Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Ő asszem Anita volt, de szőke és hosszú hajú.
Gabi a sorozat legelején volt Laci élettársa. Gyereket szeretett volna, ezért elrabolta az újszülött Bandikát. Utána távozott a sorozatból, pedig ő is résztulajdonos volt a kft-ben. :)
Azt azért valahogy megértem, hogy a pancser Lacinak nem akar kölcsönadni. Nemrég bukott a saját hülyesége miatt 20 millát, most meg szintén a saját hülyesége miatt megbüntették ugyanennyire, nyakig el van adósodva, ráadásul ahelyett, hogy megoldást akarna találni, csak sajnáltatja magát egész nap, és a munkáját teljesen elhanyagolja. Semmi garancia, hogy vissza tudná fizetni a kölcsönt. Barátság ide vagy oda, ez azért nagyon meggondolandó.
Ettől persze még Miki tényleg nagyon önző és könyörtelen.
Én is erre vártam egy darabig, de aztán ráébredtem-hiába.
Ami nem megy, kár volna erőltetni.
Azért ne maradj el véglegesen, ha javasolhatom! A te értelmes, józan megjegyzéseid mindig jól jöttek a Bk-topikban.
T.képpen nem is tudom mivel magyarázni, Miklós könyörtelenségét, kőszívűségét. Ő mindig elvárta, hogyha bajba kerül, kisegítsék-és Laci valóban segített rajta, mikor itt volt az ideje. A művezető is megtette neki annak idején, amit kért, ő mégsem gyakorolt gesztust, mikor a szerencsétlen pasit András elküldte, pedig bőven lett volna rá lehetősége..
Igazi gonosz, szívtelen pasi, aki csak önmagát szereti.
Sajnálom a naív Andit..
Sok minden miatt, többek között vártam, hátha a netbulváron kiépül a közösség.
Kívánok neked a lehető legjobbakat!
Ez némileg talán érthető, hiszen lépten-nyomon csalódott nevelőapjában, az pedig betette nála a kaput, mikor az megtagadta Kérleklacitól a kölcsönt.
A nagy Berényire ő korábban felnézett, egy ideig rá akart hasonlítani-ez a múlté.
Clau ellenállt és ezt újabban igen szigorúan veszik. Ha nem mutat együttműködést, joguk van megbilincselni, ez az igazság.
Így járt most Clau.
Korábban ez nem volt ok a kényszerintézkedésre.
Helló, Öltöny-szeretettel üdvözöllek! Régen látogattál el hozzánk, mi akadályozott ebben?
A Fórum valóban közösségépítő, és ez a csapat szerintem elég jól együtt van, hangulatilag is-immár jó ideje.
Üdvözöllek kedves Joys!
Úgy hiszem sok mindent, ebben a mai világban, -sajnos- nagy dolog, hogy veszed a fáradságot, és meg fogalmazod a véleményed, és beszélgetsz emberekkel. A legfontosabb, hogy közösség építő, ezen fórum!
Minden elismerésem Zsófié, megrendülése igen hitelesre sikerült! Úgyszintén Kérleklaci életúnt alakítása is hihető volt.
Ezeket azért is fontos megemlíteni, mert a sorozat-sajnos-tele van bárgyú, amatőr megoldásokkal, sekélyes jelenetekkel, amiket sokan észre is vesznek, csak nem adnak hangot neki.
Szerencsére mi igen.
(Az már más kérdés, mit érünk ezzel..)
Kérdésedre-a tanár felesége akkor látta először Claut, mikor felkereste őt a villájában..
Hogy honnan tudta meg a címét, az nekem is talány.
Igen, így volt, sajnos a háttérvetítés még mindig dívik, pedig Nyugaton jószerivel már csak a legritkább esetben nyúlnak ehhez az ódivatú megoldáshoz, akkor is csak villanásnyira, mert a vak is észreveszi, így megmosolyogtatóan hiteltelenné válik. /Az 50-es, 60-as években még elment../
A Bk készítőinek azonban úgy látszik, nincsenek gátlásai.
..hát ez igaz. Nem valami jó hírét keltik a rendőrségnek.
Néha már nekem is kínos, mennyire bénának állítják be őket.
Clau elenállása az intézkedésnek elégséges volt a megbilincseléséhez-ehhez nem kell semmi egyéb "bizonyiték".
Ez a szolgálati szabályzatban megtalálható.
Udvaros Dorottyát is ezért vitték be az őrszobára tavaly, ráadásul még szidta is piszkosul a rendőröket. Ha jól emlékszem, 30 /vagy 50/ ezer forint pénzbüntetéstre ítélte a bíróság.
Tanulság, nem szabad ellenállni az intézkedésnek, panaszt tenni utólag viszont szabad, de ez rendszerint olyan, mint mikor a kutya a holdat ugatja..
Nem a kerekesszékes lányra gondolsz, akit egy hivatali pult mögött ülve ismert meg? Rövid kapcsolat volt az egész.
Ő is már több éve eltűnt a homályban.
Ez bizony így igaz. Nem ilyen csacska, amatőr módon kellett volna Tóni autóbalesetét megoldani, mert a valóságban az ilyesmi teljesen kizárt dolog.
Ha csak nem tök részegen ül be a kocsiba.
Lehet, hogy igazad van, Célia-itt minden megeshet.
Viszont engem továbbra is zavar, hogy egyes események-amint látom,szándékosan- rejtve maradnak. Semmit nem tudni pl. arról, miért került padlóra szerencsétlen, mamlasz Kérleklaci, pontosabban, ki ezért a közvetlen felelős-gondolok itt az előlünk gondosan rejtegett könyvelőjére, semmit nem láthattunk Tóni érettségijéből, az általa végzett autóvezetői tanfolyamról.
Kezdet óta nem látom eléggé motiváltnak Kinga megveszekedett féltékenységét, de korábban már azt sem értettem, miért helytelenítette ádáz indulattal, hogy közösen rendezzék Zsófival Magdi anyus házassági évfordulóját..
A Zsófi-Zsolt konfliktus azonban elég jól sikerült, szerintem kibékülés lesz a vége..
Szóval továbbra is vegyes érzelmekkel és nem csekély hiányérzettel vettem a Bk most kezdődő, egy hónapos nyári szünetét.
Szia, Joys!
Megjöttetek a nyarlásból? Jó volt?
bár ez nem az általad említett cikk, de én pl. ezt találtam:
Igen. Tudod a szalvéta mindig "pont akkor fogy el", amikor valami érdekes történik abban az irodában.
Továbbra sem tértem magamhoz amiatt, hogy Zsófi befeküdt "végülis a szomszédja" hálószobájába.
Ez annyira életszerűtlen (gagyi), hogy sokáig megmarad az emlékeimben.