Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
valaki válaszolna a 3898-ban feltett kérdésemre..?:))
már megesz a kíváncsiság..;)
Claudiát hatalmas sokk éri egy váratlan látogató személyében.
kire gondoltak??
Haláli gagyi Vanda x-edik visszatáncolása is. Viszont valakinek tovább kell vinnie a rendezvények szervezését, miközben Clau a Venyige utcában élvezi az állam bácsi vendégszeretét, Zsófit idegösszeomlás érte, ha pedig nem, azt hiszi, hogy Clau próbálta megölni Zsoltot. Nem marad más leány a gáton, mint Julis.
Claunak persze nem fogják elhinni a fiola történetét, főleg hogy az ujjlenyomata is rajta van. L. még Bartha besittelése Géza & Bauer által.
Na, ki hogy bírja a BK-mentes hónapot? Én bánatomban kimegyek a Kós Károly térre és a Házat fogom nézni. Most viszont megyek aludni. Viszlát mindenkinek!
Sziasztok!
Megjöttünk, a záróepizódot láttam is. :((( Hát jól megkavarták.
Ki ez a nő, aki megmérgezte Zsoltot?????
Most olvasgatok vissza, pár oldallal fentebb beszéltetek Orsiék régi lakásáról. Nem ház volt az, csak társasházban lakás, igaz, elég új építésű volt, de max. 20-30 milát érhetett, ha Laci paneljának árával összerakták, akkor a kettőből kábé kijött a Mátyás téri kéró.
Hitelről meg csak annyit, hogy egyik barátnőmmel is megtette a férje ugyanezt: hitelt vett fel a közös tulajdonú házukra. Ne kérdezzétek, hogyan.
Felsőoktatásban diploma nélkül hivatásszerűen nem lehet tanítani, de pedagógusdiploma nem kell. Nekem sincs pl utóbbi ;-)
:)
no, akkor köszi, tóni így száll ki.
köszi.
de most mennem kell, puszi, szia!
vasárnap leszek, majd írok, jó?
jó hétvégét!!!
bocs az offért a többiektől
szió!:))
két nagy durranás volt: Zsoltot megmérgezte egy nőci (kórházban van, elvileg nem tudni, túléli-e - persze túl fogja..:)), illetve Tónit és Noémit útban Nórához autóbaleset érte, mert csókolóztak, miközben a Tóni vezetett.. (Noémi magához tért, Tóni vérző orral-szájjal mozdulatlanul feküdt az ölében, elvileg meghalt - bár én láttam, hogy lélegzett!;)))
én amúgy totál le vagyok maradva.
úgyhogy nem is érdemes elmondanotok, mi történt...
esetleg annyit, hogy mi volt a nagy durranás, amivel elmentek nyári szünetre?
szia!
én is nagyon ritkán nézem, de a mai érdekelt volna, de gürizek :(
már másodjára kell leírnom, hogy Zsófi jó volt! Még a végén kikerül emiatt a sorozatból.
Egy hónap szünet lesz? Vagy mikor vana a nagy comeback??
Miért akarta az asszony Klaudiára kenni a mérgezést azzal, hogy beletette a táskájába a fiolát?
Mennyi esély volt már rá, hogy az asszony megvalósíthatja tervét? Mit tett volna, ha nincs ott semmilyen pohár/csésze/ital, amibe beleöntheti a mérget?
Tóniék kinek a kocsiját vették kölcsön?
És hogy sikerült kinyomoznia Nóra címét?
(sajnos csak háttérzajnak tudtam hallgatni ma a BK-t!)
Jaj, annyi minden történt ma ,olyan sűrű volt, hogy megállt benne a kanál!
sziasztok!
én lemaradtam itt-ott az eseményekről..
a tanár felesége (írtátok, hogy ő volt az a "pincérnő" jelölt) miért és mikor találkozott először Klaudiával?
és miért épp az ő táskájába csempészte az üvegcsét..? (Zsófi miatt..?)
Sorry, nem vagyok egy rendszeres néző, de eddig nagyjából össze tudtam rakni a sztorit, ha kimaradtak rövidebb-hosszabb időszakok.. de most ezt nem tudom kilogikázni..:))
Nah, ez is megvolt. Most egy hét szünet.
A Zsolti féle sztori meglepett, bár valamelyik műsorban mondta Németh Kristóf, hogy több szál is el lesz hagyva szeptemberig...
A vetített hátteren jót mosolyogtam és hogy őszinte legyek Kinga pofonján is. Még ezt sem tudja természetesen csinálni a szépségkirálynők gyöngye. :P Szörnyű volt.
Viszont Zsófi, ő megint nagyot alakított! És igen, szerintem az bizony a saját könnye volt. :)
Most már biztosak lehetünk benne, hogy ezek után visszamegy Zsolthoz, már ha túléli a mérgezést, de szerintem biztos. :)
Akkor már látta, hogy nem viccelnek ;-)
Jut eszembe, a gyilkos feleség akkor még ott volt Klaunál? tőle miért nem kérdezték meg a rendőrök, hogy ő kiafene?
Az a milliomos régnemlátott barát tényleg vicces volt, de valahogy jól csinálta nagyon. Olyan mozdulatokkal köszöntötte Lacit, ami nagoyn élethű volt. :D
Azért valljuk be, ha sok a gagyiság ebben a sorozatban, de vannak nagyon jól eltelált részletek is.
Üssetek agyon, de nekem hiányozni fog őszig a kis Mátyás téri bagázs. :D