Főoldal » Fórumok » Hobbi & Otthon fórumok » Barátok közt - így látjuk mi fórum

Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)

3945. alexcheca (válaszként erre: 3922. - Virgilius)
2007. júl. 28. 09:42
Lehet,hogy én tévedek, sőt biztos, igazából csak néha néztem oda:)
3944. gerna (válaszként erre: 3943. - Hangyászsün)
2007. júl. 28. 09:09
Először azt mondta, aztán (nem láttuk, hallottuk) mégis bemártotta Klaut.
3943. Hangyászsün (válaszként erre: 3941. - Gerna)
2007. júl. 28. 09:06
Viszont amikor megjelentek a rendőrök, Vili először azt mondta, teljesen átlagos nap volt. A fenyegetés később jutott eszébe, de a BK dramaturgiájának ismeretében ne lepődjünk meg ezen!
3942. Hangyászsün (válaszként erre: 3940. - Heuretia)
2007. júl. 28. 09:04
Kösz.
3941. gerna (válaszként erre: 3938. - Hangyászsün)
2007. júl. 28. 08:54
Ott volt Vili, épp akkor fogyott el a szalvéta :)
3940. heuretia (válaszként erre: 3938. - Hangyászsün)
2007. júl. 28. 08:53
Igen!!! Akkor ment be szalvétáért az irodába, és pont azt hallotta, hogy " Barta röhögve: "és akkor mit csinál? Megver? Mire Clau: Nem. Inkább megölöm."
3939. heuretia
2007. júl. 28. 08:52
tegnapelőtt csak nyomokban láttam a BK-t: Zsófi végre megmondta Bartának, mi baja vele?
3938. Hangyászsün (válaszként erre: 3936. - Heuretia)
2007. júl. 28. 08:51

Passz. Viszont továbbra sem emlékszem rá, fültanúja volt-e Vili annak, hogy Klau megfenyegeti Zsoltot?

Klau pedig a történtek dacára is ellensége kávéházában várakozik a saját félirodája helyett, amely még akkor is megfelelőbb hely, ha közben Laci szétverte a másik felét.

;o)))

3937. Hangyászsün (válaszként erre: 3931. - Gerna)
2007. júl. 28. 08:49

E téren is a sötétben tapogatózunk, ui. Bartha nem ismerte be, hogy értesítette M. munkahelyét, miszerint M-nak nincs diplomája. Baki a köbön.

:O(((

3936. heuretia
2007. júl. 28. 08:48
Mi lett volna, ha történetesen Clau nem jelenik meg a Rózsában a mérgezés előtt? Akkor kire és hogyan tereli a ganyút a jóasszony?
3935. Hangyászsün (válaszként erre: 3930. - Hangyászsün)
2007. júl. 28. 08:47
*Pedig milyen jó lett volna látni, amint az irodája bezárkózott Zsolt ír egy levelet a rektornak, majd a borítékot zsebre vágva "Fél óra múlva itt vagyok, Vilikém/Kinga/Robi" megjegyzéssel kisétál a Házból.
3934. Hangyászsün (válaszként erre: 3919. - Egypt)
2007. júl. 28. 08:45

Klau kivette az üvegcsét a táskájából, megnézte, mi az,természetesen ujjlenyomatokat hagyott rajta, utána a világ legtermészetesebb dolgaként visszatette oda. Sajnos nálunk videón keresztül nagyon rosszul jön be minden adó, ezért tegnap nem vettem fel az emberi szellem eme csúcsteljesítményét.

Tóniék balesetének gagyi megoldása a bányában rekedt Bartha és Winnetou történetére emlékeztetett.

Clau engedelmeskedett volna 2. felszólításra. A legjobb dolog az egészben András hirtelen felbukkanása. A fkv-írók csak ilyen bárgyú módon tudják megoldni, hogy legyen hírvivő?? Értelmesebb lett volna, ha András előzőleg tudatja a Házban Clauhoz menetelének okát, majd az utcán látja, amint (a megbilincselt vagy karon fogott) Claut két rendőrnek látszó egyén betuszkolja egy szolgálatinak látszó autóba.

3933. szanád
2007. júl. 28. 08:45

Tegnap véletlenül néztem a sorozatot.

Ilyen gagyi befejezést már régen láttam.

Ki az az állat aki vezetés közben elkezdi csókolni a barátját.? normális? mert szerintem nem az biztos hogy a folytatást sem fogom nézni

3932. Hangyászsün (válaszként erre: 3898. - Cskata)
2007. júl. 28. 08:39

Magyaritsné elkísérte a férjét Clauhoz a villába, ahol eléggé feldúltan viselkedett, persze a férjének több ideje volt ahhoz, hogy gondolkozzon azon, mi lesz vele (és a nejével) ezután.

Másodszorra egyedül jelent meg a Rózsában. (Újabb baki: Ki van írva valahol az udvaron, hogy felszolgáló kerestetik??)Vilinek eleve azt kellett volna mondania, hogy per pillanat senkit sem keresnek, de ehelyett biztatta, hogy várja meg a főnököt. Az igazi bosszú persze Zsófi bemártása lett volna, de ha nincs ló stb.

3931. gerna (válaszként erre: 3930. - Hangyászsün)
2007. júl. 28. 08:38
MÁR értesítette? azt hittem, a gyilkos nej ebben akarja megakadályozni...
3930. Hangyászsün (válaszként erre: 3915. - Gerna)
2007. júl. 28. 08:33
Clau szerintem meg akarta beszélni a tanárral a helyzetet, miután a tanár bejelentette Zsófinak, hogy nem hajlandó megbuktatni, Bartha pedig valamilyen módon (költségkímélés miatt ezt sem láthattuk)* értesítette az egyetemet/főiskolát, miszerint Magyarits tanűr úrnak nincs diplomája.
3929. gerna (válaszként erre: 3927. - Kidddo)
2007. júl. 28. 07:11
Kómában fog feküdni évekig??? rémes.
3928. nora30 (válaszként erre: 3919. - Egypt)
2007. júl. 28. 06:55
Mondjuk azt én sem értettem, hogy miért nem húzták tréleren a kocsit, akkor legalább élethű lett volna a háttér.
3927. kidddo
2007. júl. 28. 01:35

köszi :) szegény.. nyomtalanul eltűnt :) meg sem említik a barátok közt oldalon. meg ákost sem.

egyébként a tóni nem fog meghalni, amennyire én tudom, úgy száll ki a sorozatból hogy még visszajöhessen bármikor. ezt korábban valahol egy cikkben olvastam.

3926. virgilius (válaszként erre: 3924. - Kidddo)
2007. júl. 28. 01:33
Mintha Gabi lett volna, de hogy milyen...
3925. virgilius (válaszként erre: 3923. - Martian)
2007. júl. 28. 01:22

Már mér? :) Hát reflektorozott rendesen... Meg ügyes volt a Tóni gyerek, megmondta Erik is, hogy tehetséges. Persze ha elterelik közben a figyelmét, úgy nehéz...

Annyira lehetett tudni, hogy ez lesz a vége, hogy valahogy nem is sajnálom Tónit. Meg se lepett. Brigi a liftaknában döbbenetes volt, azért is rázott meg annyira. Azóta se hevertem ki igazából. Lóri halála is hirtelen jött. De ezt a Tóni dolgot túl erősen kiszivárogtatták előre.

3924. kidddo
2007. júl. 28. 01:22

sziasztok!

könyörgöm valaki mondja meg nekem, hogy ki volt az a csaj (a sorozatbeli név) akivel még anno a laci kavart. rövid, sötét haja volt, még a legelején. és hogy mi lett vele?

tudom hogy nem tegnap volt már.. de nem emlékszem és már hülyére gondolkodtam magam! :)

köszke :)

3923. Martian
2007. júl. 28. 01:10

arról nem is beszélve, hogy sötét kivilágítatlan autó úton mentek

a rutin nélkült Tóni simán lement volna egyszer-kétszer az útról

3922. virgilius (válaszként erre: 3921. - Alexcheca)
2007. júl. 28. 00:52

Az autón kívül? Én úgy láttam, hogy benn az autóban. Noémi az anyósülésen, becsatolva, Tóni pedig gyakorlatilag az ő ölében feküdt, vérző fejjel.

Közben kiderült számomra, hogy a rajztanár felesége volt a méregkeverő. Még ilyet.

Gyerekek, a dominó meg hova tűnt, míg nem voltam? ...

3921. alexcheca
2007. júl. 27. 23:47
a másik dolog, amit nem értek,hogy a Noémi végig be volt kötve, ha jól láttam, végül mégis mindketten az autón kívül feküdtek.Azt mutatták külön, mikor Tóni kikapcsolta, úh szerintem a másik be volt kapcsolva
2007. júl. 27. 23:44

Sziasztok!

A mai részekből:

- a nő honnan tudhatta volna előre, hogy az irodában Zsolt kávéja van?

- amikor Claudiához elment, honnan tudta volna, hogy egyedül marad és pont ott lesz a táska?

- az értelmes Noémi, pont a jogsi nélkül vezető Tónit kezdi csókolászni, mikor már régebben is volt balesetük! Mert Tóni vezetett becsületesen, (még jogsi hiányában is)ez a baleset Noémi lelkén szárad, majd figyeljétek meg ősztől a lelkizést!

- amitől szinte teljesen kiakadtam!!! Zsófi pont a Géza kanapéján ül, ha elálmosodik azon röpke idő alatt, míg Gázánk átrobogott Orsihoz gyógyszerért- akkor ott simán ledölhetett volna, jobb- balra, hátra, deee neeeeemmmm! Be kellet mennie ezen rövid idő alatt Géza hálószobájába!!!

Na nekem ez volt a csúcs, amikor hisztis Kingánk ott találta, szinte fájdalmat éreztem már ettől a sok hülyeségtől!!! Ez a sztori rosszabb volt, mint a múltkor hasmenéses jelenet.

De nézni fogom továbbra is.

3919. egypt (válaszként erre: 3908. - Hangyászsün)
2007. júl. 27. 23:41

Mit csinált Klau az üveggel? Kivette a táskájából, aztán visszatette? Erről lemaradtam...

Amúgy halál gagyi rész volt! Vezetés közben smárolni úgy, hogy a szemét behunyja, a kormányt elengedi... Hozzá a vetített háttér meg a csöpögős zene!:P Iszonyú bénán csinálták meg, meg ahogy a kocsit mutatták kívülről...

A másik meg, mikor Klaut bilincsbe verve elvitték, és az egyetlen "bizonyíték" ellene a fenyegetése volt... Ilyen a világon nincs. nem értem, miért nem kérnek fel a rendőrös jelenetekhez egy szakértőt, mert felháborító, ahogy a rendőrséget bemutatják. Előbb-utóbb ők is tiltakozni fognak, mint anno a mentősök.

3918. gerna (válaszként erre: 3917. - Alexcheca)
2007. júl. 27. 23:41
"kézmosásnál le szokta venni", meg hogy már többször elhagyta a karikagyűrűjét.
3917. alexcheca (válaszként erre: 3916. - Cskata)
2007. júl. 27. 23:40
lehetséges...bár nem tudom egyáltalán minek vette volna le, v leesett?azt nem figyeltem, pontosan mit mondott
3916. cskata (válaszként erre: 3914. - Alexcheca)
2007. júl. 27. 23:38
és most arra hivatkozott volna, hogy akkor otthagyta a gyűrűjét..?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook