Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Passz. Viszont továbbra sem emlékszem rá, fültanúja volt-e Vili annak, hogy Klau megfenyegeti Zsoltot?
Klau pedig a történtek dacára is ellensége kávéházában várakozik a saját félirodája helyett, amely még akkor is megfelelőbb hely, ha közben Laci szétverte a másik felét.
;o)))
E téren is a sötétben tapogatózunk, ui. Bartha nem ismerte be, hogy értesítette M. munkahelyét, miszerint M-nak nincs diplomája. Baki a köbön.
:O(((
Klau kivette az üvegcsét a táskájából, megnézte, mi az,természetesen ujjlenyomatokat hagyott rajta, utána a világ legtermészetesebb dolgaként visszatette oda. Sajnos nálunk videón keresztül nagyon rosszul jön be minden adó, ezért tegnap nem vettem fel az emberi szellem eme csúcsteljesítményét.
Tóniék balesetének gagyi megoldása a bányában rekedt Bartha és Winnetou történetére emlékeztetett.
Clau engedelmeskedett volna 2. felszólításra. A legjobb dolog az egészben András hirtelen felbukkanása. A fkv-írók csak ilyen bárgyú módon tudják megoldni, hogy legyen hírvivő?? Értelmesebb lett volna, ha András előzőleg tudatja a Házban Clauhoz menetelének okát, majd az utcán látja, amint (a megbilincselt vagy karon fogott) Claut két rendőrnek látszó egyén betuszkolja egy szolgálatinak látszó autóba.
Tegnap véletlenül néztem a sorozatot.
Ilyen gagyi befejezést már régen láttam.
Ki az az állat aki vezetés közben elkezdi csókolni a barátját.? normális? mert szerintem nem az biztos hogy a folytatást sem fogom nézni
Magyaritsné elkísérte a férjét Clauhoz a villába, ahol eléggé feldúltan viselkedett, persze a férjének több ideje volt ahhoz, hogy gondolkozzon azon, mi lesz vele (és a nejével) ezután.
Másodszorra egyedül jelent meg a Rózsában. (Újabb baki: Ki van írva valahol az udvaron, hogy felszolgáló kerestetik??)Vilinek eleve azt kellett volna mondania, hogy per pillanat senkit sem keresnek, de ehelyett biztatta, hogy várja meg a főnököt. Az igazi bosszú persze Zsófi bemártása lett volna, de ha nincs ló stb.
köszi :) szegény.. nyomtalanul eltűnt :) meg sem említik a barátok közt oldalon. meg ákost sem.
egyébként a tóni nem fog meghalni, amennyire én tudom, úgy száll ki a sorozatból hogy még visszajöhessen bármikor. ezt korábban valahol egy cikkben olvastam.
Már mér? :) Hát reflektorozott rendesen... Meg ügyes volt a Tóni gyerek, megmondta Erik is, hogy tehetséges. Persze ha elterelik közben a figyelmét, úgy nehéz...
Annyira lehetett tudni, hogy ez lesz a vége, hogy valahogy nem is sajnálom Tónit. Meg se lepett. Brigi a liftaknában döbbenetes volt, azért is rázott meg annyira. Azóta se hevertem ki igazából. Lóri halála is hirtelen jött. De ezt a Tóni dolgot túl erősen kiszivárogtatták előre.
sziasztok!
könyörgöm valaki mondja meg nekem, hogy ki volt az a csaj (a sorozatbeli név) akivel még anno a laci kavart. rövid, sötét haja volt, még a legelején. és hogy mi lett vele?
tudom hogy nem tegnap volt már.. de nem emlékszem és már hülyére gondolkodtam magam! :)
köszke :)
arról nem is beszélve, hogy sötét kivilágítatlan autó úton mentek
a rutin nélkült Tóni simán lement volna egyszer-kétszer az útról
Az autón kívül? Én úgy láttam, hogy benn az autóban. Noémi az anyósülésen, becsatolva, Tóni pedig gyakorlatilag az ő ölében feküdt, vérző fejjel.
Közben kiderült számomra, hogy a rajztanár felesége volt a méregkeverő. Még ilyet.
Gyerekek, a dominó meg hova tűnt, míg nem voltam? ...
Sziasztok!
A mai részekből:
- a nő honnan tudhatta volna előre, hogy az irodában Zsolt kávéja van?
- amikor Claudiához elment, honnan tudta volna, hogy egyedül marad és pont ott lesz a táska?
- az értelmes Noémi, pont a jogsi nélkül vezető Tónit kezdi csókolászni, mikor már régebben is volt balesetük! Mert Tóni vezetett becsületesen, (még jogsi hiányában is)ez a baleset Noémi lelkén szárad, majd figyeljétek meg ősztől a lelkizést!
- amitől szinte teljesen kiakadtam!!! Zsófi pont a Géza kanapéján ül, ha elálmosodik azon röpke idő alatt, míg Gázánk átrobogott Orsihoz gyógyszerért- akkor ott simán ledölhetett volna, jobb- balra, hátra, deee neeeeemmmm! Be kellet mennie ezen rövid idő alatt Géza hálószobájába!!!
Na nekem ez volt a csúcs, amikor hisztis Kingánk ott találta, szinte fájdalmat éreztem már ettől a sok hülyeségtől!!! Ez a sztori rosszabb volt, mint a múltkor hasmenéses jelenet.
De nézni fogom továbbra is.
Mit csinált Klau az üveggel? Kivette a táskájából, aztán visszatette? Erről lemaradtam...
Amúgy halál gagyi rész volt! Vezetés közben smárolni úgy, hogy a szemét behunyja, a kormányt elengedi... Hozzá a vetített háttér meg a csöpögős zene!:P Iszonyú bénán csinálták meg, meg ahogy a kocsit mutatták kívülről...
A másik meg, mikor Klaut bilincsbe verve elvitték, és az egyetlen "bizonyíték" ellene a fenyegetése volt... Ilyen a világon nincs. nem értem, miért nem kérnek fel a rendőrös jelenetekhez egy szakértőt, mert felháborító, ahogy a rendőrséget bemutatják. Előbb-utóbb ők is tiltakozni fognak, mint anno a mentősök.