Barátok közt - így látjuk mi (beszélgetés)
Csatlakozom a megítélésedhez, Célia.
Szerintem korrekt, helytálló.
Különösen amit a legvégén írsz..
Ez egyben végtelenül szomorú is, dehát ennek vagyunk tanúja immár 6. éve.
A magát Árpy-nak nevező, tehetségtelen testvére ebben is élen jár, ráadásul az énekhangja botrányosan gyenge, primitív, színvonaltalan, a felkészültsége pedig nulla..
örülök, hogy vannak hozzám hasonló Jimmy ellendrukkerek, legalább nem csak engem lincelnek majd meg a rajongók...
Arra emlékszem, főiskolára jártam és tanulni akartam a szobában, de anyuék valami Jimmy-s műsort néztek a másik szobában, és képtelen voltam koncentrálni, annyira irritáló volt a hangja...
Mondjuk tőlem aztán tényleg nagyon távol áll a Jimmys meg dáridós stílus. Akit még utálok, az a Csocsesz nevű borzalom a jódlijával...(ha tudjátok, kiről van szó)
Elég ismert zeneszerző-szövegíró, főleg ilyen Jimmyéhez hasonló slágerzene vonalon mozog.
(A fia pedig az egyik leghíresebb dobos az országban)
Láttam! Tiszta röhej volt, főleg amikor a Kingát a Zsófival mutatták együtt az ágyban. Ha-ha. :P
Meg azt sem hiszem el, hogy nekik fogalmuk sincs hogy lesz a folytatás...na persze.
Hogy kerül ide Jimmy ?
Beszállt a barátok köztbe ?
Na, most már én is leírom a véleményem Jimmyről. :)
Igenis nagyon szép, egyedi hangja volt. Én egy-két számát nagyon kedveltem és édesapám is (aki zenész) szívesen elénekelt belőlük néhányat egy-egy buli alkalmával.
Az énekes személyisége...hát ezt biztosan csak a közeli hozzátartozók tudhatják, hogy milyen is volt ő. Amiket hallottunk róla, még igaz is lehet, de én a feleségéből is simán kinéztem a sunyiságot, szerintem őt se kellett félteni és ha Jimmy néha úgy is bánt vele, ahogy hallani lehetett, valószínűleg annak oka is volt....
Azzal viszont egyetértek, hogy a testvérei nagyon jól "keresnek" Jimmy halálán, és ez szerintem is undorító. :(
Világos. Csak hát nem az én ízlésem...
Szovesz. ( = Alvás)
Nem unatkozom, sőt, tennivalóim vannak. De amikor csak meghallottam szegény Jimmyt, mindíg visítva rohantam el valamerre. Akkor nem volt kivel megbeszélnem, kiadnom mérgem! Ma este erre a nagyszerű alkalomra sor kerőlhetett!
Ilyen marhát! Töltött pisztolyjal játszani!
(Elnézést! A rajongóktól meg fokozottan elnézést kérek!)
Láttátok ma a Fókuszt? Az elkövetkező 1 hónapban lehet tippelgetni a lehtséges variációkra.
Biztosan naponta lesz a reklámban.
unalmunkban szapuljuk Jimmyt este van?:DD
vagy mi?
De ki az a Kaszás Péter? :DDD
Különben én sem állhatam ZJ-t.
Jimmytől a víz ver ki és ez mindig is így volt.... ráadásul nála inkorrektebb embert keveset hordott hátán a Földgolyóbis!!!
Most már talán nyugodtan megtudhatja a kedves nagyérdemű: (ha holnap nem jelentkezem be, akkor a maffia kinyírt-komolyan beszélek!) az összes dal, aminél ő van feltüntetve zeneszerzőnek, azt mind Kaszás Péter írta.
jól tetted :)
én csepelen lakom, nem tudod elképzelni mi volt itt aznap
ennyi rendőr egyszerre egy kerületben még nem láttam
Nem vagyunk egyformák, bizony! Én például, mondhazni kiütéseket kaptam Jimmytől. Nagyon nem szerettem! Dehát látva a gyászoló rajongók hadát, be kell lássam, hogy én vagyok oly különleges mint a hagymaszósz!
Amikor a temetése volt, már magam is azon gondolkodtam, hogy tán feljövök rá! Hál' Istennek nem jöttem fel.
Szavakkal ki nem tudom, fejezni mennyire gyengéd, de nagyon gyengéd szemrehányásnak kell venni. :)
Ha egy kocsmában beszélgetnénk akkor azt mondanám: "Erre igyunk!"
Emlékszem, még a régi szép időkben írtam valami kószát a félrelépésről. Oldalakig menő építőjellegű, ismeretbővítő vita azaz "beszélgetés" lett belőle.
Erik jósvádájú fiú-a kidolgozott testével, de a Bk-ban én elég egysíkúnak látom őt..
..és a szerepe szerint majdnem mindig bosszankodik valamin, ami lassan már unalmas.
De nem akarom őt bántani, mert egyébként rokonszenves srác.
Én is kedveltem Jimmy hangját, máig őrzöm a legnépszerűbb számait videón. Érdekes, hogy egy angol médiaszakember annak idején mikor meghallgatta őt, nyálasnak ítélte az előadói stílusát.
Nem vagyunk egyformák, pláne az ízlésünk..
Hogy sokan nem szerették? Igen, így van, de minden sztárral ez a helyzet-az egész világon.
Üdvözöllek kedves Joys!
Szombaton volt az m1-en, a 98'-as koncertjének ismétlése.
Nagyon szeretem Jimmy hangját.
Igaz, hogy voltak vele zűrök.
De nagyon nehezen lehet meg emészteni az ilyen népszerűséget!
No meg a rengeteg szebbnél szebb nő, akik minden áron szereték volna magukévá tenni!
Kár h 1 hónap szünet van..
Én nem hiszem h Tóni meghal!
Remélem András meg a Juli összejönnek! :)))