Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Zsoltért kár lenne!
Nagy alakja a sorozatnak.
sziasztok!
mindenkinek köszi -a Laci első sorozatbeli nőjének aki egyben a bisztró tulaja volt- kérdésre a választ!
egyébként én úgy tudom hogy a Tóni úgy megy el hogy bármikor visszajöhessen (ezt már korábban írtam) és egy másik forrásból, egy ismrős ismerősének az ismerőse dolgozik a produkcióban, és azt pletykálta hogy egy férfi szereplő meghal, de nem a fiatalok (gyerekek) közül. ezért én tippelek arra hogy zsoltnak annyi :)
hát majd kiderül.. van miért várni a nyár végét :)
Isten őrizz Lacinak kölcsönadni!
Amikor azt mondta Laci most valamelyik részben, hogy megpróbál balamit, azt hittem, kimegy az utcára és többrendbeli rablást követ el. De a feketeautós uzsorás jött.
(Gyerekkoromban azt hittem, hogy a tízórait hívják uzsorának.)
Túlbecsülöd képességeimet! :)
Visszaolvasva néhány hozzászólást arra jutottam, hogy akkor még nem néztem a BK-t amiről most írtok. Akkor kezdtem nézni, amikor Miklósnak volt egy kalandja Andival aki akkor Géza felesége vagy mennyasszonya volt. És állapotban volt, de nem lehetett tudni, hogy Gézától-e vagy Miklóstól.
Van ám néhány igen jó memóriájú fórumtársunk, talán valaki erre is emlékszik közülük :))) Szürkebarát, Hangyászsün, Egypt, Regarder, 80as - és még sorolhatnám :)))
Öltöny, sok boldogságot ;-)
Igen, egy időben Zoltán Erika is vezette a Rózsá-t, de hogy kit akart elcsábítani, arra már-bevallom- nem emlékszem. Az epizódszereplők száma a 9 év alatt szerintem 100-on felül van..
Felidézni őket képtelenség volna.
Az más, első a szerelem. Sok sikert és boldogságot!
De minket se felejtsetek el..a kettő összehangolható, ha ti is így látjátok.
Most egy hónap szünet jön, utána esténként újra Bk, a sorozat októberben lesz 9 éves.
Nagyon várom a folytatást, bár én igazából nem is vagyok Bk-rajongó, inkább bíráló. /Igaz, mi lenne ha még szeretném is a sorozatot?/
Rokonszenves, szimpatikus figurát hoztak elénk, mondhatom túlontúl is az..már drogdíler korában is az volt. A mosolya pedig lefegyverző.
/Remélem, jelen topik hölgytagjai is így látják./
Joys, nagyon érdekel a véleményed, Botonddal kapcsolatosan, légy kedves megosztani velem.
Előre is köszi!
Kedves Joys megtaláltam a fórumot, így nem szándékozom elhalgatni. Nagyon szépen köszönöm szavaidat!
kb. 1 hete nagyon szerelmes vagyok, és párom is nézi rendszeresen a bk-t. Úgyhogy már duoban szemezgetünk.
Bocsi,hogy ezzel untatlak, de most nagyon dúl a szerelem, és jó, hogy itt is elmondhatom.
"A Barthát játszó Rékasi Károly állítja, fogalma sincs, mi lesz Zsolt sorsa, de nagyon drukkol azért, hogy túlélje a mérgezést. A jelenet felvétele nem volt egyszerű, de a színész nem panaszkodott a kényelmetlenségek miatt. " jaj, de nem szeretem, mikor hülyének néznek! Mi az,hogy nem tudja, mi lesz "Zsolt" karakterével! Már rég továbbforgattak. De igénytelen cikk!
Igen, ő indította a Rózsát! Ami akkor még egy lepukkant kis csehónak tűnt inkább :))) Szakács nélkül :DDD Aztán mintha Ákos dizájnolta volna fel, majd utána Andi.
De egy időben Zoltán Erika, az énekesnő is vezette a Rózsát, nem? :))) Elég antipatikus szerepe volt, valakit el is akart csábítani, de kit? Zsoltot?