Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Noelle írta a Netbulváron, hogy Tóni meg fog halni, mert vki írta vhol, hogy az ismerőse virágüzletben dolgozik, és ők csinálták a koszorút a temetésre. Itt páran úgy vélik, hogy nem hal meg, mert azt írák, hogy úgy távozik, hogy visszatérhessen még később.
Szóval majd meglátjuk... :)
Szegény Jimmy, mindig fogok rá emlékezni.. ki gondolná, hogy már bő hat éve halott.
Értelmetlen halála volt.
"Túllőtt a célon"
Sziasztok!
Én már nagyon régen nézem a BK-t, 1998, vagy 99 óta....arra emlékszem, mikor Géza rosszfiúként visszatért a házba és mindenki utálta, mert elég balhés volt, ölelgette az udvaron Évát, Laci ex-nejét, meg volt még Misi, Eszter, Ákos, Kata, Dani,Csaba...Hoffer Józsi..atyaég, már nem is emlékszem ,mi minden történt...
Világsztárral forgatott a Barátok közt Erikje
A népszerű sorozatban játszó Réti Barnabás a Terminátor 3-ból ismert Kristanna Lokennel forgatott együtt egy kanadai sci-fi sorozatban.
A Painkiller című produkcióban egy kommandóst alakít a színész. "Egy természetfeletti képességekkel rendelkező ázsiai lány öl meg, egyszerűen kitépi az agyam, de azért előtte van egy szöveges jelenetem is" - meséli nagy büszkén a Barátok köztben Eriket alakító fiatalember.
Nem bánkódott azon, hogy a filmben elég hamar megölik: "Miután meghalok, még sokáig ott vagyok a képben. Kristanna méri meg például a pulzusom" -áradozott Barnabás.
Rettentően élvezte a forgatást, a jelenetben kellékként használt birkaagy sem okozott neki problémát, pedig mint mondta elég undorító volt, de ő minden strapát jól állt. "Egy amerikai vagy kanadai produkcióban való részvétel mindig nagy élmény, ráadásul nagyon jó fejek voltak, a jelenet végén pedig gratuláltak, hogy milyen fegyelmezetten haltam meg - mesélte. Nagyon élvezte a forgatást és örülne, ha lenne folytatás. (Blikk híre alapján ma.hu)
Z. Cini börtönkalandjai külön fórumot érdemelnének. Annyi esze a BK készítőinek is van, hogy (t. k. pl. Kiszel Tündével és Győzikével egyetemben) enyhén szólva nagyon kontraprodultív lenne a sorozatba való bevonása.
:ODDD
Láthattuk a zárórészt... Ilyen gyors cselekményt nem szoktak csinálni, hogy egy részen belül megmérgezés, gyanú ráterelés, letartóztatás. Ez min. 1 heti történés. Ezért volt meglepő.
A tanár felesége nem akkor járt először Klaunál, mikor a gyűrűjét kereste, hanem korábban a férjével már felkereste Klaut, mert jó BK szokás szerint Klau odarndelte őket a villába, mert meg akart győződni róla, hogy nem buktatja meg a tanár Zsófit.
Még csak ez hiányozna szegény Cininek..
Van neki elég gondja mióta kijött a sittről..szerencsétlen nő azóta is képtelen egy koncertet létrehozni, mert már a kutya se kiváncsi rá.
Elég baj ez neki.
/Nekünk kevésbé./
Zsoltért felesleges aggódni, természetesen nem fog elpatkolni. /De ha valami csoda folytán megtörténne is, a közönség azonnal visszakövetelné, mint Bobbyt a Dallas-ban annak idején./
Ez fel sem merülhet, hiszen a vagány életművész a sorozat egyik motorja, főintrikusa-Miki és Clau mellett.
Biztosak lehetünk benne, hogy ők kitartanak a század végéig, csak mi is megérjük..
Ezt most vegyem gyengéd szemrehányásnak, 80-as?
Én különben próbáltam értelmes polémiát kezdeményezni, de az érdeklődés olyan gyenge volt, hogy felhagytam vele.
Itt más a helyzet, de a társaság is más-szerencsére.
Más se hiányozna :DDD
Ja de, hát a Kiszel Tüncike. ;-DDD
Zsolt vagy Tóni: hát az most tényleg meglepő lenne, ha Zsolt meghalna. Mindenki Tónira számított, és erre Zsolt. Rékasinak nem kizárt, hogy akadt jobb dolga végül is, és őhelyette másik Barthát nehezebb lenne találni, mint másik Tónit...
Kis gonosz!
:D
jóvanna.. bevallom, csak ezt akartam, hogy pánikoljatok, és augusztus végégig ne aludjatok :D
de majd ha látom az ismerősöm ismerősének az ismerősét megkérdem :D
Pánikkeltés!
:D