőbe járunk a párom szülei és a másik bátyja sirjához.

Én komárommegyei vagyok Oroszlányból jöttem ide a Viharsarokba, én Oroszlánnyal vagyok úgy mint te Csorvással.

496. Anita123 (válaszként erre: 493. - XxLady)
2008. márc. 1. 15:40

Hellosztok!

Az en anyukam is illedelemre nevelt.Megis sikerult Maruszjat letegeznem a belegyezese nelkul.De ez azert tortent mert hamarabb irtam neki,mint megneztem az adatlapjat. ;)

Utolag elnezest kertem tole.

En is udvozlok mindenkit!

495. szilvi0410 (válaszként erre: 494. - Maruszja)
2008. márc. 1. 14:46

Szia Marika!

Mi ujság ,?Mikor jönnek a vendégek,?Teljesen le vagyok maradva ,.Ilyenkor sok finom dolgot főzől?

Örülök ,hogy találtál még csorvásit,.

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét kívánok!

Üdv neked Csorvási.

494. Maruszja (válaszként erre: 493. - XxLady)
2008. márc. 1. 09:37
Jó rendben, akkor szia!
493. xxLady (válaszként erre: 492. - Maruszja)
2008. márc. 1. 08:59
Nem volt szörnyülködés!!!! :D Csak engem anyukám úrilánynak nevelt, és ott az illemkötetben az első fejezet arról szólt, hogy a tőlem idősebb generáció esetében általános eljárás, hogy megvárjuk: ők ajánlják fel elsőként a pertut! :P Tehát kivártam. :)
2008. márc. 1. 08:39
Ja még: Lányok! Aztán kérek mindenkit, hogy tegezzetek, mert látom, hogy XXLady nem merte megtenni! Biztos megnézte az adatlapomat és elszörnyűlködött, pedig én kifejezetten kérem, hogy ITT mindenki tegezze egymást, mert így jobban megy a beszélgetés! Puszi mindenkinek!
2008. márc. 1. 08:37

Szép, jó reggelt kívánok én is mindenkinek!

Külön szeretettel üdvözlöm a körünkben megjelent új fórumozót XXLady-t, aki szintén csorvási, mint Szilvike. Én cserkésztem be Őt ma kora reggel és szintén egy másik békéscsabai lányt Anikót, aki remélem, hogy szintén meg fog jelenni ezen a topikon is.

Hát én már csak ilyen vagyok, hogy gyűjtöm a jó embereket, akik ráadásul Békés megyeiek.

Remélem Anikó is meglátogat bennünket!

Ma is nagyon korán felébredtem először, majd másodszor pedig most.

A borús idő ellenére mindenkinek nagyon szép napot kívánok!

2008. márc. 1. 08:05
Jó reggelt szép napot mindenkinek!
489. xxLady (válaszként erre: 290. - Maruszja)
2008. márc. 1. 06:03
Igaza van, Maruszja... Sajnos a legtöbben csak a 47-esen való átrobogás közben figyelnek fel a Csorvás táblára. Pedig az utóbbi tizenöt-húsz évben óriásit fejlődött, a polgármesterünk több évtizedes munkájának köszönhetően 2005 júliusától város címet kaptunk. Ami nem jelenti azt, hogy az itt élő emberek metropolisz jellegű atmoszférára vágynának - szerencsére. Ha valaki veszi a fáradságot, és bemerészkedik a főutcán túli világba, igazi, hamisítatlan falusi életképekkel találkozhat, nyáron petúniáktól, lonctól terhes levegőt szippanthat magába, és esténként tücskök egész szimfonikus zenekara húzza a talpalávalót (a nagyvárosból hazaszabadulva, hetekig nem tudtam tőle aludni :) ), hajnalban pedig kakasszóra ébredhet. Én ezért vágyom mindig haza... Szakközépiskolás korom óta kollégiumokban élek, főiskolásként pedig ritkán jutok haza - de mind a mai napig, ha meglátom a Csorvás táblát a buszról, könnybelábad a szemem (amiért az öcsém gúnyolódásának céltáblája vagyok:) ).
488. Maruszja (válaszként erre: 487. - Anita123)
2008. febr. 29. 22:08

Szia Anita!

Ma jól telt azután a nap. Nyertünk a Puttón 7.500 Ft-ot, aminek nagyon örültem. Holnap kiváltjuk.

Már ágyba voltam, csak a 22 órás dominóért még visszakapcsoltam a gépet. A 23 órásit már nem várom meg. Mindenki alszik (férjem, kutya), így én is megyek, végre mindenki a megszokott helyén. Holnap takarítunk.

Jó éjszakát kívánok Nektek!

És persze jó éjszakát minden kedves barátomnak, akit itt e topikon ismertem meg!

2008. febr. 29. 21:07

Szia Maruszja!

Hogy telt a napod?Jol alakul a keszulodes?

486. Maruszja (válaszként erre: 483. - Anita123)
2008. febr. 29. 13:36

Szia Anita!

Sajnálom, hogy újra kell menned a fogad miatt. De, hát szépségért szenvedeni kell - sajnos!

Nálunk is rosszabb lett az időjárás, mint az elmúlt napokban volt. Az én hangulatomra is hat az időjárás, tehát most pocsék, no jó közepes.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook